Animalele de companie sunt o sursă neprețuită de compasiune, iubire și înțelepciune. Cu toate acestea, numele pe care îl alegem pentru animalul nostru de companie poate deveni o parte importantă a conexiunii și afecțiunii între stăpân și al său. Acest lucru se aplică mai ales la pisici. Dacă ați găsit o pisică de sex feminin și căutați un nume interesant, puternic și la modă, s-ar putea să fiți uimit de câte opțiuni există. Pentru a vă ajuta în procesul de alegere a numelui, am adunat câteva dintre cele mai populare nume feminine pentru pisici și le-am analizat în detaliu.

1. Aurora

Aurora este un nume de pisică foarte popular și frumos, din cauza misterioasei legende a unei fete care căuta aur și își păstra tăcerea. Acest nume bun și creativ îi va da un sentiment misterios și exclusiv pisicii voastre.

2. Bella

​Bella este o super ofertă pentru orice pisică de sex feminin, deoarece este relativ scurt și ușor de pronunțat. Expresia “Bella” se referă la o frumusețe interioară și exterioară, astfel încât această denumire nu poate decât să se potrivească perfect cu pisica voastră.

3. Chloe

Chloe este un nume foarte atrăgător și interesant, creativ și sensibil. Numele este format dintr-un amestec între vechile cuvinte grecești „khloe” și „chi,” care înseamnă „mugur verde” și „ținutul”. Acest nume va oferi pisicii voastre un sentiment de vitalitate și spirit liber.

4. Daisy

Daisy este un nume frumos și încarcat de sentimentele de bucurie și vivacitate. Este ideal pentru o pisică de sex feminin, deoarece se referă la floarea Daisy, care înseamnă “privire” sau “persoana mea preferată.” Numele este modest și oferă senzația că pisica voastră este blândă și sensibilă.

5. Lola

Lola este un nume de pisică unic și interesant, puternic și inspirat de originea spaniolă a cuvântului, care înseamnă „fragment viu”. Acest nume va oferi pisicii voastre o tocire fermecătoare și dorința de a vorbi despre experiențele sale unice de viață.

6. Lucy

Lucy este un nume frumos și simplu pentru o pisică de sex feminin. Numele provine din cuvântul latin „lux”, care înseamnă „lumină”, și reprezintă claritatea și căldura pe care așteaptă toată lumea de la pisica lor.

7. Luna

Luna este un nume foarte atrăgător și interesant pentru o pisică. Această denumire remarcabilă îi oferă pisicii voastre un sentiment misterios și neobișnuit, ce rezonează cu lumea nestăpânită a pădurii interioare.

8. Molly

Molly este un nume tandru și benefic pentru o pisică de sex feminin. Acesta provine dintr-un cuvânt german care înseamnă „porumbel” sau „bucurie”. Acest nume atât de cântat va oferi pisicii voastre un sentiment de blândețe și sentiment.

9. Papaya

Papaya este un nume interesant și vesel pentru o pisică, care, pe lângă faptul că sună bine, se referă la fructul tropical papaya. Cu acest nume joi și haios, puteți fi sigur că veți oferi pisicii voastre un sentiment de divertisment și vioiciune.

10. Phoebe

Phoebe este un nume foarte cunoscut pentru pisici, de asemenea frumos și romantic. Acest nume poate fi tradus drept „lumină” sau „strălucire”, oferindu-i pisicii voastre un sentiment de strălucire și încântare.

11. Sophia

Sophia este un nume cu adevărat somnoros și bun pentru o pisică. Acest nume provine din cuvântul grecesc „sophia”, care înseamnă „înțelepciune”. Acest nume va oferi pisicii voastre un sentiment de înțelepciune și spirit curios.

12. Zoe

Zoe este un nume popular pentru pisici. Acest nume provine din cuvântul grecesc „zōē”, care înseamnă „viață”. Acest nume remarcabil îi oferă pisicii voastre un sentiment de energie și excitare.

Deși aceste sunt unele dintre cele mai populare nume de pisici de sex feminin, lista nu se epuizează aici. Dacă vă place un anumit nume, dar doriți să-l puneti pe hartă, puteți să-l modificați puțin, personalizându-l astfel. De exemplu, unele persoane își preiau hobby-urile atunci când numesc animalele de companie – de la jocuri video la cutii muzicale.

Listă nume pisici fete:

 1. Aurora
 2. Bella
 3. Chloe
 4. Daisy
 5. Lola
 6. Lucy
 7. Luna
 8. Molly
 9. Papaya
 10. Phoebe
 11. Sophia
 12. Zoe