Parul lung poate parea coplesitor. Odata ce ți-ai crescut părul, îți poți pune întrebarea ce coafuri frumoase și simple poti face cu părul lung?

Există multe coafuri dragute și simple pe care le poți încerca dacă ai parul lung. Și, sunt opțiuni atat de diversificate indiferent daca preferi sa porti parul ondulat, drept, vopsit sau nu, sau bob sau nu. Iata mai jos cateva idei de coafuri frumoase si simple care pot fi realizate cu parul lung.

Cocul

Cocul este o coafură clasică, prea simplă pentru persoanele cu păr lung. Este o coafură frumoasă și de moda pentru toate tipurile de evenimente, indiferent daca este vorba despre petrecere, iesire in oras sau chiar ceva mai formal. Poți ține parul într-un coc de duzină, pe toată lungimea parului tau, sau poți face un coc mai scurt și atașa o extensie de par parului tau.

Coafură Semi-Muchi

Muchii parului, precum și coafuri cu jumătate de mulaj, s-au bucurat întotdeauna de o popularitate inalta. Acest tip de coafură se potriveste perfect femeilor cu par lung, și chiar dacă pare complicat, nu este atat de dificil de realizat. Pentru a face acest stil, îmbinati cele doua jumatati ale parului lung și prindeti-l cu ajutorul unor ace încălcate. Apoi rupeți sau presați părul ca sa obțineti forma dorita.

Coafura Boemia

Cu un par lung si cret, coafura de boemitate poate fi cel mai bun prieten al tau. Aceasta implica ruperea buclelor la varfuri si strângerea lor intre degete. Dacă ai simți că e necesar, puteți folosi și un spray cu fixare usoara pentru a ajuta la menținerea stilului.

Arcuri

Un alt stil de par care poate fi chic pentru persoanele care au par lung este arcul. Acest lucru implica infasurarea parului dintr-o parte, in jurul degetelor si legarea lor din partea cealalta. Este o coafura foarte versatila si frumoasa si poate fi usor modificata.

Coafura în lateral

Dacă ai par lung și drept, poți fiți o intreprinzatoare si sa încerci coafura pe lateral. Aceasta implica separarea parului în doua sectiuni si împletitea firelor. Pe cealalta parte, poți croita unele fire si le poti prinde cu acele de par pentru design. Acest stil este chic, modern si uimitor.

Uscatul cu degetele și volumul

Aceasta este cea mai simplă și mai prietenoasa coafura cu care v-ati putea trezi dimineata. Este obținut prin uscarea parului cu un prosop sau un uscător, apoi prin decolărirea firelor cu degetele. Acest stil are nevoie de puțin produs de styling pentru a oferi volum și acel look romantic.

Daisy Bun

Daisy Bun-ul este o alta coafura care se preteaza perfect parului lung. Este o coafura versatila si frumoasă, usor de realizat. Pentru aceasta coafura, se presează parul si apoi se împletesc parul într-o coada de cal si se rulează în interor pentru a face un buton frumos.

Coafura pe spate

Chic si sofisticat, acesta este un stil de păr modern si frumos. Ghidati parul pe spate si indepartati-l usor. Apoi aplicati styling si fixati parul cu ajutorul unor ace de par delicate.

Meciul de fund

Acest stil este un stil usor pana la nivelul napei, și llimitat doar la piepuși si la varfuri. Pentru a obtine acest stil, se prind firele extrem de subtiri și le separa din spate. Există mai multe variații pentru acest stil, în funcție de stilul tău.

Cu parul lung, poți sa experimentezi cu mai multe stiluri si sa-ti creezi propriu-ti look. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele coafuri frumoase și simple pe care le poti încerca, dar nu limitati-va doar la acestea – experimentați și distrați-vă! Sparky și ingredientele necesare pentru a realiza aceleași stiluri, astfel încât sa se potrivească diferitelor evenimentente. Atât timp cât experimentați cu produsul potrivit și tratați parul corespunzător, părul lung poate fi prilejul perfect pentru a-ți exprima personalitatea și unicitatea.