2022 va fi un an plin de filme interesante si provocatoare, de la unele blockbustere neasteptate la altele mai incantatoare. Din fericire pentru cinefili, viitorul an va oferi o multime de titluri noi, promitand sa fie unul dintre cele mai emotionante din ultimii ani. Iata care sunt cele mai mari lansari de filme ale anului 2022 care merita sa fie pe agenda ta urmatoare!

  1. Lucrurile ciudate care fac parte din lumea mea: Daca esti iubitor de filme SF si comedie, lucrurile ciudate care fac parte din lumea mea s-ar putea sa fie perfecta alegere. Acest film ne va introduce intr-o lume plina de aventuri si magie, unde un grup de copii se confrunta cu toate temerile si obiectivele lor. Acest film va fi regizat de Doug Liman, romanul care a facut filme precum Edge of Tomorrow si The Bourne Identity.

  2. Indiana Jones 5: Ultimul film Indiana Jones a fost lansat cu mai bine de 10 ani in urma, acum Harrison Ford este pregatit sa-si intre in tiparul sau emblematic. Se pare ca filmul se afla in pre-productie de mai multi ani si se asteapta sa fie lansat in 2022. Aceasta va fi a cincea parte a seriei, cu noi secrete si aventuri.

  3. Ready Player Two: Dupa succesul lui Ready Player One, Ernest Cline a declarat ca a inceput sa lucreze la un al doilea film, iar aceasta versiune va fi lansata in 2022. Ready Player Two va oferi o sumedenie de piste de urmat, pe care fanii de jocuri video trebuie s-o urmeze.

  4. Oceania 2: Dupa multi ani de asteptare, Disney a decis sa lanseze o continuare a producăiei sale de animație din 2012, Oceania. Acest film va fi regizat de Ron Clements si John Musker, si se va concentra pe aventurile tinerei Moana si prietenilor ei, precum si baladerile sale.

  5. Breaking Dawn 3: Saga Twilight va reveni si ramane in topul filmelor in 2022. Filmul se va baza pe primul best-seller al autorului Stephenie Meyer, care a fost de asemenea plecat al telefonului. Acest film va avea parte de o relansare la fel de interesanta si epica ca si ultimul, cu ale sale scenarii si actiune unica.

  6. Rush Hour 4: Aceasta serie de comedie este tot mai populare in fiecare an, asa ca 2022 nu va fi o exceptie. Este eliberarea celui de-al patrulea film in care Jackie Chan si Chris Tucker incearca sa rezolve cazuri complexe si sa se distreze in drumul lor.

  7. Top Gun: Maverick: Tom Cruise ne va cuceri inapoi cu acest film de actiune. Dupa ce personajul sau din 1986, Maverick Mitchell se intoarce din retragere pentru a intampla chiar si mai multa actiune, va fi un trecut peste alte marele de top.

  8. Venom 2: Acest esec de actiune din 2018 va primi si o a doua parte in 2022. Acesta restaurat mai multe piese ale povestii personajului principal si exista posibilitatea ca Venom sa apara in cateva scene cu Spiderman.

  9. Sing 2: Acest film de animatie a facut senzatie si a schimbat vieti contemporane. Combinand comedia, muzica si multi personaje distractive, aceasta este fara indoiala una dintre cele mai asteptate lansari ale anului 2022.

  10. Refuzul lui Gardot: Nicole Kidman se va intoarce si va face o aparitie fulminanta in acest film biografic imaginat dupa marea artista de jazz Wendy Gardot. Acest film va oferi versiuni ale mai multor piese de jazz, precum si scene emotionale si aventuri.

2022 se prefigureaza a fi un an plin de incredibile filme, asa ca fa-ti un program separat si taxeaza-te in programul tau de vizionari. Toate aceste super-produse vor fi disponibile pe marile ecrane anul viitor. Cu toate acestea, trebuie sa fiti cu ochii pe lista de lansari de mai sus, deoarece nu veti vrea sa pierdeti ceva dintr-o oferta atat de variata!