Cei mai multi barbati cauta cea mai potrivita coafura pentru ei si, in aceasta vara, tunsorile scurte au fost in topul preferintelor. De la un punct de vedere practic, acestea nu necesita prea multa intretinere, deci sunt alegerea perfecta pentru cei care au depasit stadiul proaspatului barbat fermentat si cauta sa se perfectioneze. 

Avand unele dintre cele mai simple si cool look-uri pe care un barbat le poate avea, exista suficiente optiuni de tunsori scurte care sa satisfaca pe oricine. Deci, citeste mai jos pentru a vedea care sunt cele mai trendy tunsori scurte pe care barbatii le pot incerca in aceasta vara.

Tunsori scurte pentru barbati

Tunsorile scurte sunt clasice si arata foarte bine oricand, insa aceasta vara exista cateva modele care par a fi in topul preferintelor.

Clasica tunsoare stil militar

O tunsoare scurta, clasica si ultra-masculina, stil militar, a fost in topul preferintelor pentru barbatii care vor o coafura care sa le avantajeze trasaturile faciale. Aceasta tunsoare se caracterizeaza prin parul tuns la o lungime uniforma pe intreaga parte superioara si crestet, cu spatele si lateralele taiate extrem de scurt.

Tunsorile in stil anilor ’20

O alta tendinta in randul tunsorilor scurte pentru barbatii din aceasta vara, este cea care se remarca prin clasicul stil al anilor ’20. Pe masura ce se incadreaza foarte bine in look-ul urban-vintage, tunsoarea anilor ’20 contureaza cu precizie fata si poate aduce un aer de eleganta si masculinitate. Se pot sabla pe tot parul cu diverse abordari stilistice care sa satisfaca si cele mai perspicace gusturi.

Forma Pompadour

Pompadour ia numele de la intalnita coafura a contesei Jeanne Antoinette Poisson. De atunci, stilul s-a oxigenat prin diferite variante vestimentare, oferind un look modern si on trend de cele mai multe ori. Parul este taiat pentru a crea o curvatura in crestet, urmand apoi parul sa fie tuns cu un look uniform pe laterale si vine, barbatii indrazneti pot adauga si perciuni mai mult sau mai putin define.

Forma de Breton

Stilul Breton a castigat in popularitate in ultimii ani, de la look-urile clasice de pe covorul rosu pana la cele mai in voga stiluri din zilele noastre. Bretonul completeaza orice trasaturi faciale sau detalii ale fetei sinu constigneaza in stilul tau. Se poate obtine cu o leziune scurta si o crestet usor rotunjita, care se potriveste cu orice look.

Undercut

Un alt tip de tunsoare mai nou si populare pentru barbati, este modelul de undercut. Acesta se poate indeplini prin taiarea parului pe tot spatele si lateralele extrem de scurt, iar parul de pe partea superioara este mai lung si poate fi modelata intr-o multitudine de stiluri cu personalitate. Unii barbati prefera parul in vant, in timp ce altii prefera un look mai moale si pregatit.

Coafura scurta cu breton si perciuni

Coafura scurta cu breton si perciuni este intotdeauna o alegere gresita pentru cei care vor sa obtina un look cool, cu o coafura rapida si usor de intretinut. Parul este tuns scurt pe partile laterale si spate, iar parul mai lung din crestet poate fi modelata sau aranjata in straina pe care preferi. Perciunii adauga un look aparte si te pot ajuta sa adaugi putina culoare in alegerea ta.

Practicalitatea tunsorilor scurte pentru barbati

Tunsorile scurte au fost intotdeauna unele dintre executiile foarte utile in cotidianul barbatesc, deoarece:

  • Nu necesita prea multa intretinere.
  • Se potrivesc cu cele mai multe trasaturi faciale.
  • Ofera un look masculin.
  • Pot fi modelate in orice look doreste barbatul.
  • Se pot incadra in orice stil vestimentar.
  • Sunt usor de uscat si coafat.
  • Nu sunt limitate in optiuni.

Dincolo de practicul beneficiilor pe care tunsorile scurte pentru barbati le ofera, aceasta vara s-au facut si mai populare, oferind mai multe modele interesante si tari ale acestor stiluri. Punandu-i pe guy-ii sa se simta cool si confortabil in pielea lor, aceasta toamna nu priviti la par niciodata cu aceeasi privire.