Atunci când vine vorba despre unghiile scurte, există mai multe idei și modele care s-ar potrivi perfect look-ului pe care îl doriți. Unghiile scurte sunt mai ușor de îngrijit decât unghiile lungi, deci orice tip de model ar alegeți, cert este că nu trebuie să-ți petreci mult timp pregătindu-le pentru fiecare zi a săptămânii. Și, în același timp, unghiile scurte sunt potrivite pentru orice situație, inclusiv pentru ceea ce poartă la munca ta, încât să te faci stylish, dar în același timp să pari profesionistă.

Iată, deci, câteva dintre cele mai speciale modele de unghii scurte.

  1. Unghii în formă de inimioară

Unghiile în formă de inimioară sunt foarte romantice și feminine. Puteți alege un concept simplu, dar adorabil, sau poate chiar unul mai complex cu albastru. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține efectul inimii este să vopsiți întreaga unghie, apoi să aplicați două piese mai mici și mai înguste.

  1. Modele de unghii cu flori

Un designer de unghii poate crea diferite modele florale, de la buchete de bujori și lalele, pana la garoafe sau chiar trandafiri. În acest model, există multe variabile: poți folosi câteva culori diferite sau puteți opta doar pentru un singur ton.

  1. Unghii bicolore

Acest model de unghii elegant și modern este ideal pentru o ocazie deosebită. Acest tip de design se bazează pe plasarea unei nuanțe mai închise și a altei mai deschise pe unghie. De asemenea, veți putea adăuga liniile fine franjuri.

  1. Modele unghii cu pătrate

Doar câteva pete bine amplasate pe fiecare unghie vor transforma în mod minunat orice design minimal. Această formă minimală și atentă este potrivită pentru oricine își dorește unghii scurte și mici.

  1. Unghii meşteşugite

Această idee are la bază modele minimaliste folosind manichiura franceză ca bază. Puteți alege plăcutele modele de colţuri sau triunghiuri pentru interiorul unghiilor dumneavoastră.

  1. Unghii metalice

Chiar dacă unghiile metalice își fac cu succes apariția în fiecare sezon, nu înseamnă ca nu putem vorbi despre ele în 2019. Sunt o modalitate excelentă de a aduce o notă modernă în exteriorul dumneavoastră.

  1. Oja aurie

Oja aurie sau modelele nude pot fi un alt mod special de a decorat unghiile scurte. Nu neapărat să se aplice oja și direct de pe sticlă, o puteți personaliza cu ajutorul anumitor elemente precum linii, steluțe sau inimioare discret dragalase. Puteți folosi culoarea comorii cheie în diferite moduri.

  1. Unghiile Holo

Unghiile Holo au câștigat, de asemenea, popularitate în ultimii ani. Se referă la efectul de prindere a luminii, iar cele mai bune vin în culori strălucitoare și vibrante.

  1. Unghii oglindite

Această tendință enigmatică, iubită de toți, îi poate ajuta pe cei care iubesc unghiile nonconvenționale să se manifeste. Puteți alege unghii întregi oglindite sau doar unghii oglindite ca accente.

  1. Buline

Pentru un model modern și inteligent de unghii scurte, bulinele sunt răspunsul. Bineînțeles că acestea pot lua orice formă și mărime dorit, de la simple puncte la spirală.

În concluzie, unghiile scurte sunt ușor de îngrijit și cresc repede. Și chiar dacă rămân la dimensiunile lor originale, încă se poate obține un design frumos și delicat. Modelele prezentate mai sus sunt o parte integrală a tendințelor de unghii pentru 2019 și prezintă o gamă largă de stiluri și idei. Reactați-vă unghiile scurte cu modelele prezentate mai sus și uitați-vă chic și încântător.