Atunci când vrei să vezi ceva nou, filmele sunt cea mai bună opțiune. Piața de film, de la blockbuster-uri la drame artistice, se schimbă în mod constant și există material nou și interesant disponibil. Deși poate fi dificil să decideți ce este mai potrivit pentru dvs., iată câteva dintre cele mai noi și interesante filme ce pot fi văzute.

Iată o scurtă descriere a catorva dintre cele mai bune filme de vazut in acest moment:

 1. Parasite – Parasite este un film sud-coreean care a cucerit anul 2019 la toate marile premii duobandite, inclusiv premiul pentru cel mai bun film și premiul pentru cea mai bună regie. Filmul de dezvoltare socială arunca o privire asupra schimbarilor politice si economice din Coreea de Sud printr-un conflict imaginar intre familiile bogatei si sarace.

 2. Jo Jo Rabbit – Jo Jo Rabbit a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat in 2020. Scenariul este unul comic-dramatic și se centrează în jurul unei adolescențe naționale socialiste și a prietenului ei imaginat – Adolf Hitler.

 3. Wild Rose – Un cantaret country se străduiește să susțină familia ei în timp ce visa sa devina celebră în Nashville. Povestea de dragoste a acestei vieti urmareste iesirea ei din cercul lor și drumul ei spre a fi cineva mai bun.

 4. Lego Movie 2 – Familiarii personaje Lego se întorc, de data aceasta cu o provocare. Aceștia trebuie să creeze o nouă casă pentru ei înșiși, pe măsură ce ies din camera lor și explorează lumea.

Tipuri de filme

Din moment ce varietatea de filme este foarte mare, este important să se înțeleagă care sunt diferitele tipuri de categorii de filme și cum puteți alege cea mai potrivită pentru dvs.

 1. Blockbuster-uri
  Blockbuster-urile sunt creditele mari, cu bugete mare, generate de studiouri care au scopul principal de a face bani și sunt împărțite în plus la stațiile de Cinema. Acest tip de film a devenit o categorie de film proprie, cu genuri precum acțiune, thriller, aventură și fantezie.

 2. Comedii
  Comediile sunt filme scurte, bazate pe umor și ironie care sunt destinate să aducă un zâmbet sau mai mult pe fața spectatorului. Comedii pot fi prezentate în diverse forme, inclusiv’sturzuri’, de coregrafie, de comedie ușoară sau cu absentă.

 3. Drame
  Dramele sunt un gen de film conservator fantezist și pot fi prezentate prin drama artistică sau prin drama romantică. Acest tip de film urmărește o anumită personă care se luptă cu provocarea vieții și încearcă să învețe ceva și să se schimbe într-un mod pozitiv.

 4. Animații
  Animațiile se numără printre cele mai populare filme cu un target larg datorită modului în care adresează și se adresează la diferite vârste. Fie că este o animație computerizată, o serie de filme sau o producție cu desene animate, animația oferă multe aspecte interesante care se pot atinge prin film.

Cum să alegi ce film să vezi
Odată ce știți mai multe despre ceea ce căutați în filme, iată câteva sfaturi folosie pentru a vă ajuta să decideți ce să urmăriți.

 1. Citește recenziile
  Aproape orice film modern va avea recenzii și recenzii – atât pe site-ul filmului, cât și pe alte surse, cum ar fi IMDb, Rotten Tomatoes și altele. Citiți aceste recenzii pentru a vă ajuta să decideți dacă filmul merită să fie urmărit și în ce context.

 2. Uitati-va la trailer
  Trailerele pot fi foarte utile atunci când încercati sa decideți dacă să vizionați un film. Un trailer poate oferi o călătorie rapidă prin poveste, ceea ce va ajuta la luarea deciziei și va oferi o idee asupra tipului de film, a poveștii și a elementelor specifice pe care alegeti sa le urmariti sau nu.

 3. Cereti sfaturi prietenilor
  Dacă nu sunteți sigur ce să vedeți, întrebați prietenii dvs.! Aproape sigur că cei din jururi dvs. au vizionat cel puțin câteva filme noi și sunt bine informați despre ce au văzut și ce și-au dorit să vadă. Așa că luați câteva recomandari de la aceștia.

 4. Nu te implica prea mult in ceea ce vrei sa vezi
  Deși multe dintre filmele recente au un impact asupra modului în care gândim și ne comportăm, nu ar trebui să ne lăsăm prea mult influențați de acestea. Acest lucru va face ca experiența filmului să fie mai puțin plăcută și vă va face mai puțin susceptibile să absorbiți în mod corect mesajul filmului și să vă bucurați de el.