Cele mai proaste bancuri Seci sunt acele glume care nu primesc niciodată decât un croncănit, sau chiar nici atât. Lucrurile de la care ne asteptam sa ne faca sa radem sunt de fapt înspăimântătoare, neplăcute, sau chiar stupid. Iată câteva dintre cele mai proaste bancuri seci care ar trebui evitate oricum.

  1. Cum este diferența dintre un portocaliu și un ananas?

Aceasta este o întrebare cu adevărat proastă și artificială, care nu primește de obicei decât lacrimi și croncănit.

  1. De ce scaunul are patru picioare?

Aceasta este, de asemenea, o întrebare la care foarte puține persoane râd. Este doar urât și nu conține deloc un element de umor.

  1. Care este punctul de întâlnire pentru toate pisicile?

Un alt exemplu de bancuri seci proaste care sunt predispuse să provoace mai degrabă o încruntare decât un râs.

  1. Ce face un liliac când are căldură?

Și aceasta este o întrebare înțeleptă și prost pusă care poate lăsa lumea profund confuză.

  1. Ce se întâmplă atunci când vei căuta prea mult pentru a obține un râs?

Aceasta este o gluma de bază pe care încearcă să o facă persoana care spune ea, dar de obicei provoacă mai multe încruntări decât râsuri.

Bancurile Seci Perfecte

În ciuda faptului că există multe bancuri proaste seci, există și unele bune. Acestea sunt bancuri care pun în valoare umorul dificil și sarcastic. Uneori, acestea nu sunt mereu recunoscute ca fiind bancuri, ci mai degrabă ca fiind anecdote sau canoane. Iată câteva dintre cele mai bune bancuri seci, care sunt de obicei acceptate ca fiind amuzante:

  1. O sticlă de prune se întreabă “Mă potrivesc bine cu o banană?”. Răspunsul este: “Nu, mulțumesc, am obiceiul să beau singură.”

  2. Două boabe de cafea se întreabă “Ce este coffee shop-ul în prezent?” Răspunsul este: “În prezent este închis.”

  3. Un stâlp de telefon se întreabă “M-am plictisit. La ce altceva pot folosi?”. Răspunsul este: “Ca și în fotografia ta de profil.”

  4. Un șarpe se întreabă “Când scap de aceasta piele?”. Răspunsul este: “Când devii mare și gras.”

  5. O cireașă se întreabă “Aș putea fi coaptă acum?”. Răspunsul este: “Foarte bine, dar numai dacă măcoacești.”

Cele mai bune glume seci

Livrarea gândurilor cronice este esențială atunci când se livrează bancuri seci. Deoarece gândurile obișnuite nu sunt întotdeauna amuzante, perspectiva sarcasmei poate aduce ceva nou și interesant la masă. Unul dintre cele mai bune moduri de a preda un banc ușor este să se facă glume despre situațiile pe care mulți dintre noi le-am experimentat și să se vorbească în termeni comici, cu ușurință și discret. De asemenea, este important să se evite bancurile complicate sau confuze, care pot provoca oamenii să se gândească prea mult.

De asemenea, se recomandă ca oaspeții să răspundă în stil cronic la glumele lor. Prin această abordare sarcastică și ironică, puteți crea un impact mai mare asupra publicului. De asemenea, ar trebui evitată încercarea de a acoperi prea mult teren cu un singur banc. Acest lucru poate deveni aglomerat și greu de urmărit.

În cele din urmă, ar trebui să se remarce că, făcând bancuri seci, este foarte important să se evite ofensele sau deviațiile de la regulile de bun simț. Grupul de persoane care ascultă bancul ar trebui să se simtă confortabile cu bancul și subiectul în timp ce se bucură de versiunea lui. Acesta este secretul pentru a face bancuri seci cu adevărat memorabile.

Atunci când vine vorba de bancuri seci, există un spectru larg de amuzament disponibil și multe strategii de livrare și abordare. Cu toate acestea, precauția ar trebui luată cu privire la a nu spune bancuri prea proaste sau ofensatoare. Perfectionarea abilităților tale de a face bancuri seci și găsirea unui topic care să dea publicului exact ceea ce vrea să audă sunt într-adevăr lucrurile esențiale pe care trebuie să le știți. Odată ce acești pași sunt luați, veți putea bucura lumea cu delicioase bancuri seci pe care toată lumea le va adora!