Vizionarea filmelor online poate fi distractiva și accesibila pentru toți cei care au dispozitive conectate la internet. Cu toate acestea, dacă nu știi ce site-uri să vizitezi, vei fi în imposibilitatea de a alege un film bun și interesant. Acest articol plămădește un ghid al celor mai bune și noi filme pe care le poți viziona online în acest an și îți va oferi informații despre cum să găsești cele mai bune filme, așa încât să ți-l petreci timpul relaxându-te alături de cei dragi.

Cum poti gasi cele mai bune filme online noi

Atunci când vine vorba de Netflix și HBO, aceste două platforme sunt principalele surse de vizionarea unor filme online noi. Acestea au cele mai populare filme și seriale streaming și se actualizează constant cu producții noi. Alte site-uri populare, cum ar fi Hulu și Amazon Prime pot fi, de asemenea, un loc bun pentru filmele de top.

De asemenea, există și alte site-uri care oferă filme online noi de la producători independenti și „cinematografie despre care poate nu ai auzit”. Unele dintre aceste site-uri oferă filmul pentru streaming gratuit, cu anumite reclame, în timp ce altele cer un cost mic pentru vizionarea online. De asemenea, unele opere de artă pot fi descărcate și văzuți offline.

Cum se poate alege ce film sa vezi

Înainte să te uiți la un film, ar fi util să verifici recenziile acestuia pentru a te asigura că este potrivit pentru gusturile tale și că merită văzut. De asemenea, e o idee bună să te uiți și la trailer, care te va informa despre subiect, stil și cadru principal al filmului înainte de a-l urmări întregul. Verificați și ratingul filmului sau al trailer-ului pentru a găsi informații suplimentare despre el.

De asemenea, poți să afli numeroase informații și despre un film de la prietenii care l-au urmărit sau de la comunitățile dedicate fanilor de film. Aceste comunități sunt un loc bun pentru a găsi informații despre ce filme noi sunt recomandate de alți oameni.

Cele mai bune filme online noi

1. Parasite (2020)

Parasite este un film coreean suspense-thriller scris și regizat de către Bong Joon-ho. Acest film a câștigat cele mai importante premii ale acelui an, precum Premiul Oscar pentru cel mai bun film și are o mulțime de premii și nominalizări la diferite ceremonii de premii. Este disponibil pe Netflix și prezintă situațiile sociale prezente în Coreea și trăsăturile culturale infamante ale clasei muncitorești.

2. Ad Astra (2019)

Regizat de James Gray, Ad Astra ia o abordare mai filozofică a cinematografiei de film de science-fiction. Este o poveste de aventură a călătorului spațial și a unui astronaut care se încearcă să se conecteze cu tatăl său naufragiat. Acest film a câștigat numeroase premii și este disponibil pe site-ul Panplay și pe anumite dispozitive conectate printr-o conexiune la internet.

3. The Irishman (2019)

The Irishman este un biopic despre savanul statului de drept american, Frank Sheeran și este regizat de Martin Scorsese și producția este cu Robert De Niro, Joe Pesci și Al Pacino. Acest film poate fi vizionat pe Netflix și se bucură de numeroase critici pozitive pentru abilitatea lui de a prezenta subiectul copleșitor dintr-o perspectivă diferită și neooprită.

4. Richard Jewell (2019)

Richard Jewell este un film dramatic care prezintă povestea unui bodyguard care preia controlul asupra unei bombe la Jocurile Olimpice de Iarnă din 1996 și diligenta lui pentru a-l ajuta pe președintele SUA să iesă din această situație periculoasă. Regizat de Clint Eastwood, acest film este foarte apreciat pentru povestea sa convingătoare și caracterele sale adunate și poate fi vizionat online pe site-ul Amazon Prime.

5. Avengers: Endgame (2019)

Ultimul film din frăția Avengers, Avengers: Endgame, este unul dintre cele mai bune filme pe care trebuie să le vezi. Regizat de către Anthony și Joe Russo, acest film prezintă ultima luptă dintre cei bine-cunoscuți super-eroi și villani și poate fi vizionat online pe site-ul Disney+.

Cateva rețele de streaming online cu filme

În prezent, există o mulțime de rețele de streaming online care prezintă cele mai noi filme și seriale tv. Iata cateva dintre acestea :

1. Netflix

Cu un vast catalog de filme și seriale, acest site oferă cele mai bune aventuri, comedii, drame, thrillere și multe altele. Netflix este, de asemenea, unul dintre cele mai mari producători de conținut original, astfel încât să te bucuri de experiența de streaming.

2. Hulu

Hulu este o altă platformă de streaming online ce oferă o mare varietate de conținut, inclusiv filme, seriale tv, documentare, programe de divertisment și multe altele. Această platformă are numeroase oferte pentru abonamente, dar cea mai bună oferta este opțiunea „Live TV”.