Intotdeauna fantezia in coafuri se va aplica si adapta in functie de lungimea parului. Parul mediu ofera ocazia de a jongla cu curbe si forme. Iata ce coafuri elegante se potrivesc cu parul mediu.

1. Coafuri cu ciuful

Ciuful poate da un aspect elegant chiar si perciunilor cu par mediu. Ciuful se poate obtine prin diverse trucuri. Se poate face cu placa de par, sau se poate obtine natural cu ajutorul uscatorului,cioburilor,spray-lui sau maiestriei parului.

2. Bretonul cu volum

Bretonul ii da parului mediu un aspect de curcubeu. Bretonul cu volum adauga stil parului mediu si permite sa fie generos in nuante de intr-un mod atractiv. Un breton intricat asa poate purta si poatde fi un element de atractie.

3. Cocul desprins

Cocul e o coafura care se poate adapta oricarei lungimi a pielii. Daca vrei sa te prefaci mai modern si mai elegant, poti sa incerci cocul desprins,cu mansonul din partea de sus si aranjat astfel incat sa piarda aspectul de clasic.

4. Parul degajat

Potrivit parului mediu, parul degajat adauga stil si intotdeauna arata bine.Straturile palesc parul si ii dau suplete.Exista mai multe tipuri de par degajat de la cercuri reversibile la ondulate scurte si lungi.

5. Parul cu impletituri

Parul cu impletiturile sunt o alegere unica pentru parul mediu. Impaleturile se pot adapta la parul mediu si sunt o alegere distractiva pentru coafuri. Impaleturile pot fi captusite subtire sau ceva mai rasucit si adauga volum.

6. Bretonul neted

Nu existadoarbretonul cu volum pentru parul mediu. Bretonul neted poate oferi si un aspect modern placut. Acest stil se poate ajusta pentru a-i oferi parului un contur clasic.

7. Parul despletit

Dacaestidispus sa menti la acest stil dintr-o zi la alta, parul despletit poate fi foarte atragator. Acest stil parului adauga o reducere stilistica si o nota moderna la parul mediu.

8. Parul ondulat

Parul ondulat si coafurile sleek sunt intotdeauna un plus la parul mediu. Cei mai multi dintre noi asocianeaza parul ondulat cu stilul elegant deci este de preferat sa ii accentuezi onduleurile cu un coc elegant si sa adaugi vinos la parul tau.

In concluzie, parul mediu se poate ajusta in mai multe feluri in functie de stilul tau. Toate aceste coafuri elegante sunt ottomizate pentru parul mediu si pot oferi un look glamour si feminin.