Dreaming este un subiect foarte interesant și misterios, și când vorbim despre ceea ce se întâmplă în timpul somnului ceea ce încântă publicul cel mai mult sunt visele exotice și experientele cat se poate de rare pe care le putem avea în vis. Uneori acestea se întâmplă și sunt chiar primate ca adevărate, în timp ce alteori ele sunt atât de bizare încât ar părea că nici nu sunt posibile.

Indiferent de ce spun cercetătorii despre visul lor și de ce acestea sunt cauzate, atunci când visele tale sunt exotice, acestea pot fi un lucru destul de neobișnuit și cel mai adesea misterios.

Iată care sunt cele mai rare vise pe care oricine poate să le aibă și ce înseamnă ele:

  1. Vise lucid – Acesta este un vis în care înțelegeți că visati și în același timp știți că controlați ceea ce se întâmplă. Acest lucru se întâmplă relativ rar și poate fi o experiență interesantă pentru mulți oameni.

  2. Vise recurrente – Acest gen de vis se întâmplă deseori și seamănă cu un vis ca o cicatrice. În cazul în care visele sunt relative stabile în crearea, reluarea și dispărârea lor ea cea mai mare parte, atunci ele devin vise recurrente. Acest lucru poate fi un lucru extrem de bizar din moment ce același vis se întâmplă de numeroase ori.

  3. Vise Precoce – Acest lucru este când începeți să visați înainte de a cădea cu adevărat în somn. Acest lucru poate fi cauzat de o anumită induse și este adesea bizar pentru mulți.

  4. Vise hypnotize – Aceste vise sunt create de hipnoza și vă ajută la introducerea în gândurile și imaginația dvs. și valorificând o metodă diferită pentru a vă pune în visare. Acestea sunt adesea foarte bizare și mai rare decât majoritatea viselor obișnuite.

  5. Vise false – Acestea sunt când crezi cu adevărat că ai visat ceva despre care știi că nu se va întâmpla în realitate. Acestea sunt echivalente cu iluzii în starea de veghe și sunt destul de rare și bizare în același timp.

  6. Vise paralizante – Acestea sunt când ești treaz dar încă stai paralizat fiind complet înghețat. Acest lucru poate fi ceva extrem de speriat și îngrozitor și este relativ rare, dar este posibil să se întâmple cu toții.

  7. Vise de CAT si RAT – Acestea sunt vise în care esteți în stare să vă mișcați dar nu puteți controla sau vorbi. Sunt adesea însoțite de eșecuri sau fiinte neobisnuate care apar în dreamland-ul tău. Aceste vise pot fi foarte interesante și sunt rare pentru mulți oameni.

Visele lucid și cele paralizante sunt ceva foarte diferit și permit uneori o perspectivă diferită asupra viselor. Acestea sunt ceva la care nu se poate face asta in realitate si permite persoanei care le experimenta sa se evidentieze si sa experimenteze ceva ce altii pot doar visat.

🔎 Ce spun Cercetătorii despre Visele Exotice

Există multe teorii despre vise, iar cercetătorii au abordat acest subiect în moduri diferite în ultimii ani. Mulți cred că visele noastre în mod special cele exotice și rare pot fi o cale de a ne gestiona emoțiile noastre, de a ne elibera amintiri, sau chiar de a intra în stări mai profunde de conștiință.

Potrivit unor cercetători, visele exotice nu sunt chiar atât de rare precum se pare, și chiar se poate petrece în mod regul în aproximativ 10% din visele noastre. Cu toate acestea, unii specialisti spun că visele exotice sunt destul de rare și că ele sunt destul de rare pentru a se întâmpla în mod regulat.

Văzută ca o interpretare personală a vieții noastre, visul excentric este ceva foarte rar și special și poate fi interpretat ca un semn al vieții noastre. Potrivit unor cercetători, multe vise exotice se concentrează pe ceva ce nu putem experimenta sau face în starea de veghe, așa ca visele pot fi o cale de a experimenta lucruri dinamice care nu sunt posibile în mod regulat.

💭 Interdicțiile despre Visele Exotice

Din moment ce visele sunt ceva extrem de personal și intențional, e bine sa știi că toate visele exotice au interdicții și limitări pe care e bine să le iei în considerare. Atunci când visăm ceva extrem de diferit sau excentric, trebuie să fim responsabili și deconectați în ce se întâmpla.

Una dintre cel mai important interdicțile este să ne amintim că visele exotice nu sunt ceva real și este destul de important să ținem minte că acelea sunt doar iluzii ale subconștientului nostru și ceva pe care recunoaștem în vis