Eroticele povesti pot fi un mod foarte bun de a-ti provoca si de a te provoca iubitul sau iubita. Acest lucru poate fi o modalitate excelenta de a obtine o noapte de distractie. De fapt, aceasta poate fi o modalitate excelenta de a te conecta la punctul sensual si erotic al relatiei tale cu elementul preferat. 

Povestile erotice sunt un instrument foarte puternic si, folosit corect, acesta poate merge un lung drum in asigurarea ca partenerii tai sa-si exprime placerile si placerea. In cele ce urmeaza, iti vom explica ce poti sa-i trimiti iubitului sau iubitei:

I. De ce povesti erotice?

 1. Intarirea conexiunii – Povestile erotice sunt excelente pentru a va fortifica conexiunea emotionala dintre voi. Ele va ofera amandurora posibilitatea de a va imagina unul pe altul experimentand aceleasi senzatii splendide si placere pe care le-ati experimenta in mod normal la actul sexual.

 2. Valorificarea imaginii de sine – Relatarile erotice ar putea fi asemenea unui exercitiu foarte bun pentru a va construi imaginea si increderea in imaginea voastra. Asta poate fi excelent pentru o persoana care cauta sa-si dezvolte sentimentul de incredere care intrebuinteaza ca sa se simta mai implinita in viata sa.

 3. Testa limitele – Limitele limitate ale actului sexual, mental sau emotional al relatiei dintre doi pot fi testate mult mai usor cu ajutorul relatarilor erotice. Daca, de exemplu, ambii parteneri simt nevoia sa te cunoasca mai bine si sa te simti mai bine, imaginatia este esentiala.

 4. Libidoul – Libidoul poate fi la fel de important ca si initiativa sau tendintele diferite. Uneori, pur si simplu ne putem epuiza si nu mai simtim aceeasi stare de excitatie pe care o simteam in trecut. Astfel, povestile erotice pot fi foarte binevenite pentru a ajunge la o noua stare de excitatie.

II. Citind si trimitand erotice povesti:

 1. Cel mai bine este sa iti creezi propriile povesti – Intotdeauna vei avea cea mai buna expresie a sentimentelor tale adresandu-i iubitului sau iubitei story-uri pe care le-ai inventat tu singura.

 2. Conceptia ta este unica – Atunci cand iti croiesti propriile tale povesti, trebuie sa fii constient de faptul ca nimeni nu poate sa se identifice sau sa traiasca viața ta mai bine, astfel incat poate fi excelent sa folosesti propriile tale experiente pentru a-ti relata experientele sexuale.

 3. Scala ampla de idei – Nu trebuie sa te opresti la aceeasi idee sau stil; unicitatea si lipsa de creativity poate fi foarte uneori plictisitoare. Incearca sa explorezi latura sa ta de creativitate si sa dai radacini consistente unei povesti erotice care sa te faca sa-ti simti unicitatea si imaginea ta.

 4. Incorporeaza poezia – Poti sa incluzi cateva pasaje de poezie sau o graba de limba franceza pentru a transforma povestioara erotica intr-o adevarata opera de arta.

 5. Modificari usoare – Adauga detalii sau experimenteaza cu naratiune. Detaliile adaugate pot face povestile sa para mai reale si sa ofere partenerilor o stare de excitatie si o satisfactie a imaginatiei.

III. Idei si exemple de povestioare erotice:

 1. Cu carul – O poveste despre cum doi soti au petrecut si/sau au incercat sa experimenteze sexul cu carul intr-o noapte tarzie.

 2. Erotica cu Roboti – Oribile robot si robot de lux se intalnesc pentru a lua parte la un joc de sex si relații.

 3. Fantezii sexuale – Exploratiile diferitelor fantezii sexuale trebuie sa se intalneasca si sa se combine, uneori fata de persoanelor care au un puternic sentiment pentru erotic.

 4. Hoteluri Erotice – O poveste despre doi nou-veniti care gasesc o modalitate de a-si petrece o noapte intensa intr-unul dintre cele mai elegante hoteluri din lume.

 5. Valuri de placere – Imagini despre doi amanti inaltandu-se la un nivel mai inalt de sentimente si simtindu-se purtati de la un val inalt la altul al placerei intense.

 6. Dreptul la distractie – Un cuplu cauta sa experimenteze si sa exploreze latura sa lascivă a jocului sexual.

 7. Geanta cu placeri – O poveste rapida despre cum doi amanti incearca diferite obiecte pe care le gasesc in geanta lor de jocuri sexuale si se bucura de sentimentele intense pe care le provoaca acele obiecte.

IV. Cat de des trebuie sa trimiteti povestioare erotice?

De obicei, este indicat sa fie trimise doar povestioare erotice in momentele speciale ale unei relatii. Ideea este sa te bucuri de ele in mod regulat. Astfel, nu uita sa folosesti aceasta tehnica si sa-ti inlaturi mereu stresul si nelinistea. Bucura-te de orice aventura pe care o ai si fa-o sa mearga! Spre deosebire de alte forme de comunicare, povestioarele erotice iti permit sa explorezi latura ta sexuala si sa descoperi noi frontiere despre care nu ai stiut.

In sfarsit, nu-ti fie teama sa folosesti imaginatia si sa iti folosesti lasivitatea si creativitatea pentru a te conecta cu iubitul sau iubita. Adesea, sentimentele sale de bine si de intelegere sunt starnite de ceea ce se afla in jocul tau erotica – imagineaza-ti povestile fara limite si simte-te liber sa le relatatezi!