Atunci cand vorbim despre femeile trecute de 50 de ani, este usor sa uitam faptul ca nu trebuie sa renunte la stiluri si tunsori moderne, mai ales daca vor sa arate mai tanara. Exista o varietate de tunsori potrivite, care ar putea face ca orice femeie sa arate si sa se simta mai bine in propria piele.

Indiferent daca aveti un par mediu, ondulat, scurt sau lung, puteti obtine o tunsoare moderna care va da o nota de tinerete si care poate schimba radical aspectul dumneavoastra.

Iata mai jos cateva sugestii ce pot fi luate in considerare atunci cand discutam despre cele mai intineritoare tunsori pentru femeile care au trecut de 50 de ani.

Tunsori scurte modernizate

Tunsorile scurte ofera libertatea de a te juca cu exagerari si artificii sezoniere. Indiferent daca preferati un usor pasvrele zburlit sau multe linii si caracteristici interesante, exista numeroase optiuni de tunsori scurte pentru intinerirea aspectului.

Pentru cei cu parul mediu sau mai des, exista unele optiuni delicate, care sunt usor spre scurt. Unele fosuri ale fetei, cum ar fi grinzile obrazului si maxilarul inferior, sunt acoperite cu o tunsoare frumoasa care mai aproape de sol. Pentru un par mai rebel, exista optiuni mai indraznete, cum ar fi boburi, bobs, pixie si alte tunsori care evoca un aer mai scurt.

Tunsori medii, modernizate

Pentru cei care nu sunt inca pregatiti sa se desparta de lungimea lor, exista mai multe optiuni diferite ce pot fi considerate pentru obtinerea unei tunsori moderne, intinerite.

Tunsori ce promoveaza volumul: Unele coafuri moderne pot oferi volum, daca se realizeaza prin rasucirea a doua parti a parului. In plus, lungimi medii, inseamna o dieta moderata. Puteti obtine suficient de mult volum si puteti purta cu mandrie o tunsoare clasica, modernizata sau chiar una supla.

Tunsori flashy și scurte: O alta optiune modernizata ar fi tusele cu filozofie flashy și scurte. Lumina puternica si spre scurt puteti obtine un look mentenant, dar in acelasi timp oferiti volum si fire puse pe slabe.

Tunsori lungi și romantice: In cazul in care prerefeti sa mentineti ceva mai lung, varietatea de tunsori lungi sunt suficient de pivotante pentru a scoate in evidenta feminitatea si intinerirea. Carare sau suvite ​​on-fleek sunt o modalitate preferata de obtinere a unei tunsori indraznete.

Tunsori uni sau duale: Daca doriti sa aveti un look modern si sofisticat, puteti miza pe tunsorile uni sau duale. Iata cateva exemple de tunsori uni si duale pentru intineriren vostru look:

Tukuri

Scalpeuri

Abatible

Lob par tuns

Lob ondulat

Tunsori cu bucle

Tunsorile cu bucle sunt optiunea perfecta pentru persoanele excentrice care doresc o schimbare radicala. Puteti obtine instantaneu o diversitate de tunsori dedicate cu bucle scurte, medii si chiar lungi. Blondul si culorile pastelate obisnuite devin usor urmarite in jurul varstei de 50 de ani. Bucurati-va de timpul petrecut si de experineta si experimentati cu puțin culoare surpriza.

Smooth Bob

Tunsorile scurte cu volum abundent devin foarte actuale in decursul anilor. Este o varianta eleganta a bobului clasic. Promoveaza linia simpla si liniile fluide, toate exprimandu-se printr-o textura lina si fina.

Tunsorile moi ale bobului sunt usor de combinat si mentinute zilnic. Atrag atentia asupra celor mai frumoase caracteristici ale fetei dumneavoastra si sunt, de asemenea, flerante fata de vreme. Acestea ofera o nuanta dedicata fara prea multa munca sau efort.

Tunsori in pliuri

Pliurile pot fi folosite ca un mod de punere in evidenta a trasaturilor unei fete. Tunsorile intineritoare le permit femeilor trecute de 50 de ani sa-si intareasca stilul si aspectul. Trebuie sa tineti cont de marimea fetei, forma fetei si elementele influentabile.

În cazul în care vă doriți mai mult volum, optați pentru câteva răsfirate lângă rânduri, care oferă la fel de mult volum. Pliurile vor atrage atenția într-un mod cit și mult mai parcaș, făcând în așa fel încât toată atenția să fie acordată caracteristicilor fetei, și nu numai parului foarte lung.

Tunsori mai indraznete

Femeile trecute de 50 de ani nu trebuie sa se teama sa incerce ceva mai indraznet si sa se alature curentului modern. Pentru cei curajosi, exista o serie de optiuni de tunsori indraznete ce poate schimba aspectul si care poate intineri instantaneu vizual.

Tunsori drepte – Aceasta tunsoare subtire si moderna subliniaza trasaturile fetei tale si acopera luciul usor al parului. Se preteaza femeilor cu parul subtire sau cret si poate evidentia varste mai tinere.

Tunsori cu cravata – Culorile stralucitoare si indraznete ne permit sa ne aratam true natura rebeloasa si sa aratam modern. Cravata contureaza trasaturile si ofera o delicatete, reflectand insertii de lumina.

Tunsori seducatoare – Pentru cei mai aventurosi, tunsorile seducatoare ofera libertatea de a explora si a-si schimba indraznet parul. Puteti incerca differentiate de culori, linii, pasvrete sau chiar bucle.

Atunci cand alegeti o tunsoare intineritoare, este important sa puneti accentul pe trasaturile dvs. particulare si sa permiteți partea femenină și rebelul din voi să iasă la suprafata și sa va bucurati de o schimbare.