Netflix a devenit o telefonie populara in ultimele decenii, oferind un sortiment variabil de filme si programe TV. Cu optiuni in crestere, poate fi dificil sa gasesti filmul pe care doresti sa il vezi. Acesta este cu siguranta un lucru bun daca sunteti in cautarea unor opțiuni comune dedicate filmelor romantice. Pentru a va ajuta sa gasiti povestea pe care sa o priviti impreuna cu partenerul dumneavoastra, va prezentam cateva din cele mai bune filme de dragoste de pe Netflix.

I. Introducere

II. Top 5 filme de dragoste Netflix

A Poveste privind doi

B Poți iubi pe cineva care incearca sa te schimba

C Crazy, Stupid, Love

D Iubirea mea din April

E Titanic

III. Din alti ani

A Inimioare in Atlantic

B Nunta mea albastra

C Asa (500) de zile de vara

D Prietene de nadejde

IV. Filme realizate de Netflix

A Always Be My Maybe

B Legende ale toamnei

C La Belle Époque

D To All the Boys I’ve Ever Loved

E Set It Up

De cand Netflix a fost lansat in 1997, am vazut o multime de programe si filme, oferind o multime de opțiuni. Netflix a marcat schimbarea viziunii multor persoane asupra serialelor si filmelor si a creat un intreg alt elogiu cultural asupra consumului de media.

Cu numeroase opțiuni de filme de dragoste din toate categoriile, Netflix ofera ceva pentru fiecare. De la filme clasice la filme romantice noi, Netflix ofera o multime de povesti pentru a vă transforma in voi cei mai fericiti!

II. Top 5 filme de dragoste Netflix

A Poveste privind doi

Aceasta comedie romantică din 2020, cu o recenzie excelenta, Poveste despre doi, este unul dintre cele mai bune filme de dragoste de vizionat cu partenerul dumneavoastra. Protagonista, Rebecca, interpretata de Gina Rodriguez, se simte presata sa isi gaseasca partenerul perfect pentru a merge la numeroasele întâlniri la care este invitata cu mama ei. In cautarea acelui partener perfect, Rebecca încercă să aibă o întâlnire cu cinci barbati. Cu ajutorul unei întâlniri nesperate, Rebecca intalneste o persoana care o face sa se simta exact ca acasa.

B Poți iubi pe cineva care incearca sa te schimbe?

Aceasta comedie romantică din 2018, Poți iubi pe cineva care incearca sa te schimba?, trebuie vazuta impreuna cu partenerul tau. Actiunea draamtului contureaza povestea lui Lauren si Nick, jucati de Blake Lively si Steve Howey. Cele doua personaje pornesc într-o introducere fermecatoare in care se gandesc sa-si ia relatia in urmatoarea directie. Cand Teasa, interpretata de Haley Bennett, intra în viața lor, lucrurile devin complicat. Steve si Lauren încep sa vadă ca dragostea adevarata significa schimbarea, mai ales in dragoste.

C Crazy, Stupid, Love

Crazy, Stupid, Love, o comedie romantica din 2011, este ideală pentru a viziona impreuna cu partenerul dumneavoastra. Actiunea se concentreaza in jurul lui Cal, interpretat de Steve Carell, si al lui Jacob, jucat de Ryan Gosling. Atunci cand Cal se desparte de sotia sa si isi da seama ca nu stie cum sa-si gaseasca iubirea, se bizuieste pe Jacob pentru a-i invata cum sa-si traiasca viata. Istoria adorabila a lui Cal si Jacob este una dintre cele mai bune filme pe care sa le vizionati cu partenerul tau.

D Iubirea mea din April

Iubirea mea din April, un film animat din 2011, prezinta o poveste emotionanta si o lume frumoasa. Ishioka este un tanar care cauta dragostea in Tokio. Desi acesta continua sa fie lovit in dragoste, Ishioka gaseste un scop greu in intalnirile cu Kanzaki. Intalnirea lor aduce o schimbare importanta in viata lor si in relatiile lor de viata. Drama lor este ceva ce trebuie vazuta incet-incet cu partenerul tau.

E Titanic

Titanic, unul dintre cele mai îndrăgite si controversate filme din 1997, ne oferă drama captivantă a lui Jack si Rose, interpretati de Leonardo DiCaprio si Kate Winslet. Cand Rose se simte inlantuita de vietile bogate si plictisitoare pushita de catre mama ei, Jack apare si modeliaza un poem frumos, iubirea. Scenariul magnific, designul, si muzica aproape firesc fac din aceasta drama dragoste cea mai buna pe care sa o vizionezi cu partenerul tau.

III. De la alți ani

A Inimioare in Atlantic

Inimioare in Atlantic, o drama romantica din 2001, prezinta o poveste tragica a lui Hal si Faye. Hal, un pictor care locuieste in Atlantic City, se intalneste cu Faye potentialul, o zana inaltata din marea amarata. Cuplul se extinde rapid, dar, Hal nu este pregatit sa accepte carisma si pasiunea lui Faye. Acesta drama emotionanta trebuie vizionata si partenerul tau.

B Nunta mea albastra

Nunta meara albastra, o comedie romantica din 2001, prezinta o poveste emotionanta a lui Liv si Emma, interpretata de Mandy Moore si Shane West. Povestea lor ne ofera o teacauri captivante unde Liv si Emma merg dincolo de anumite reguli si conventionale in iubire. Acesta poveste emotionanta, cat si finalul shockant, face ca aceasta drama sa fie vizionata cu partenerul.

C Asa (500) de zile de vara

Asa (500) de zile de vara, o comedie romantica din 2009, ofera o poveste emotionanta despre Tom si Summer, jucati de Joseph Gordon-Levitt si Zooey Deschanel. Povestea urmeaza relatiile si aventurile lor timp de 500 de zile. Si, desi finalul poate fi trist, aceasta poveste este recomandata pentru o privire emotionanta a relatiei lor.

D Prietene de nadejde

Prietene de nadejde, o poveste romantica si emotionanta din 1998, prezinta relatiile lui Zack si Kelly. Cele doua personaje sunt interpretate de Mark-Paul Gosselaar si Tiffani Amber Thiessen. Dragostea lui Zack si Kelly este reala si rasar