Alungirea parului a fost o tendință în modă în ultimii ani. Multi oameni au plecat de la tăieri scurte și au optat pentru tunsori peste umeri sau chiar mai lungi. Acum, tendința revine înapoi la parul scurt și nu se va schimba imediat. Dacă îți dorești un upgrade stilistic, dar nu ești gata să renunți la volumul și moliciunea părului mai lung, atunci ai nimerit la fix, tocmai în acest articol. Îți prezentăm cele mai moderne și apreciate tunsori scurte din această toamnă și iernă.

Părul scurt este o moda care nu se sfarseste niciodata. Atat femeile, cat si barbatii au obisnuit sa se conecteze la tăieturile scurte și să se adapteze regiunii oferite de îmbrăcămintea și tendințele modei moderne. Din fericire, acest sezon te oferă mai multe variante. De la undercut la păr asimetric și de la coc la un pic mai mult volum, acesta este momentul perfect pentru a explora noile tunsori scurte si pentru a da un update stilului tau.

Tunsori scurte: coafuri moderne

Pentru oamenii care doresc să se descurce cu ușurință cu stilul lor, tăierea scurtă este de încercat. Aceste tăieri moderne și la modă sunt mai ușor de îngrijit și asigură că tu să arăți bine. Iată câteva dintre cele mai populare tăieri ale acestui sezon.

  1. Pixie Cut

Unul dintre cele mai populare tăieri scurte din această toamnă este pixie cut. Această tăietură scurtă și modernă are un impact major asupra tulpinilor și oferă o schimbare radicală față de o tăietură lungă traditională. Varianta clasică include breton și tăierea blândă pe laterale și în spate. Ca plus, este foarte ușor de îngrijit cu doar câteva produse adecvate și toate gata.

  1. Undercut scurt

Tunsorile scurte și underrated sunt una dintre cele mai practice și mai des întâlnite stiluri din această toamnă/ iarnă. Această tăietură are spatele și lateralele mai scurte și fruntea cu păr mai lung.

Această tăietură scurtă îți oferă o mulțime de versatilitate, astfel încât să poți crea diferite stiluri. Părul de pe partea de sus poate fi ondulat sau îndreptat pentru a-ți oferi diferite aspecte în funcție de zi sau chiar ore.

  1. Coc scurt

Cocul scurt este un stil clasic reinventat. Există numeroase moduri de a schimba acest stil și de a-l adapta personalității tale. Poți să faci un coc cu forma zveltă sau poți să-l speli sau să folosești produse pentru a-i oferi mai mult volum. Acestea sunt, de asemenea, destul de ușor de obținut, chiar și cu un uscător de păr. Acest stil se potrivește tuturor și oferă un aer foarte cool și chic.

  1. Tunsorile asimetrice

Tunsorile asimetrice sunt, de asemenea, foarte populare în această toamnă/iarnă. Aceste tăieri scurte și moderne oferă un look radical și dramatic, putând transforma radical aspectul ta general. Tunsorile asimetrice vin cu tăiate strâmbe, forme și designuri colorate care te pot distinge în mulțime.

  1. Tăierea cu breton

Dacă prevezi că trebuie să ai o tăietură care să te salveze într-un timp foarte scurt, atunci tăierea cu breton este alegerea potrivită pentru tine. Acest stil unsproutous și mai mult decât printre se iș face remarcat și rămâne un alegere excelentă în această sezon.

Tunsori scurte pentru Spuma Blonda

Dacă ai părul savuros și blond, atunci ai nevoie de o tunsoare scurtă care să se potrivească. Îți prezentăm câteva dintre cele mai apreciate coafuri pentru această vara.

  1. Pixie blonde

Tăietura Pixie este cea mai la modă tunsoare scurtă și este incredibil de versatilă. Ciufurile de deasupra frunții sunt tentația, iar blondele deschise și strălucitoare adaugă o doză de răcoare și feminitate. Această coafură se potrivește tuturor și poate fi personalizată cu ușurință pentru a interprete forma feței și a adăuga personalitate.

  1. Undercut Blond

Undercutul blondei este un alt stil modern care poate fi folosit cu ușurință. Această tăietură este populară și modernă și se potrivește tuturor părului scurt. Aceasta oferă o schimbare radicală în look-ul tău și adaugă o notă de răceală în această toamnă.