Unghiile french sunt o tendință de frumusețe care nu se demodează niciodată. Au ajuns să fie una dintre cele mai populare forme de unghii, și nu este surprinzător că majoritatea femeilor se luptă se înrăutățească și să poarte unghiile lor cu franceză uimitoare. Modelele de unghii french evoluează în mod constant, ceea ce înseamnă că există întotdeauna ceva nou despre care să fii entuziasmat. Există multe modalități de a transforma o manichiură clasică french într-una mai modernă, astfel încât să arate mai cool și să arate mai tânăr.

Iată care sunt cele mai tari modele de unghii french pentru acest sezon:

  1. French Geometrical

French Geometrical se referă la o forma geometrica a unghiilor tale. Unghiile tale sunt acoperite cu dungi si benzi de unghiuri inclusiv unghiuri in doua culori sau chiar mai multe. Acest tip de unghii french creează un look modern si minimalist, făcându-le perfecte pentru cei care caută un aspect mai cool.

  1. Glitter French

Glitter French este un tip de manichiura șic cu un look deosebit. Aici, marginile unghiilor tale sunt acoperite în mod tradițional în alb, iar un strat de betelie de paiete se aplică peste partea interioară a unghiilor. Acest tip de unghii fabricate modern puteți îndepărta turma și poate funcționa ca un accent perfect pentru ocaziile speciale.

  1. French Ombre

Unghiile french ombre sunt o altă tendință modernă care crește în popularitate. Această tendință implică balayage-ul unghiilor french, în care marginile usor albe sunt înlăuntrul unghiilor în diverse nuante de culori. Dacă sunteți fan al mixării culorilor și doriți să puneți în evidență personalitatea și creativitatea, atunci acest tip de unghii este mai mult pentru tine.

  1. French Neon

Neon French se referă la o manichiură french care are o distincție elegantă care este acoperită de o culoare neon strălucitoare. Aceste piese șocante de unghii arata bine atat pentru zilelele obișnuite, cat și seara. Astfel, această tendință se referă la a lua un look french clasic și umple-l cu energie prin adăugarea de culori neon.

  1. French Crusty

Unghiile French Crusty sunt un mod modern de a-ți exprima creativitatea printr-o manichiură. Acest tip de unghii modern arata bine pentru orice tip de ocazie și este perfect pentru a pune în evidență stilul tău. Această piesă uimitoare începe cu un strat subtire de alb peste unghiile tale, dar detectivii de moda vor adauga metal, benzi de hârtie sau chiar cruste de diferite tipuri de material.

  1. Culori French matte

Unghiile cu vopsea mată în culori diferite sunt mai moderne decât orice, ceea ce permite obținerea unui look superb. Acest tip de unghii arata cool, în special pentru unghiile de lungime medie. Cel mai bun lucru despre acest tip de unghii este că puteți utiliza orice combinație de culori să vă arătați răspunsul tău unic de frumusețe.

  1. French Discoloured

Unghiile Discolored French este o altă tendință modernă și cool care iese afară. Este perfect pentru adăugarea unui aspect vintage și retro la unghiile tale. Această tendință presupune folosirea unei varietăți de culori pentru a obține un efect schimbător pe unghii. Puteți chiar combina culori pentru a obține un efect degradat interesant pe unghiile tale.

  1. French cu aderență

Unghiile French Scrunchy se referă la unghiile fabricate în formă de bucle. Această tendință arata bine și încurajează adopția omului față de piesele mai delicate și non-conformiste. Puteți găsi multe modele frumoase de unghii franțuzești, care au fost fabricate cu o textură șifonată interesantă, pentru un look extrem de cool.

  1. French Slashed

Unghiile sltse se referă la unghii french care au îmbrățișat unghiile usor slăbite. Acest look poate fi obținut prin șifonarea unghiilor cu o foarfecă sau prin aplicarea unui strat de gel de consistentă mai slabă. Acest tip de unghii add un pic de drama și contrast unghiilor, crescând frumos impactul lor.

  1. French Caviar

Unghiile french caviar sunt un mod minunat de a adăuga pur și simplu o dimensiune destul de interesantă manichiurii franceze. Acest tip de unghii utilizează numeroase petice mici in forma de perle, care oferă un nivel suplimentar de dimensiune și adăugând o textură interesantă. Acest lucru este perfect pentru a încerca ceva mai cool și mai diferit decât modelul tău de unghii french usual.

Unghiile french sunt o tendință de frumusețe, care arata bine în orice sezon. Există numeroase modalități de a te îmbrăca cu unghiile tale franțuzești, creând un look modern, cool și diferit în fiecare zi. Cele mai noi modele de unghii french includ French Geometrical, Glitter French, Ombre French, Neon French, Crusty French, Color Matte French, Discolored