Cand vine vorba de luatul unor momente speciale cu persoana iubita, respectarea unui film la Netflix poate fi o solutie ideala.Activitatile de petrecere a timpului pot fi inmultite, dar un film romantic pentru a sarbatorii dragostea fiind cea mai buna optiune.

Netflix in ziua de astazi rezervand o varietate vasta de titluri din care sa alegi.Asadar, haide sa prezentam cateva dintre cele mai bune filme Netflix de dragoste pe care sa le urmariti impreuna cu persoana iubita.

Ce filme Netflix de dragoste sa vizionezi

  1. Always Be My Maybe

Situat in centrul vietii lui Sasha si Marcus, Always Be My Maybe este povestea unei romance radiodifuzate, care apare in viata lor dupa 16 ani de apartenenta. Acest film ofera un peisaj deopotriva familiar si inovator care reflecta viata de zi cu zi a barurilor din zilele noastre.Cu o distributie puternica dar si o aliniere excelenta a momentelor amuzante, acest film ofera o modalitate perfecta de a planifica o seara romantica cu partenerul tau.

  1. La La Land

Un classic contemporan care a umplut cand erau vasele de premiu de Oscar, La La Land se concentreaza pe povestea de dragoste a lui Mia si a lui Sebastian. Filmul abordeaza eventualele obstacole care poate sta pe drumul unui cuplu tindand sa le imblanzeasca prin muzica si dans.

  1. Practic, iubirea

Paltrow si Norton sunt surprizele din Practic, iubirea, un film despre doua persoane care, in ciuda circumstantelor, isi gasesc drumul spre inima iubirii. Cu sentimente intarite de catre comediile amestecate ale lui Ben Affleck si Salma Hayek, Practic, iubirea ia o imagine usor departe prin provocarea din filmele lor precum si indrazneala lor de a ramane fideli sentimentelor lor inimii.

  1. Are We Officially Dating

Trei prieteni cauta sa stea in afara regulilor de proximitate si sa se bucure de relatii si amintiri pe care le creeaza. Are We Officially Dating ofera un twist modern si constructiv asupra acestei teme, cu actori de calitate care povestesc schimbarile intamplate in vietile lor si cum gasiesc echilibrul intre prietenia lor si relatia lor.

  1. To All The Boys I’ve Loved Before

To All The Boys I’ve Loved Before este chiar un popular romance adorat de fanii Netflix care prezinta povestea lui Lara Jean. Cu un rol inovator si interesant, aceasta se gandeste ca fratele sau lasa niste scrisori pe care le trimisese in trecut iar acest lucru modeleaza si schimba viata blondinei in moduri pe care nu si le-ar fi imaginat.Cu elemente de actiune, romantism si mister, acest film ofera confusioni si confuzie cu posibilitati descoperite in industri diferite.

  1. When We First Met

Un film care ii ia pe cei doi protagonisti in moduri variate si invaluite in romantism va fi intotdeauna pe lista oricui.Cand Nadia si Noah se intalnesc, atmosfera se transforma in marea de sentimente si emotii. Cu scene pline de rasete si ambitii deprinse in povestea lor, “When We First Met” este un mod surprinzator de a te conecta cu partenerul tau.

  1. Drumul dragostei

Un film romantic pe unul dintre cele mai traditionale locuri din lume, Drumul dragostei arata realizarea uncei mai mari vise a celor doi protagonisti: Gasirea adevaratei lor iubiri. Prin prezentarea momentelor de beatitudine alaturi de prietenii si familia lor, acest film ofera un sentiment profund de gandire, pe care cei doi il impartasesc in drumul lor catre aflarea adevarului despre sentimentele lor. Filmul ofera si reguli importante despre inceputul relatiile, cum ar fi sa te asiguri ca lasi loc sufletul tau sa perceapa sentimentele corecte si sa nu renunti niciodata la povestea ta.

  1. Set it up

Un ultim film Netflix perfect pentru o seara romantica, Set it Up il prezinta pe Harper si Charlie in misiunea lor creativa de a se ajuta sa infranga restictele de la serviciul lor.Ei inventeaza un plan bizar, dar inteligent, care ii ajuta sa se indrepte spre a fi prieteni si ste dezvaluie povestea lor de iubire care iese la iveala.

Indiferent care este preferintele tale cand vine vorba de dragoste si romantic, Netflix ofera o platforma excelenta pentru orice cuplu care isi doreste sa isi petreaca timpul momentelor intense de dragoste.Indiferent de peisajele mai bine cunoscute sau de testele inovative de dragoste, Netflix vine cu noi si reprezentari interesante ale acestor teme.

Asadar, luati cateva minute sa completati lista cu toate filmele Netflix de mai sus si planificati sa petreceti seara impreuna cu partenerul vostru urmarind unul dintre aceste filme. Bucurati-va fiecare moment al acestei povesti si aveti la finalul chiar o incheiere fericita!