Atunci când vine vorba de selectarea unui parfum potrivit, lucrurile sunt destul de dificile. Alegerea unui parfum bun sugerează să se facă multe cercetări, deoarece fiecare parfum poate să aibă un parfum diferit pentru fiecare persoană. Fie că lucrezi la birou sau ieși seara la o întâlnire, un parfum potrivit urmează să te pună în evidență și să îți transmită ambianța potrivită. Pentru bărbați, există o varietate mare de parfumuri care potrivesc perfect preferințelor și stilului lor. Acest articol va avea ca scop de a explica care sunt cele mai bune parfumuri pentru bărbați și care sunt avantajele și dezavantajele acestora, împreună cu câteva sfaturi care vă pot fi utile.

Ce este parfumul?
Parfumul este un amestec de arome și alcool care poate fi adăugat corpului uman sau îmbrăcămintei pentru a oferi o aromă specială. Parfumul predică stilul și modul unui bărbat și îl ajută să-și exprime personalitatea. Un parfum bun poate fi recunoscut imediat și poate rezista până la 12 ore pe corpul persoanei. Parfumurile sunt fabricate din alcool și uleiuri aromatice și sunt clasificate în categorii, în funcție de intensitatea mirosului, în 4 categorii de la mai puternic la cel mai slab. Acestea sunt: parfumuri, eau de parfum, eau de toilette și eau de cologne.

Top 10 parfumuri barbatesti

  1. Dior Sauvage
  2. Versace Eros
  3. Bleu de Chanel
  4. Hugo Boss Bottled
  5. Yves Saint Laurent L’Homme
  6. Paco Rabanne Invictus
  7. Issey Miyake L’Eau d’Issey
  8. Burberry Touch
  9. Armani Code Colonia
  10. Calvin Klein CK One

De ce sa alegem parfumul potrivit?
Alegerea unui parfum de calitate poate face o mare diferență. Pe lângă faptul că vă va oferi o aromă plăcută, poate fi și o diversiune excelentă în existența ta: poate promova încrederea în sine, poate oferi un sentiment de putere și poate schimba în mod pozitiv atitudinea și starea de spirit. De aceea, alegerea corectă a parfumului potrivit poate avea un impact semnificativ asupra felului în care te prezinți și ai pot opportunity și se schimbă starea ta interioară.

Factorii importanti pentru alegerea unui parfum potrivit
Alegerea unui parfum potrivit poate fi complicată. La urma urmei, există atât de multe opțiuni diferite pe piața de parfumuri și de aceea este vital să știi exact care sunt caracteristicile parfumului tău ideal. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi parfumul tău preferat:

• Tipul si stilul parfumului: când alegi parfumul tău, asigură-te că stilul tău și personalitatea sunt cea mai importantă. Există o largă gamă, de la parfumuri lemnoase și fructate la cele mai rafinate parfumuri florale sau mirodenii.

• Prețul și volumul: parfumurile sunt, în general, mai costisitoare, prin urmare, trebuie să ia în considerare prețul parfumului și volumul, în funcție de preferințele tale.

• Notele de mijloc și de bază: aceste ingrediente dau mirosului parfumului o aromă mai profundă. De obicei, parfumurile ușoare au la bază note florale, iar cele mai puternice au note lemnoase.

• Aroma și substanțele chimice: este important să cunoști substanțele chimice și aromele utilizate în parfum. De exemplu, un parfum lemnos poate avea arome precum vanilie, mosc și chihlimbar.

• Brandul: un parfum din mărci de înaltă calitate vă va oferi cea mai bună aromă. De obicei, brandurile de parfumuri de top au cele mai bune parfumuri și pot dura până la 12 ore pe corpul tău.

Sfaturi utile pentru parfumare
• Aplica dimineața. Parfumul durează cel mai mult pe corpul tău când se aplică dimineața.

• Alege-ți un loc preferat. Alege un loc preferat unde să se aplice parfumul pentru a obține cel mai bun efect. Baza gâtului, ceafă și articulația cotului sunt cele mai bune locuri, deoarece se deschid și vor oferi cel mai bun parfum.

• NU aplica pe haine. Parfumul poate dăuna țesăturilor, prin urmare, parfumul trebuie să fie aplicat doar pe corp.

• Evită expunerea lasoare. Trebuie evitate si expunerea la soare directa, deoarece acest lucru poate schimba mirosul.

• Evaluati parfumul atent. Când alegi parfumul, asigură-te că acesta se potrivește în mod corespunzător stilului și personalității tale.

• Folosiți parfumuri cu note lemnoase pentru serile romantice. notele lemnoase ale unui parfum vor fi cea mai bună alegere pentru o seară romantica.