Unghiile french colorate au devenit un trend de mare succes la nivel mondial, deoarece par a fi la fel de simple, dar si in acelasi timp foarte adecvate petre ocazii speciale. In comparatie cu clasicul french, care a devenit obositor in viziunea cursiderelor, persoanele care doresc sa iasa cu adevarat in evidenta pot apela la o manichiura cu accente colorate care sa spuna ceva despre personalitatea lor.

I. Drumul către French Colorat
Clasicul french manicure reprezinta o tona de alb, care se topeste cu un sidef mai inchis la alb, fiind aceasta principala saturatie ce se regaseste in franceza clasica. De-a lungul anilor, persoanele s-au saturat de aceasta forma si au dorit sa evolueze la unghiile originale, atractive si de impact.

II. explorarea principalelor tendinte
In ultimii ani, experienta creativa a inceput sa impregneze modul nostru de a ne imbraca si ne-am hotarat sa punem amprenta si asupra manichiurii. Clasicul french a fost inlocuit cu variante noi si inovatoare, decorate cu o palette cromatica bogata si complicata.

A. Metallic Colors
Indiferent de ocazie, o manichiura cu paleta metallic are o stralucire senzationala. Metallics sunt foarte versatili, acestia putand fi folositi in combinatie cu alte umbre sau cu accente colorate in intrega manichiura. Manichiurile metalice sunt potrivite pentru cei care iubesc sa iasa in evidenta si care cauta sa-si arate personalitatea si sa dea frau liber creativitatii in orice situatie. Frenchul metlic adauga o doza de iesire in evidenta la o ocazie speciala.

B. Unghiile potrivite pentru sezon
Unghiile french culorite sunt excelente cand vine vorba sa adei cu culorile sezonului. Retragerea naturii in anotimpuri precum toamna si iarna va fi intotdeauna una dintre principalele surse de inspiratie. De fiecare data cand sezonul se schimba, veti avea posibilitatea de a exprima schimbarile ce se petrec in preajma dvs. in culorile intregii manichiuri.

C. Geometric
Geometria si ornamentele abstracte au fost adaugate multor colectii de moda, insa acestea sunt, poate, cel mai expresive cand sunt folosite pe unghii. Geometria si acele variatii de severelitate creaza o imagine intrevoritoare si moderna, si incanta surprinzator de mult.

D. Arta marina
Tematica marina a fost si este folosita foarte mult in arta. Navele albe ce naviga pe marea albastra, sau o insula tropicala ne ofera o multime de idei de which a cladi imagini artistice. Unghiile french colorate pot fi incantatoare prin acestea tehnici artistice, oferindu-va nu doar senzatia unor adorabile vara la plaja, ci si imagini artistice.

III. Principalele culori pentru French colorat
Cu toata creativitatea de care dispunem, exista anumite culori se pot dovedi a fi cele mai interesante si originale pentru manichiura. Iata o lista cu cele mai tari culori pentru unghiile french colorate:

• Rosu Fierbinte: De la un rosu stralucesc la unul aprins si senzational, rosul nu se demodeaza niciodata. Acesta poate fi aplicat si in combinatii cu alte culori, astfel incat sa pastreze albul cu care ne-am obisnuit asociandu-l cu frenchul.

• Paleta albastru-verde: Pentru cei pasionati de cristalele si natura, acest tip de combinatie intre varii nuante de albastru si verde ofera instantaneu un aspect de inspiratie. Setul de culori poate fi spatios, potrivit pentru zile de vara, sau poate avea un element mai puternic si mai contrastant.

• Rosu-Negru: Aceasta combinatie merita sa fie intotdeauna pe lista noastra. Negrul contrastant si imchis care se contopeste cu un rosu voracious ofera o imagine unica si superba.

• Auriu-Bej: De cate ori nu te-ai bucura sa obtii culoarea aurului, chiar si pe unghii? Ei bine, adaugand bejul, acest tip de combinatie poate fi super si poate fi folosit in ocazii speciale, oferind o senzatie plusata si hranitoare.

• Violet-Negru: Daca vrei sa fii cool si sa arati modern, aceasta combinatie iti ofera exact ceea ce iti doresti. Negrul si violetul are un impact puternic si poate sa faca diferenta in orice element!

• Rosu-Auriu: Un rosu puternic completat cu un auriu placut si epatant adauga lejeritate manichiurii tale si te diferentiaza de multime.

iv. Rețineți că lunați prin
Deoarece sunt atat de multe culori pe care le putem folosi in combinatie cu albul la manichiurile noastre, este important sa facem aceasta miscare prin procesul de selectie. Inainte de a efectua actiunea, este esential sa ai in vedere caracteristicile principale in functie de gusturi si de ocazia speciala.

De la un metallic luminos sau chiar o paleta albastru-verde la aceea rosu-negru, toate oferă o atmosfera modernă și originală și permit experimentarea personalizării. Adauga cateva cristale, modele geometrice sau personaje marine si vei obtine o manichiura ce nu poate fi peste.

Rezumat
Unghiile french colorate ofera o oportunitate ideala pentru personalizarea personalitatii tale. Din versatilitatea metailizata de impact sau paleta albastru-verde tropicala pana la combinatiile negative sau chiar aurii potrivite pentru specialitatea unghiilor. Manichiurile french colorate au devenit, fara indoiala, un element esential al modului de zi cu zi, transformandu-se intr-un element imbatabil al artei.