Mesajele pot fi un mod minunat de a arata iubirea și respectul față de cel mai bun prieten. Să trimiteți un mesaj de dor și afectiune poate aduce un zâmbet pe chipul lor, le pot aminti cât de prețuit și apreciat sunt și că vă simțiți privilegiat că împărtășiți această legătură specială. Iată câteva mesaje de dor pe care le puteți trimite celui mai bun prieten pentru a arăta că-i iubiți necondiționat.

I. Ce Sunt Mesajele de Dor și Când Ar trebui Să le Trimit?

Mesajele de dor sunt un mod sincer de a arăta iubirea și aprecierea față de cineva. E posibil ca aceste mesaje să aducă o schimbare în relația ta cu cea mai bună prietenă și să facă ca legătura voastră să devină mai strânsă.

Cel mai bun prieten este acea persoană care știe lucruri despre tine pe care nu le-ai spune niciodată altcuiva și să-ți trimiți periodic mesaje de dor arată că îți pasă și că apreciezi acest prieten special.

Indiferent cât de lungă sau scurtă este relația ta cu cel mai bun prieten, este momentul potrivit pentru a trimite un mesaj de dor. Poți trimite mesaje de dor în mod regulat, la ocazii speciale sau la nevoie. Mesajele de dor sunt, de asemenea, adecvate pentru a le trimite cu ocazia aniversării unui prieten sau a unei zile mari când o cauză importantă pentru el este sprijinită.

II. 30 de Exemple de Mesaje de Dor De Trimis Celui Mai Bun Prieten

 1. Din tot ce am învățat în viață, cea mai importantă lecție este următoarea: prietenia ta este prețioasă și îi admir și apreciez sacrificiul tău.

 2. Ajutorul tău necondiționat s-a dovedit de neprețuit. Sunteți un prieten minunat și vă iubim pentru asta.

 3. Știu că voi fi întotdeauna susținut și iubit de tine și asta înseamnă foarte mult pentru mine.

 4. Uneori, chiar și cele mai bune cuvinte pot exprima prea puțin iubirea pe care o simt pentru tine.

 5. Uitați cum m-ați ajutat să ajung în punctul meu și vă voi fi veșnic recunoscător.

 6. Obiceiurile voastre de a vă ridica reciproc m-au învățat atât de multe. Vă iubesc pentru asta.

 7. Îți mulțumesc pentru că mă ajutați să mă uit la felul în care privesc viața.

 8. Vă mulțumesc pentru că îmi dați întotdeauna exact ceea ce am nevoie și pentru că m-ați încurajat întotdeauna să devin cea mai bună versiune a mea.

 9. Îmi amintesc felul în care tu m-ai susținut și m-ai iubit necondiționat când luam deciziile cele mai greșite. Îți sunt recunoscător pentru asta.

 10. Aveți obiceiul de a asculta mereu și de a-mi oferi întotdeauna cele mai sincere sfaturi. Ador această calitate în voi și vă iubesc pentru asta.

 11. Am experimentat atât de multe lucruri atât de minunate alături de tine. Sper să se întâmple lucruri la fel de extraordinare în viitorul apropiat.

 12. Doar tu știi cât de bine pot funcționa orice conversație. Sper să fii mereu la îndemână.

 13. Îmi amintesc cât de mult ne-ați făcut să ne bucurăm de viață, chiar și atunci când ne simțeam neajutorați. Vă mulțumesc pentru capacitatea voastră de a aduce un zâmbet pe chipurile noastre.

 14. Ne-am învățat unul de la celălalt atât de multe lucruri minunate. Ți-am combinat talentele într-un mod pe care nu l-am fi putut face fără ajutorul tău.

 15. Darurile voastre nu sunt niciodată obișnuite. Sunt întotdeauna considerate și atât de interesante și creative. Ador asta.

 16. Mă simt întotdeauna împuternicit și motivat atunci când vorbesc cu tine. Ți-am recunoscut energia ta și îmi pare că o am și eu. Mulțumesc pentru asta.

 17. Dați-mi mereu acea pauză în care să spun realitatea și să apreciez adevăratele lucruri din viața mea.

 18. Îmi amintesc cum m-ați ajutat să mă simt prețuit și acceptat oricând m-am simțit izolat.

 19. Fericirea ta este prioritatea mea și știu că eu pot face același lucru pentru tine.

 20. Când ai, când nu ai, am știut întotdeauna că mă pot baza pe tine.

 21. Dacă aș avea mund doar un prieten pe pământ, poate că tu ai fi arhiva.