Parul mediu este unul dintre cele mai versatile tipuri de par și oferă un număr mare de stiluri diferite, indiferent daca vrei sau nu sa investesti ore in crearea lor. Din fericire, exista multe impletituri stylish si trendy care pot fi usor realizate si cu parul mediu.

Cuprins:

 1. Cele mai trendy impletituri pentru par mediu
  1.1 Impletituri in trei
  1.2 Cozi de cal in patru
  1.3 Cocuri mari
  1.4 Cozi moderne
  1.5 Cozi duble
 2. Pastrati parul mediu sanatos
 3. Sumar

Cele mai trendy impletituri pentru par mediu

Parul mediu este gasit cel mai des in magazinele de infrumusetare, iar multi stilisti profesionisti vin cu instructiuni despre cum sa pastrati definitia si stralucirea parului. Daca vrei sa te bucuri din plin de avantajele parului mediu, ai nevoie de cateva impletituri creativ si raw, care sa te duca de la parul individual la stilul trendy pe care il cauti.

1.1. Impletituri in trei

Impletiturile in trei sunt foarte eficiente si comode. Acestea pot fi folosite pentru a face impletituri mucegai sau impletituri mai creative. De asemenea, daca vrei sa devii mai bun in a face impletituri in trei, este recomandat sa lucrezi cu parti diferite in fiecare impletitura pentru a diversele efecte.

1.2. Cozi de cal in patru

Cozile de cal in patru sunt, de asemenea, un element traditional in arta impletiturilor. Acestea sunt mai usor de realizat decat impletiturile in trei, insa ofera si un rezultat frumos. Pentru a face o coada de cal in patru, prindeti parul in patru sectiuni egale si legati fiecare sectiune in cascada, astfel incat parul sa se adune in zona occipitala.

1.3. Cocuri mari

Cocurile mari sunt o alegere perfecta pentru parul mediu. Puteti opta pentru un look clasic cu ajutorul caracteristicilor obisnuite si a produsilor specializati. Pentru a obtine un coc mai stralucitor pentru parul mediu, puteti profita de texturizare si de produse specializate pe baza de pudra. Acestea ajuta la construirea volumului si la oferirea cocului ceea ce ii lipseste pentru a arata exact asa cum voiai.

1.4. Cozi moderne

Cozile moderne pot fi create intr-o mare varietate de forme si marimi. Puteti opta pentru o coada lateral intinsa, o coada subtire sau o coada ridicata si sarmanta. Adaugati detalii precum noduri pentru a personaliza coada moderna.

1.5. Cozi duble

Cozile duble pot schimba radical un look si pot oferi un plus de volum parului mediu. Puteti opta oricand pentru o coada dubla lata, intricata sau in åter mediu / scurt.

Pastreaza parul mediu sanatos

Parul mediu este curbat si fin si, din acest motiv, este predispus la uscare si par uscat si prin urmare, trebuie sa se acorde o atentie deosebita hidratarii lui. Pentru a pastra stralucirea parului mediu, folositi balsamuri speciale pentru parul mediu si uleiuri hidratante speciale. De asemenea, produsele pentru protectia parului sunt o alegere excelenta in momentul in care va bucura de avantajele unui par mediu.

Un par mediu este unul dintre cele mai versatile tipuri de par si ofera numeroase stiluri diferite. Din fericire, de asemenea, exista multe impletituri trendy si stylish destinate parului mediu. Acestea includ impletituri in trei, cozi de cal in patru, cocuri mari, cozi moderne si cozi duble. Pastrat parul asanatos este, de asemenea, cheia pentru a obtine cel mai bun aspect posibil si se poate face cu ajutorul produselor special create pentru parul mediu.