Mai mult ca oricând, vremurile au invadat lumea cu filme și seriale online, multe care se pot viziona în cea mai înaltă calitate – HD. Dacă vă hotărâți să vă petreceți seara în fața TV-ului, s-ar putea să fie dificil să alegeți ceea ce chiar vă place. Iată în continuare o listă cu filme și seriale online HD ce trebuie neapărat vizionate, cel puțin o dată:

Seriale si filme TV in limba engleza

 1. Game of Thrones – Asta trebuie să fie primul și cel mai mare titlu pe care trebuie să-l alegi. The Game of Thrones se dovedește a fi gazda celor mai bune personaje și cea mai complicată poveste. Acesta se întinde pe 8 sezoane și contine toate clișeele interesante care fac ca un serial să-și câștige publicul și dragostea.

 2. The Office – Este un sitcom care se apropie fiecăruia printr-o temă comună – oamenii și toate bizareriile de la locul de muncă. Prin intermediul comediilor și a scenelor impossible, The Office te face să te simți ca acasă.

 3. Stranger Things – Acest serial de ficțiune și mister a fost o adevărată lovitură datorită temelor sale, care leagă știința, ficțiunea, misterele și mai multe elemente ale clasei horror, creând un univers unic ce merită descoperit.

 4. Suits – Această dramă legală urmărește povestea lui Harvey și Mike, doi confidente, care probeaza calitățile lor de neegalat pentru a-și ajuta clienții și a le câștiga cauzele adevarate.

 5. Big Bang Theory – Un serial sitcom ce poate fi considerat ca fiind unul dintre cele mai bune creatii ale genului. Acesta se concentreaza pe patru prieteni înrăiți, care sunt fani ai înțelepciunii și a comediei nerd-ului.

 6. Friends – Serialul prezintă viața a șase persoane care trăiesc în New York, fiecare dintre ei încercând să găsească răspunsul la întrebarea lor: “Ce înseamnă prietenia?” Acesta a prins la publicul larg având în vedere faptul că prietenia este universală și cuprinde râsul și plânsul, iar sezonul său de 10 episoade poate fi urmărit în orice moment pentru a vă bucura de o varietate de scenario.

Filme noi

 1. Parasite – Acest film a urcat vârful în 2019, acesta fiind primul film corean care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film. Parasite se concentrează pe idea familiei și a nedreptății sociale, filmul fiind de asemenea îmbibat de o varietate de emoții și sentimente plausible și realiste, una dintre cele mai bune lucruri pentru a arăta în fața unei săli.

 2. Once Upon a Time in Hollywood – Scenariul acestui film prezinta un moment istoric și aduce atât de multe emoții pe parcursul imaginii, care iese din comun, un omagiu fantastic pentru epoca de aur a industriei cinematografice.

 3. Joker – Filmul de ceremonie a Dacă vă place întunericul, argumentatul și violența, acest film face exact acest lucru. Joaquin Phoenix conduce spectacolul care prezintă, de asemenea, cum trăiți când lumea se întoarce împotriva ta.

 4. 1917 – Acest film duce vizionarul la vârful unei călătorii unice, atât din punct de vedere al cinematografiei, cât și al subiectului. Acest film face o trecere între realitate și emoție prin intermediul unor scene captivante, în care se adresează spectatorilor și combină imagini și sunet pentru a aduce acțiunea la rangul maxim.

Filme clasice

11.The Wizard of Oz – Acest film e baza unui clasic american, care a influențat multe generații și a devenit un element de referință în cultura. Din punct de vedere al trăsăturilor, personajelor și poveștii variantei sale originale, este convenabil și necesar să fie văzut cel puțin o dată.

 1. The Godfather – Unul dintre filmele cele mai cunoscute și mereu populare din istorie și poate cel mai bun al genului de mafie. Creatorul și regizorul Coppola a omagiat acest film, filmul trebuie văzut macar o dată pentru a înțelege adevăratul sens al limonadei din lumea gangsterilor.

 2. Gone With The Wind – Este unul dintre primele filme care au deschis calea industriei cinematografice moderne si unul dintre filmele clasice de top ale tuturor timpurilor. Acest film a luat spectatorii la momentul in care Tara a Sudului s-a pregătit să-și piardă cea mai mare avere.

 3. Some Like It Hot – Acest film oferă unul dintre cele mai frumoase bune exemple de comedie a vremii. Acest film urmărește aventurile și escapadele a doi muzicieni care se ascund sub acoperirea unei fete.

 4. Citizen Kane – Despre acest film se duc numeroase glume cu privire la faptul că toată lumea îl strige “Citadinul Kane-ul”, fără să îl fi văzut.