Timpul petrecut alaturi de cei dragi este extrem de important, iar momentele in care le transmitem ganduri pozitive si mesaje de la multi ani fac ca relatia sa se amplifice si sa fie una autentica. Iata cum sa trimiti celor dragi cel mai frumos mesaj de la multi ani!

Cum sa alegi o felicitare de la multi ani perfecta

O felicitare de la multi ani tradiționala sau creativa, un mesaj personalizat care sa reflecta personalitatea, o poezie sau o poveste scrisa de tine – cea mai buna felicitare de la multi ani depinde de persoana careia i se adreseaza mesajul.

Cand alegi un mesaj de la multi ani, ia in considerare ca:

• Fundamental, felicitarea ta trebuie sa exprime sentimentul tau fata de acel om si sa-l faca sa se simta special,

• Cele mai bune mesaje de la multi ani nu trebuie sa fie scurte, ci sa expressie sentimentele tale cele mai sincere,

• In functie de circumstantele, poti alege felicitari de la multi ani haioase,, emotionante, de motivare sau dulci si romantice.

5 moduri de a trimite felicitari de la multi ani

 1. Carduri de la multi ani

Cardul de la multi ani ramane cea mai apreciata felicitare de la multi ani, mai ales pentru contemporani, care poate fi gasita in magazine sau comandata online. Fii creativ si compune mesajul care sa exprime sentimentele tale fata de cel care primeste felicitarea!

 1. Mesaje la telefon

In zilele noastre, mesajele de la multi ani pot fi trimise direct pe telefon, sub forma de SMS, mesaj WhatsApp sau mesaj vocal. Acestea sunt variante mai rapide si mai practice si pot fi potrivite pentru cei mai apretiatai ai tai.

 1. E-mail

Un e-mail customizat poate fi trimis cu usurinta catre prieteni sau membrii familiei care locuiesc la distanta. Este o modalitate ideala de a exprima sentimentele si de a „mentine legatura” in ciuda distantei!

 1. Pe retele de socializare

Postarea unui mesaj de la multi ani pe Facebook, Instagram sau orice alta retea de socializare este un mod frumos de a-i aduce zambetul pe buzele persoanelor dragi, pe care le poti urmari virtual.

 1. Cutia cu surprize

Daca poti trimite o cutie cu surprize prin posta, atunci stii ca acest gest de atentie se va bucura de o primire calduroasa. Include ceva practic, care sa le creeze o amintire placuta, alaturi de o felicitare de la multi ani personalizata!

10 exemple de mesaje de la multi ani

 1. La multi ani, scumpa mea! Sa aniversari cu bucurie si fericire, sa-ti achizitionezi orice iti doresti si sa-ti indeplinesti orice vis!

 2. La multi ani! Sa fii mereu înconjurat de cei dragi, sa te bucuri de iubire si respect si sa te simti in voie!

 3. Proverbul spune ca anii aduc intelepciune! La multi ani!

 4. Daca un an iti poate aduce pozitivism si fericire, atunci acesta sa fie anul perfect! La multi ani!

 5. La multi ani, dragul meu! Sa te bucuri de cea mai frumoasa aniversare si sa ai grija de tine cu respect si dragoste!

 6. Pacea fie cu tine in anii acestia! La multi ani si nivel crescut de stari pozitive!

 7. La multi ani! Sa fii mereu pregatit sa pornesti pe noi cai si sa-ti bati noi obiective!

 8. La multi ani! Sa ai parte doar de zile fericite si sa-ti aduca toate gandurile si viziunile la indeplinire!

 9. La multi ani! Aceasta aniversare sa ne aduca numai bucurie si sa ne trimita ganduri de iubire si recunostinta!

 10. La multi ani, dragul meu! Sa simti alaturi de tine toata dragostea pentru ca este cea mai buna cale catre o fericita si implinita aniversare!

O felicitare de la multi ani desavarsita poate schimba radical prietenia ta cu acel om, astfel incat sa ramana o amintire placenta si frumoasa pentru totdeauna. Cu un mesaj insotit de daruri si mai ales de energie pozitiva, poti oferi o aniversare de neuitat persoanei dragi cu biletul tau de felicitare de la multi ani!