Tunsorile pot face minuni atunci cand vine vorba despre intinerirea dupa ce ai trecut de 50 de ani. Exista mai multe stiluri si tunsori care o pot ajuta pe o femeie sa arate mai tanara si mai frumoasa decat oricand. Astfel, in aceasta lucrare ne vom concentra asupra celor mai des intalnite tunsori intineritoare pentru femeile de varsta a doua.

Cum sa obtineti cea mai buna tunsoare?

Fiecare femeia este diferita si are caracteristici unice de par, de aceea este esential sa se ia in considerare aceste lucruri pe parcursul selectarii tunsorii potrivite. Atunci cand selectezi o tunsoare, incearca sa ai in vedere tipul de par (friabilitatea sau indesitatea), forma fetei tale, marimea scalpului, textura parului si unicitatea ta. De asemenea, si vechea ta tunsoare joaca un rol important. Vei dori sa iti pastrezi lungimea parului, sa introduci anumite nuante si sa schimbi predominant stilul.

Iata ce sa tii cont atunci cand iti alegi tunsoarea:

 1. Lungimea parului: Lungimea parului joaca un rol cheie in alegerea unei tunsori intineritoare. O tunsoare de par scurt poate sa reintinereasca o femeie potrivit necesitatilor sale. O tunsoare pixie cu baza usor mai lata poate sa ofere volum si sa iti releve caracterul tau aprins.

 2. Textura parului: Pentru a obtine cea mai buna tunsoare, este esential sa ai in vedere textura parului tau. Daca ai parul ondulat, poti sa incerci o tunsoare bob scurta sau una medie. Daca ai parul drept poti sa iti faci tunsoare pixie scurta.

 3. Forma fetei: Forma fetei este de asemenea importanta in alegerea unei tunsori intineritoare. Pentru fete rotunde se recomanda tunsorile stereo pixie, in timp ce pentru fetele oval de forme pot ridica atentia asupra nuantelor mai intunecate in partea superioara si mai deschise in partea de jos.

Avand in vedere aceste lucruri, vom examinea mai jos cele mai intineritoare tunsori pentru femeile trecute de 50 de ani.

 1. Tunsoarea spikey: Aceasta tunsoare intineritoare arata bine cu parul mai ondulat ori drept. Ofera mai mult volum si le face sa para mai proaspete si energice.

 2. Tunsoarea cu breton: O tunsoare cu breton poate intineri cu mult chipul unei femei trecute de 50 de ani. Bretonul devine un element important, ajutand la armonizarea trasaturilor fetei.

 3. Tunsoare bob: Aceasta tunsoare intineritoare poate fi purtata indiferent daca ai parul ondulat sau drept. Ofera o conjuctura proaspata intre trasaturile disctincte ale fetei si va mentine in tendinte.

 4. Tunsoarea pixie: Tunsoarea pixie este foarte intineritoare. Imparts parul intr-o modalitate atragatoare si subliniaza trasaturile unice ale fetei unei femei trecute de 50 de ani. De asemenea, ofera intreaga varietate de moduri de a-ti defini parul, de a crea contururi si de a adauga texturi.

 5. Tunsoarea semi-lunga: Daca nu te simti confortabil cu un par scurt, aceasta tunsoare intineritoare ar putea fi idea potrivita pentru tine. Joaca cu forma fetei si poate sa ofere volum parului tau.

Sfaturi de ingrijire pentru a mentine aspectul tau tanar

Indiferent de tunsoarea ce ai ales, este important sa tii cont de urmatorii pasi in ingrijirea parului pentru a intineri.

 1. Foloseste produsele potrivite: Unele produsele sunt recomandate pentru parul uscat sau subtire, in timp ce altele sunt mai potrivite pentru parul cret. Pentru a obtine cea mai buna ingrijire a parului, este esential sa gasesti produsele potrivite pentru textura parului si lungimea pe care o alegi.

 2. Utilizeaza produse nepodisite: Podisiile si produsele care contin alcool pot usca parul si il fac mai predispus la rupere. Incearca sa folosesti produse nepodisite pe cat posibil pentru a intineri parul.

 3. Hidrateaza-ti parul: Parul uscat poate sa ridice varsta ta si poate sa arate foarte obositor. Este esential sa folosesti produse hidratante pentru a preveni uscarea parului. De asemenea, poti folosi uleiuri sau balsamuri speciale pentru a obtine textura dorita.

In concluzie, exista multe tunsori intineritoare pentru femeile trecute de 50 de ani. Acestea pot fi adaptate in functie de tipul, textura si lungimea parului si pot veni in variante scurte, lungi ori semi-lungi. Chiar daca produsele de ingrijire pot joaca un rol important, efectul major al unei tunsori intineritoare poate fi obtinut de catre un hairstylist priceput.