Zodiile de apă sunt Scorpion, Săgetător, Pești și Cancru. Aceste patru semne sunt destul de diferite unul de altul în modul lor de a gândi și comporta. Fiecare dintre ele are propriile calități și trăsături, oferind nativilor „apa” unicitate și debut.

Prima întrebare pe care trebuie să și-o punem atunci când vorbim despre aceste semne se referă la elementul ermetismului și la motivul pentru care atât de mulți oameni sunt atrași de acestea.

În această scurtă privire asupra zodiilor de apă, vom lua în considerare astrologia și modul în care acest element se manifestă în viața oamenilor născuți sub unul dintre aceste semne, precum și unele dintre avantajele și dezavantajele acestor zodii.

Ce este Apa în Astrologie?
Cuvantul „apă” din domeniul astrologic se referă de obicei la sentimente, intuiție, psihic și abilitatea de a face față tranziției în timp ce experimentăm schimbările la care ne expune viața. Nativii acestor semne răspund emoțional la împrejurările lor și sunt adesea ceva mai empatici față de cei din semnele aerului, focului și pământului.

Semnele de apă se bazează pe instinctul inimii, reacțiile intuitive și nevoia lor pentru îmbrățișări. Aceste semne nu sunt superficiale și preferă să facă lucrurile prin simțire. Își doresc conexiunea, comunicarea și profunzimea în perioadele concentrare și conștientizare.

Care sunt zodiile de apă?
Dintre cele 12 semne ale tiparelor, cele 4 mai importante sunt Scorpion, Săgetător, Pești și Cancru. Aceste semne sunt la polul opus elementelor aer, foc și pamânt și le oferă utilizatorilor oportunitatea de a folosi sentimentele lor în timp ce navighează prin cer. Iată mai jos caracteristicile unice și individuale ale acestor zodii:

 1. Scorpia
  Scorpia este cea mai intensă dintre seminţele de apă. Otrăvitoare puternică, ea află adevărul cu ajutorul unei vigilenţe profunde și pătrunderii. Cu toate acestea, nu este un semn rece sau superficial, ci are o puternică energie psihică pe care o folosește cu înțelepciune. Au o „viziune” ce crează o dorință puternică de a viziona mai adânc în realitatea spirituală a lucrurilor și a omului.

Caracteristici:

-Intenționalitate
-Putere emoțională
-Susceptibilitate față de lumile spirituale
-Adaptabilitate
-Reactive
-Vizionari

 1. Săgetătorul
  Săgetătorul este un semn creativ și flexibil. Acest semn trăiește pentru experiențele sale neobișnuite și căutarea adevărului. El are o senzație de libertate și este conectat la înțelepciunea universală. El folosește adesea capacitățile sale intuitive, de asemenea. Acest semn este rebel și iese din zona sa de confort, făcând tranziția dintre trecut și viitor cu ușurință.

Caracteristici:

-Însemnătate
-Explorator
-Originalitate
-Autenticitate
-Senzualitate
-Explorare

 1. Pești
  Oamenii născuți sub semnul Peștilor sunt idealiști și încrezători, căutând profunzimea și spiritualitatea în cea mai mare parte a căutărilor lor. Ei au o energie psihică profundă și foarte sensibilă, ușor tulburată de cuvinte, viziuni sau chiar fapte. De asemenea, au un simț al umorului bun.

Caracteristici:

-Spiritualitate
-Profunzime
-Visători
-Intuiție
-Compasiune
-Imaginație creativă

 1. Cancrul
  Cancrul este cel mai matern, protector și loial semn din zodiac, mai ales când vine vorba de cei dragi. Ei sunt foarte sensibili și receptivi la trăirile și emoțiile altora. Acești oameni nu au probleme să-și arate sentimentele și vulnerabilitatea față de partener. Sunt, de asemenea, foarte încăpățânați și înfocați în acțiunile lor, purtând mereu în jur dușmanii.

Caracteristici:

-Protectori
-Loyal
-Sentimentală
-Hipersensibilitate
-Instinctuali
-Tendințe de luptă

Avantajele și dezavantajele Zodiilor de Ape
Nativii acestor semne se bucură de oportunitatea de a folosi energia lor watery pentru a pătrunde adânc și a vedea lucrurile mai în profunzime. Unele dintre avantajele angajării în astfel de semne sunt:

Avantaje:
-Creativitate interioară
-Adaptabilitate
-Comunicare transparentă
-Înțelepciune spirituală
-Compasiune
-Creativitate