Dieta Oshawa, cunoscuta de asemenea si ca “Cel mai vechi remediu al omului”, a fost creata in anul 1925 de catre George Oshawa. George a descoperit ca principala cauza a multor boli si probleme de sanatate este lipsea unei diete echilibrate. Astfel, prin urmarea Dietei Oshawa, dieta sa ajuta la promovarea unei stari de sanatate optima si la prevenirea bolilor. Acest articol va explora in detaliu ce este dieta Oshawa si ce beneficii are asupra sanatatii si a starii de bine.

Despre Dieta Oshawa

Dieta Oshawa se bazeaza pe faptul ca totii trebuie sa manance in mod corect alimentele care sunt potrivite pentru tipul lor de corp, iar cei care mananca corect ceea ce li se potriveste vor fi mai sanatosi decat cei care se abat de la aceste reguli. Dieta Oshawa are la baza principiile macrobiotice si se concentreaza in special pe alimente organice si crude, cum ar fi cereale integrale, fructe, legume si nuci, care sunt bogate in substante nutritive si antioxidanti vitali.

Beneficiile Dietei Oshawa

Dansa fiind Dieta Oshawa ofera numeroase beneficii asupra sanatatii si asupra starii de bine. Avand o dieta echilibrata si alimente curate, recomandate prin Dieta Oshawa, se poate obtine o stare optima de sanatate a corpului nostru. Antioxidantii si nutrientii continuti de alimentele benefice ale dietei ajuta la stimularea proceselor de detoxifiere biologica si imbunatatirea digestiei, prevenind astfel infectiile tractului digestiv. Mai mult, aceasta dieta poate fi utila persoanelor cu diferite forme de alergii, astm, tuberculoza, lupus, artrita si chiar cancer.

Controlul Greutatii si Detoxifierea

Unul dintre cele mai obisnuite beneficii ale dietei Oshawa este controlul greutagii si detoxifiere a corpului. Majoritatea beneficiilor se datoreaza reducerii produselor din carne si a alimentelor bogate in grasimi si zaharuri rafinate. Cu toate ca nu este un program strict nutrient sau de restrictii alimentare, Dieta Oshawa ii ajuta pe cei care urmeaza mai multe medicamente sa urmeze pentru prima data un regim alimentar. Acest regim alimentar poate fi foarte eficient in prevenirea sau vindecarea bolilor si afectiunilor metabolice, precum obezitatea, diabetul si hipertensiunea.

Gustarea Sanatoasa

In Dieta Oshawa se recomanda sa se opteze pentru gustari sanatoase, cum ar fi fructele, legumele si produsele lactate care au un continut scazut de grasimi, fructele de padure, nuci si seminte crude si produsele fabricate organic. Toate aceste alimente sunt bogate in fibre si au un continut scazut de zaharuri rafinate – acestea sunt esentiale pentru prevenirea bolilor cardiovasculare si pentru controlul greutatii. Aceste gustari sanatoase sunt, de asemenea, esentiale pentru a oferi gustul de la masa si pentru a creste satietatea si, astfel, sa reduca consumul de alimente.

Reducerea consumului de alcool

Unul dintre principiile Ditei Oshawa este sa limitam consumul de alimente alimente care contin alcool. Alcoolul joacă un rol major în producerea mucusului, care afectează în mod negativ starea de sănătate. De aceea, Dieta Oshawa recomanda folosirea alimentelor care nu au alcool pentru a preveni orice probleme medicale posibile in magazie de sanatate.

Reducerea Consumului de Carne si Grasimi

Conform Dietei Oshawa, consumul de carne si grasimi trebuie redus, deoarece aceste alimente produc dezechilibre in organismul nostru. Datorita acestui lucru, corpul nu poate absorbi cantitatea necesara de nutrienti, vitamine si antioxidanti. Radacinile si legumele sunt adesea recomandate pentru consumul zilnic, deoarece contin substante nutritive esentiale. De asemenea, fructele sunt hrana minunata de lucru pentru corpul nostru si una dintre modalitatile preferate de a elimina toxinele din organism – acestea sunt, de asemenea, o sursa excelenta de vitamine, proteine si minerale.

Cresterea nivelului de energie

Cei care tin Dieta Oshawa vor experimenta, de asemenea, cresterea nivelului de energie. Prin limitarea produselor alimentare nesanatoase, se reduc nivelurile de colesterol si zaharuri din sange, ceea ce duce la cresterea nivelului de energie la nivel fizic si mental. Acest lucru este important si necesar pentru a ne mentine activi si pentru a ne pastra energia si motivatia inainte si in decursul zilei.

Dieta Oshawa este un mod traditional de a mentine starea noastra de sanatate si de a preveni aparitia bolilor si afectiunilor, folosind principii simple, dar foarte eficiente. Acest regim alimentar nu presupune un stil de viata strict, ci, dimpotriva, un mod de a alimenta alcatuit din alimente sanatoase si preparate proaspat, care ofera energie si nutrienti necesari pentru mentinerea unei stari de sanatate optima si mentinerea greutatii corporale. Cu un plan nutritinional echilbraid, bazat pe principile Ditei Oshawa, vom obtine o stare optima de sanatate si o stare generala de binente.