Desene Animate Disney
Disney este unul dintre cei mai mari producători de desene animate, care a captivat unul dintre cele mai mari publicuri din întreaga lume. Din 1949, până în prezent, Disney a creat câteva desene animate extraordinare, prin împletirea muzicii, poveștii și personajelor. În acest articol ne vom uita mai atent, la cei mai interesante desene animate produse de Disney.

1. Peter Pan

Peter Pan, produs de Disney în 1953, este, cu siguranță, unul dintre cele mai populare desene animate Disney. Filmul urmărește povestea lui Peter Pan, o puști neînfricat care locuiește în Pământul de Nicăieri, Krankle Hook și copii. Peter Pan este un film clasic, plin de aventuri și magie, care a captat imaginația și inimile oamenilor încă de atunci.

2. Alba ca Zapada și cei șapte pitici

Filmul „Alba ca Zapada și cei șapte pitici” a fost lansat în 1937. Faima acestui desen animat se datorează poveștii principale și personajelor sale. Povestea Albei ca zăpada și cei șapte pitici este plină de magie, aventură și emoție, și a captat imaginația oamenilor. De asemenea, filmul a fost acreditat pentru cele mai bune realizări în industria de animație.

3. Cenușăreasa

Acest desen animat Disney clasic datând din 1950, se bazează pe povestea basmului Cenușăreasa. Acest desen de animație oferă adânc domeniul de fantezie și magie, dar și un curent zilnic de viață și miracole. Personajele Cenușăresei și Fiului Măgarului, și finalul Excalibur, au captat imaginația publicului.

4. Regele Leu

Regele leu a fost lansat în 1993 și astfel a devenit primul clasic Disney animat intreg pe computer. Filmul urmărește aventurile lui Simba, care trebuie să înfrunte pericolele și să ajungă rege. Acest desen animat oferă și transmite mesaje morale profunde, cu teme cum ar fi trădarea, dorința de putere și familialitatea.

5. Frumoasa și Bestia

Frumoasa și Bestia din 1991 a creat o versiune de animație a poveștii clasicului Basm al lui Frumoasa și Bestia. Acest desen animat oferă adâncimi emoționale, care se concentrează pe teme precum prietenia și dragostea. Acest desen animat oferă o invitație de a afla ce înseamnă dragostea adevărată și acceptarea.

6. Alice in Tara Minunilor

„Alice în Țara Minunilor”, lansat în 1951, urmărește vizitarea lui Alice a minunatului țării minunilor și întâlnirea cu zane și creaturi fantastice. Acest film este plin de aventuri și magie, iar Alice devine un personaj simbol al curiozității și al curajului. Filmul permite oamenilor să se afirme independenti, cu imagini haioase și un simț al aventurii.

7. Madagascar

Acum ceva vreme în 2005, desenul animat Madagascar a captat atenția audienței sale. Filmul este despre patru prieteni care se trezesc în Africa și văd că sunt învăluiți într-o aventură cu animale care încearcă să supraviețuiască. Acest desen animat are un farmec fantastic și creează o atmosferă care cucerește toată lumea. Efortul lor pentru a depăși provocările și a se întoarce acasă îi face un exemplu pentru spectatori.

8. Coco

Coco, lansat în 2017, este un desen animat Disney Pixar care urmărește povestea aventuros-emoțională a unui băiat din Mexico, care vede dincolo de propriile limitări și invazii locuri magice, muzică și oameni. Acest desen animat oferă o sevă de concepte interesante, iar publicul este captivat deă magia și frumusețea acestuia. Coco demonstră cum ceea ce este important i se întâmplă pe nedrept, și importanța familiei și a coeziunii sale,

9. Actriţa Lipitică

Acest desen animat, lansatîn 1998, este plin de curaj și entuziasm, și transmite mesajul că îndrăzneala și credința te pot duce foarte departe. Lipitică este o aventură plină de peripeții, emoțională și captivantă, care o face pe personajul principal să învețe cum să-și asume riscuri și să-și schimbe soarta. Dublul de identitate al lipiticii, juntoarea și actrița, oferă un eveniment interesant, complet cu tropul imaginar și fantastic.

10. Bambi

Bambi, un desen animat Disney clasic din 1942, urmărește aventurile lui Bambi și prietenilor săi în codrul care îi acasă. Acest film oferă un sentiment de natura și viețiideo locuitorilor naturii, și transmite mesajul importanței conservării echilibrului dintre natură și cei care trăiesc în regiunea lor. Rolurile personajelor principale fac publicul să simtă dragoste față de natură.