Parul mediu poate fi usor de coafat pentru a obtine look-ul dorit. Puteti folosi produse precum varfuri, geluri si spuma pentru a obtine stiluri neobisnuite si moderne. Parul mediu reprezinta un compromis intre parul scurt si parul lung. Daca preferati coafura unica si fashion, cititi mai jos pentru a afla ce coafuri se potrivesc parului mediu.

1: Bretonul

Bretonul este vedeta anilor 80-90, dar isi face inca simtita prezenta in tendintele de moda moderna. Acesta este un produs excelent pentru parul mediu datorita faptului ca se pot face cateva schimbari usoare pentru ajuta la crearea si perfectionarea acelui look “Shaggy” tineresc. Blocati varfurile parului cu gel pentru breton, indreptati cu ondulatorul si fixati cu spuma de par.

2: Ombre

O combinatie intre parul ondulat si cele mai moderne tehnici de vopsire a parului; ombre-ul este un alt look unui par natural, dar interesant. Ombre-ul va ofera suficiente optiuni pentru a experimenta diferite coafuri pentru parul mediu. Tehnica de vopsire a parului este ideala atunci cand vine vorba de crearea unor aspecte captivante, putand fi realizat si prelungit cu ajutorul gelurilor de par.

3: Cocul

Cocul poate fi o coafura ideala atat pentru parul scurt, cat si pentru cel mediu. Acest look poate fi adaptat pentru toate ocaziile si se poate crea chat-up perfect. Pentru o versiune moderna, puteti incerca sa cretei un coc cu volum sau sa optati pentru un coc mai placut, astfel incat sa va ofere un aspect mai feminin si romantic.

4 Perciuni

Unul dintre cele mai simple look-uri, buclele sunt una dintre cele mai versatile coafuri pentru parul mediu. Oricine poate avea peruci la moda pentru par mediu prin ondularea parului si obtinerea aspectului dorit; fie ca optati pentru bucle bogate sau aranjate la marginea fetei. Daca sunteti adepta aspectului “textured”, parul mediu face o alegere buna.

5: Ondulatorul

Ondulatorul este o crimpare simpla, care poate fi facuta chiar de acasa. Ondularea soft este o optiune moderna prin care puteti sa va creati varfuri mai bogate si sa obtineti o coafura mai spectaculoasa. Cu putin timp si ceva indemanare poti obtine un look usor relaxat.

6:Bob

Bobul este o optiune interesanta si versatila pentru parul mediu si poate fi adaptat cu usurinta la preferintele dvs. Coafura bobul este adaptabila indiferent de forma fetei si variaza de la par mai lung la par mai scurt. Puteti plasa bretonul in diverse feluri sau puteti adauga cateva varfuri distincte si intense.

7: Bucles Relaxed

Buclele relaxate sunt perfecte pentru parul mediu si pot fi chiar folosite ca si un bob. Daca aveti parul mediu si vreti sa-l faceti sa arate modern si stralucitor, buclele relaxate sunt optiunea perfecta. Ele se pot face in mai putin de 30 de minute si sunt adaptabile pentru un look office sau laid back.

8: Mono-Cul

Mono-cul reprezinta o coafura ideala si la moda pentru parul mediu. Aceasta coafura da parul legal si modern si poate fi adaptata pentru orice ocazie. Mono-cul adauga putina volum parului mediu si ofera un look simplu si feminin.

Ce coafuri se potrivesc parului mediu? Acum ca stiti optiunile pe care le aveti speram ca v-am fost de ajutor in descoperirea stilului care vi se potriveste cel mai bine. Alegeti cea mai bun stil si imagineaza-te cu look-ul modern si frumos pe care tocmai l-ai creat!