Unul dintre cele mai importante evenimente din viata oricarei persoane este si ramane cea a nuntii. Din acest motiv, o mireasa isi doreste sa arate perfect in ziua cea mare si sa aiba o imagine memorabila de la ceremonia de nunta. In acest scop, rochia de mireasa joaca un rol important in a crea un look distinct pentru eveniment. Exista mai multe tipuri de rochii de mireasă simple pe care o mireasa le poate alege pentru a se potrivi stilului și personalitații ei.

Iata o prezentare detaliata a catorva tipuri de rochii de mireasa simple pe care o mireasa le poate alege:

1. Rochii de mireasa Empire

Una dintre cele mai populare rochii de mireasa simple este cea cu croiala empire. Designul acestea rochii de mireasa incepe odata cu o structura adanc decupata chiar sub bust si se continua in maine larga si plina. Aceasta rochie de mireasa ii ofera miresei eleganta si simplitate. Trebuie mentionat faptul ca acest tip de rochie de mireasa le permite mai multor persoane sa poarte aceeasi rochie de mireasa, daca au aceeasi inaltime si forma bustului.

2. Rochii de mireasa cu umeri goi

Rochiile de mireasa cu umeri goi sunt foarte populare deoarece le ofera si simplitate, dar si o doza de rafinament miresei. Acest tip de rochie de mireasa vine in mai multe versiuni. Unele modele sunt extrem de simple cu un model redus si inchidere in V. Alte modele sunt mai sofisticate, cu aplicatii ornamentale.

3. Rochii de mireasa cu colanti

Rochia de mireasa cu colanti este un tip de rochie de mireasa care se poarta inlocuind rochiile de mireasa cu cuiere. Acest model de rochie de mireasa, se va potrivi de minune daca mireasa este in cautarea unei optuni care sa ii ofere simplitate si stil. Acest tip de rochie de mireasa va oferi unei mirese un aspect elegant si rafinat.

4. Rochii de mireasa creion

Rochiile de mireasa creion sunt formate dintr-o croiala dreapta care se ajusteaza dantelat si se adresa celor care vor sa-si exprime sentimentele de puritate, eleganta si feminitate. Aceste rochii de mireasa simple prezinta o croiala clasica si o talie inalta. Aceste modele de rochii de mireasa au avantajul ca se pot structura prin adaugarea intalnirilor specifice si scoatarilor.

5. Rochii de mireasa A-line

Acest tip de rochie de mireasa se remarca prin croiala A, care are corpul mai liber si lat la baza. Aceste rochii de mireasa simple se potrivesc de minune tuturor tipurilor de silueta si isi pastreaza aspectul feminin si sexy pe care o mireasa il poate oferi.

6. Rochii de mireasa Mane House

Acest tip de rochie de mireasa se remarca prin simplitatea sa. Acesta poate fi inalta sau joasa, dar cel mai adesea are un braț cu un umăr acoperit si are o treapta sau un volan pe partea inferioara a rochiei. Aceasta rochie de mireasa ofera miresei un look romantic si clasic, iar prin adaugarea fustei, croiala și materialul pot fi personalizate.

7. Rochii de mireasa fusta Evazata

Un stil clasic, o rochie de mireasa cu fusta evazata este o optiune perfecta. O rochie de mireasa evazata simplifica mult intregul look, oferind o atingere sau o cautatura moderna. Acest tip de rochii de mireasa le ofera mireselor eleganta si simplitate. De asemenea, acest tip de rochie de mireasa se poate prelua si potrivit in mai multe stiluri.

8. Rochii de mireasa stil Printesa

Rochiile de mireasa in stil printesa prezinta o croiala supla care se alunuga si incepe imediat dupa umeri cu plissat in centrul rochiei. Aceste rochii de mireasa le ofera mireselor aspectul feminin si romantism. Aceste rochii de mireasa pot fi completate cu aplicatii ornamentale, dar daca mireasa doreste un look mai minimal si mai simplu, rochia poate fi simpla.

9. Rochii de mireasa Sixical

Rochiile de mireasa stil sixical sunt o brandura perfecta intre classic si modern. Acest tip de rochie de mireasa prezinta clasicul stil de design al rochiilor de mireasa creion, dar cu o croiala lejera si cu atingerea moderna data de 4 flacari inferioare ale rochiei. Aceste tipuri de rochii de mireasa simple prezinta de asemenea, perlele, culoarea pastelata sau broderiile care pot completa putin stilul rochiei.

10. Rochii de mireasa cu mina

Rochiile de mireasa cu maneca ofera atat un contrast modern si casual, cat si un look clasic si formal. Aceste rochii de mireasa le ofera mireselor simplitate si un plus de eleganta cu minimalismul. Acest look poate fi si potrivit similar cu cel romantic prin adaugarea intalnirilor și mirselor, deoarece pot oferi un plus de feminitate si un plus de livrare a look-ului.

In concluzie, multe tipuri de rochii de mireasa simple exista pentru o mireasa care doreste sa se potriveasca stilului si personalitații ei. De la maneca, la șase, croiala creion, empire si la umerii goi, exista multe optiuni pentru orice mireasa si gusturi. Daca v-ati hotarat sa purtati o rochie de mireasa simpla, luati in considerare optiunile de mai sus.