S-ar putea sa te placa sa vezi cel mai misto blockbuster din 2021 si sa te bucuri de momente ample de adrenalina. Care sunt cele mai tari filme actiune subtitrate in romana? Iata cateva titluri de care sa tii cont.

Halftime

Halftime este filmul regizat de Tim Hill si care a fost lansat recent in 2021. Acesta prezinta povestea unui antrenor care va folosi un aparat alien pentru a-si motiva si a-si antrena echipa lui de fotbal. Cu ajutorul lui, acesta reuseste sa-si traseze echipa sa castige un campionat de fotbal. Filmul ne prezinta unil versiuni ale celor mai importante tipuri de cauciucuri din lumea fotbalului. Filmul contine scene memorabile, drama, comedie si multa actiune.

The Courier

The Courier, sau curierul, este unul dintre cele mai bune filme actiune 2021 subtitrate in limba romana. Filmul regizat de Dominic Cooke ne prezinta povestea unui curier britanic care devine un agent dublu folosit ca intermediar intre serviciile secrete americane si rusesti. Acesta trebuie sa faca fata unei provocari foarte dificile a misiunii sale: sa livreze un pachet din Rusia in Londra, fara a fi prins de serviciile secrete. Filmul contine scene de cautare de persoane, lupte ingrozitoare, incursiuni armate si multe momente de actiune si suspans.

Fathom

Regizat de Robert Bresson, Fathom reuseste sa surprinda perfect iubirea pentru fotbal si echipa la care fanii si iubitorii sai devin uni. Filmul contine scene emotionante si rescrieri de momente de actiune de neuitat. In Fathom prezinta povestea lui Max, un fotbalist incepator care intra in echipa lui de fotbal de liceu, care încearca sa demonstreze cum poate construi un echipa din nimic. Acest film este o lectie vie despre apreciarea fotbalului.

Godzilla Vs Kong

Godzila Vs Kong este o alta alegere excelenta pentru cei care iubesc actiunea plina de suspans. De data aceasta, se alatura legendele monstrilor noştri preferati: Godzilla şi Kong. Filmul regizat de Adam Wingard prezinta lupta intre legendele taramului monstruos pentru a se vedea cine are cea mai puternica putere si cine va castiga titlul de cel mai mare dintre ei. Se intampla multe lucruri interesante si multe serii de lupte puternice care aduc si actioneaza.

Extraction

Extraction, sau Rascumpararea, este filmul regizat de Sam Hargrave care a fost lansat in anul 2020. Acesta prezinta o poveste captivanta despre un fost agent care a fost angajat sa se ocupe de salvarea fiului unui sef al drogurilor din Bangladesh. In centrul actiunii se afla o lupta disperata de a tine adevificate nevinovatia unui barbat si a evita a fi ucis de anumite clanuri malefice.

Filmele enumerate mai sus sunt doar cateva titluri, dar exista si alte toate tari filme actiune, din 2021, subtitrate in limba romana. Printre aceste filme se numara: Tenet, Godzilla vs Kong: The Final Battle, The Old Guard, Operation Finale si multe, multe altele.

Poate ca stii deja, dar daca nu, se stie ca, alegand filme actiune, va trebui sa fii atent la detalii si sa iti pregatesti mintea sa preia toate actiunile, schimbarile neasteptate si trasnitatile misterioase care vin cu ele. Pentru a te bucura de cea mai buna experienta, poti sa te orientezi dupa clasamentele de filme de pe IMDB sau Rotten Tomatoes sau sa mergi cu cei ce iti plac cel mai mult, pentru a te bucura de maximul de divertisment.

Indiferent ce filme alegi sa vezi, cert este ca ai o multime de povesti captivante si scene uimitoare in care vei intra si te vei bucura de actiune intensa si entuziasmul izvorat din acestea. Si, de ce nu? Iti poti exersa si tu talentele de actiune alaturi de eroi sau, raspunzand provocarilor misterioase si complexe, te poti recunoaste pe tine insuti intre mastile fictiunii de pe ecran.