Potrivit oamenilor de stiinta si experientilor in frumusete, bretonul potrivit poate schimba complet look-ul si poate imbunatati imaginea, alungind obrajii si adaugand un aer de prospetime tenului. Cu toate acestea, se pare ca multi dintre noi suntem foarte reticenti cand vine vorba de a schimba look-ul nostru, teama de a nu face o alegere gresita legata de breton ne tine departe de aceasta schimbare.

Astfel, in acest articol discutam despre diferitele modele de breton care ne pot ajuta sa aratam mai tineri si sa avem un look revitalizat. Aceste tipuri de breton au devenit foarte populare in ultimele decenii si au esuat sa ne arate ca o schimbare estetica poate imbunatati drastic aspectul tenului.

1. Bretonul triunghiular

Unul dintre cele mai populare modele de breton, bretonul triunghiular se potriveste tuturor tipurilor de fete, indiferent daca aceasta are un chip rotund, oval sau patrat. Bretonul de triunghi este caracterizat de o forma mai lunga si de o Pantina fina, adaugand intinerire si un aspect modern tenului tau.

2. Bretonul practic

Atunci cand cauti un look practic si modern, bretonul practic este secretul. Acest tip de breton pune accentul pe figura cazata si in același timp creează un look fresh și chic. Bretonul practic este perfect pentru un look de zi cu zi si se poate ajusta pentru a se potrivi tuturor tipurilor de fete.

3. Bretonul de capăt

Lungimea bretonului poate face diferența în ceea ce privește look-ul. Bretonul de capat este un tip de breton lung și fin care cade lateral. Acest look demonstrează prospetime și ar fi ideal pentru un look de cocktail sau ocazii speciale.

4. Bretonul fugit

Acest tip de breton este caracterizat de o blană scurta ce cade lateral pe frunte si este perfect pentru femeile care vor sa isi ascunda anumite riduri sau liniile fine. Bretonul fugit adauga prospetime tenului si ii confera un look modern.

5. Bretonul franjuri

O franjura lunga poate schimba look-ul si face diferenta intre un bun si un rau look. Franjurile lungi si libere creeaza un look soft si intineritor dar trebuie sa tii cont ca si ele necesita ingrijire si pot fi dificil de tinut sub control.

6. Bretonul de scurt

Acest tip de breton este ideal pentru persoanele cu parul fin sau un ten care are tendinta sa se roada usor. Se bazeaza pe un breton scurt care se termina intre sprancene. Acest tip de breton poate fi finisat cu produse de ingrijire a parului sau cu putina spuma pentru o stralucire mai mare.

7. Bretonul primavara

Bretonul primavara face referinta la un breton scurt si usor chic care se termina sub nivelul tamplii. Acest model il poate intineri pe oricine cu aproximativ un deceniu.

8. Bretonul pompadour

Pompadourul este unul dintre modelele de breton ce poate intineri instant tenul. Acesta se caracterizeaza printr-un breton usor cazut lateral, fin, cu parul mai lung pe capetele laterale si mai scurt la nivelul sprancenelor.

9. Bretonul bob

Brotonul bob este un tip de breton mai lung si se potriveste perfect femeilor care vor sa isi ascunda buzele sau ridurile. Acest tip de par cazut lateral subtiaza si alungeste obrajii oferind un look intinerit.

10. Bretonul afro

Bretonul afro este perfect pentru persoanele cu parul de culoare neagra sau chiar persoanele de culoare. Acest tip de breton stilizat oferit de cosmetolog poate adauga intinerire si prospetime look-ului.

Schimba-ti bretonul poate parea intimidant, mai ales daca nu stii exact ce sa alegi. Cu toate acestea, estimările arata ca pentru persoanele care adauga elemente stilistice la look-ul lor printr-o schimbare de breton, fata lor se intinereste cu aproximativ 10 ani. Aceste modele de breton pe care le-am mentionat mai sus pot fi realizate chiar si la un salon modern si sunt perfecte pentru oricine care vrea sa obtina un look proaspat si revitalizat.