Tunsorile masculine cu dungi au fost și vor fi întotdeauna în topul preferințelor bărbaților. Apariția modei annilor 80 a adus pe scena tunsorilor cu dungi stiluri urâte, dar acest lucru încetează pe măsură ce anii trec. La începutul anilor 2000, look-ul vintage a fost reformulat, iar acum aceste tunsori sunt în vogă, mai cool ca niciodată. Nu trebuie să mergi la salon pentru a-ți găsi tunsoarea dorită. Uită de minunata machiaj de stradă, machiajul instant sau machiajul plin de culoare. Acum numele highlight-ului și bărbii fandose darkului a devenit mult mai cool! Din fericire, există mai multe tipuri de tunsori cu dungi și toate au propriile particularități și avantaje, așa că te poți decide să îți găsești stilul perfect care te poate ajuta să te faci remarcat.

Iată care sunt cele mai cool tunsori bărbătești cu dungi pe care le poți încerca în 2019.

1. Mid-Blank Fade

Această tunsoare este în topul preferințelor barbaților care vor să-și pună în evidență frumusețea naturală a părului. Este un look care nu vei întâlni două ori în aceeași săptămână, fiind unul dintre cele mai versatil și mai populare modele de tunsori cu dungi. Simplețea acestui look vindecă cu adevărat nevoile tuturor celor care optează pentru acesta. Acest look face parte din tendințele de tunsori printre bărbații care optează pentru dungi și, de asemenea, face parte din tendințele anului 2019.

2. Dungi medii pe părul din spate

Dungile medii pe părul din spate sunt un look modern foarte cool pe care îl poți încerca și tu. Acest model de tunsoare este foarte popular pentru că are forme destul de simplă și îți oferă un look modern, rafinat. Pe lângă asta, ți se oferă opțiuni pentru a-ți experimenta cu personalizarea liniei de jos. Acesta îți oferă și mai multă flexibilitate în a-ți exprima creativitatea și codul personal al modernității. Acest model poate fi opțiunea perfectă pentru toți bărbații care iau în considerare accesorii inedite pentru că dungile urbane care încep de la nivelul urechilor sunt de asemenea ceva special.

3. Dungi pe laterale

Dungile pe laterale sunt și ele un model cool de tunsoare cu dungi pe care îl poți încerca pentru a-ți schimba look. Acest model are o tendință maximă și ușor de realizat și cu ajutorul suvitelor de diferite modele poți avea cea mai cool tunsoare. Această tunsoare-clasic combinată cu dungile laterale poate fi soluția perfectă atunci când vrei să te faci remarcat în postura de bărbat. Este potrivit pentru o mulțime de ocazii, ușor de purtat și îți oferă un plus de personalitate.

4. Părul scurt cu dunga consacrată

Dungile pe părul scurt sunt un look modern si cool pe care îl poți încerca. Acest look modern este perfect pentru aceia dintre voi care au părul mai scurt și care își doresc pentru aceasta tunsoare ceva mai cool si modern. Puține au nevoie de detalii când vine vorba despre tundere și hairstyle, dar acest style aduce ceva special. Atunci când se folosesc dungile potrivite, acestea pot fi de asemenea mai creative și mai sofisticate.

5. Tunsori cu dungi în centru

Deși poate suna ciudat, acest model de tunsori cu dungi în centru este un look cool și modern. Aceste tunsori sunt o soluție perfectă atunci când vrei să te faci remarcat și să adopți un look modern și cool. Acest stil femeiesc se potrivește de minune cu dungile. Timpul petrecut în salon poate fi bine folosit pentru a da un plus de personalitate și pentru a primi cea mai cool tunsoare.

6. High Fade cu dungi

High fade-ul este printre cele mai populare lookuri ale anului 2019. Acest stil poate fi usor personalizat adăugându-se câteva dungi sau linii. Acestea pot fi de orice nuanțe sau decorate cu diverse modele și poți alege și temperatura de albire pentru a obtine lookul dorit. Având partea superioară scurtă și partea inferioară împletită și decorată cu dungi, acest stil, combinat cu o bărbieritură perfect curată, face ca șuvițele de pe față, mai ales de pe cea de-a doua parte, să fie mult mai evidente și mai cool.

7. Spiky Look

În cazul în care ești în căutarea unui look modern și creativ, părul spiky este una dintre cele mai cool opțiuni pe care ți le poți lua în considerare. Parul spiky se realizeaza cu ajutorul unui produs pentru coafare și poți opta și pentru dungi. Aceste dungi pot fi usor personalizate adăugându-se sau eliminându-se în funcție de preferințe.