Trendul de a se îmbrăca în alb, a folosi un voal, a avea flori în păr și a se împodobi cu funde este încă viu și prezent în ceea ce privește coafurile de mireasa. Însă, din fericire, tendințele s-au schimbat în ultima vreme, iar miresele caută acum în special să se evidențieze și să se deosebească de ținuta tradițională.

Alegerea unei coafuri de mireasa potrivite poate fi uneori o alegere foarte grea si provocatoare. Din fericire, există o mulțime de coafuri noi și trenduri care sunt perfecte pentru orice mireasa și pentru orice stil de rochie de mireasa. Iată mai jos câteva choice-uri dintre cele mai trendy coafuri de mireasa:

  1. Coafuri cascadante

Coafurile cascadante ofera stil si feminitate, permitand ocazia sa exploati la maxim volumul si elasticitatea parului. Aceste coafuri sunt perfecte pentru miresele care opteaza pentru rochii mai subtiri sau care nu se pot schiea cu greu.

  1. Coafuri easy-updo

Coafurile de facut sus sunt adesea destul de provocatoare, iar miresele nu obisnuiesc sa le poarte. Cu toate acestea, s-au deschis noi tendinte in materie de updo-uri, care sunt mai putin costisitoare si nu prea dureaza in constructie. Aceste updo-uri facute sustabil sunt adorablne si modern.

  1. Coafuri intrebuintate cu flori

Experimentarea cu florile poate fi o modalitate perfecta de a cela mai buna coafura. Aceste flori pot fi intercalate intre bucle si incurcaturi, ceea ce creeaza un look mult mai romantic si cool.

  1. Coafuri cu volum

Daca vrei sa mergi intr-o directie mai traditonala, dar in acelasi timp misterioasa, iata cea mai buna solutie: coafuri intrebuintate cu volum și bucle. Aceste bucle parfait arata si mai bine daca se face o invartire usoara la capete.

  1. Coafuri torsadate

Torsadele sunt in trend de ani de zile și sunt considerate a fi unul dintre cele mai elegante. Acestea sunt perfecte pentru miresele care isi doresc un look mai modern și pot fi adaptate pentru orice lungime a parului.

  1. Coafuri simple

Atunci cand poarta cea mai importanta tinuta din viata, orice mireasa isi doreste sa iasa in evidenta. Coafurile simple sau naturale sunt intotdeauna o optiune excelenta pentru ziua nuntii.

  1. Curluri lejere

Daca vrei sa-ti exprimate personalitatea dar distingandu-te in acelasi timp, atunci curlurile lejere sunt alegerea perfecta pentru coafura. Acestea adauga o caldura si o frumusete aparte intregii tinute si dau si o senzatia de prospetime.

  1. Coafuri side-swept

Coafurile interchizite la o parte sunt o alta optiune simpla dar fashionable petru coafura unei mirese. Acestea evita culorile obosite si pute sau adaugi un stil modern atunci cand sunt prins in par.

  1. Coafurile french-twisted

French-twisted este un clasic carepoate fi adaptat pentru orice tip de rochie de mireasa si de aceea acestea sunt si in trend. Acestea ofera aceeasi feminitate ca braid-urile traditionale, dar sunt mai putin stufoase si mai usor de purtat.

  1. Coafurile cu coada de cal

Coafele cu codita de cal vin si ele de la ele si reprezinta nu numai o optiune potrivita, dar adorebla. Acestea sunt bune de purtat insotite de voal, pentru ca voalul sa se succremove subtil sub codita de cal.

Iata ca, desi obiceiurile tradiționale ale nunții sunt încă populare și îndrăgite, miresele caută să se exprime și la capitolul coafuri. În ciuda faptului că există o mulțime de modele și stiluri noi și cool de coafuri de mireasa, alegerea primei coafuri corecte poate fi o sarcină destul de grea.
Investind însă câteva ore pentru a vedea modele, tendințe și detalii, orice mireasă își poate găsi cea mai potrivită coafură care să se potrivească perfect cu stilul ei și cu rochia ei.