Unghiile cu gel au ajuns sa fie un mod popular si usor de a se ocupa de beauty lookul dumneavoastra. De peste cinci ani, tehnica de decorare a unghiilor cu gel a luat avânt, creeând o cerere considerabila de materiale de înalta calitate. Acestea au evoluat în mod exponential, oferind o larga varietate de modele, culori si materiale moderne. În acest articol, vom examina cele mai noi modele de unghii cu gel pe care le puteti obtine cu ajutorul acestui tip de tehnica de îngrijire si design a unghiilor.

Ce sunt unghiile cu gel?
Unghiile cu gel sunt un amestec de rasina sintetica si cauciuc care poate fi folosit pentru a recrea unghiile dumneavoastra. Acesta poate fi aplicat tehnicienilor cu experienta si un aplicator special si ofera un aspect care nu se va exfolia sau decora timp de câteva saptamâni. De asemenea, este important ca pielea de sub unghii sa nu fie supraincarcata de gel pentru a evita orice simptome neplacute.

Care sunt avantajele unghiilor cu gel ?
Cu unghiile cu gel, puteti extinde lungimea unghiilor si obtineți un aspect usor lucrat si profesionist. Permite o îngrijire si prelungire considerabila a unghiilor, oferindu-va si un aspect sclipitor si stralucitor. Se aplica relativ usor si poate fi folosit pentru a crea o multitudine de modele personalizate – incepând de la simplele forme dreptunghiulare si pâna la complexele forme din cercuri si umbre.

Care sunt cele mai noi modele de unghii cu gel pentru anul 2022 ?
În acest an, s-au adus numeroase schimbari pentru unghiile cu gel, permitându-va sa obțineți un look modern, care se mulează perfect stilului vostru. În continuare, vom discuta unele dintre cele mai noi tendinte ale sezonului în materie de unghii cu gel pentru anul 2022 ;

  1. Geometrice :
    Geometria este una dintre tendințele mondiale majore pentru anul 2022. De la linii croite sau șerpuite, la pattern-uri colorate, puteti obtine un efect complex si modern în ceea ce priveste unghiile. Mai mult, puteti experimenta cu modele dintr-o multitudine de culori si adaugați-le unghiilor dumneavoastra un efect efervescent, vibrant.

  2. Puncte sau dungi:
    Alta tendinta majora care va prelua natimai anul acesta este aceea a punctelor sau a liniilor. Aceste aranjamente de puncte sau lini in culori variate si contrastante se vor adapta nu doar stilului dumneavoastra ci vor oferi un efect modern.

3.Glittere:
Daca dumneavoastra doriti o îngrijire si prelungire desavârsita, puteti folosi glittere sub forma de pudra. Acesta poate fi aplicat deasupra unghiilor prelungite pentru a obtine un aspect superb si scanteietor, fiind perfecta pentru look-urile glam.

4.Unghii cu mașinării:
Mașinăria este considerata a fi una dintre cele mai noi tendinte în materie de unghii cu gel. Se obtine prin aplicarea unui smal exact a efectului, care se realizeaza cu un instrument special. Acest tip de manichiură necesită un efort eficient si performant al tehnicienului si poate transforma unghiile obisnuite în unghii customize si moderne.

5.Abstracte:
Modelele abstracte sunt potrivite si moderne si permit crearea unor unghii cu gel complexe si captivante. Acestea sunt de obicei realizate în culori indraznete si atractive, permitând personalizarea unghiilor într-un mod amuzant si sexy.

6.Unghii cu cristale :
Daca aveti nevoie sa ieșiti in evidenta si sa adoptati un look elegant si stralucitor, puteti alege unghiile cu cristale. Acestea creeaza un efect opulent si elegant. Acestea sunt de obicei fabricate cu cristale Swarovski, care se aplica pe unghii în mod individual pentru o stralucire si o luminozitate unica.

7.Ombre:
Ombre sunt o tendinta moderna, folosind culori limbute si misterioase pentru a decora unghiile dumneavoastra. Acest tip de manichiură este vesela si permite mixarea de culori și modele, încorporând perle, strasuri si portiuni glittere.

8.Focal points:
Focal point-urile se centeaza pe accentuarea unghiilor cu diferite culori, modele si forme. Aceste unghii sunt încarcate cu multiple caracteristici si șarjuri, pentru a obtine un look sexy si inovativ. Pentru a obtine acest effect, puteti folosi o combinatie perfecata de ombre, glittere sau chiar alte designuri.

Unghiile cu gel sunt o optiune minunata de a privi si se simti modern si chic. Cu tendințele modei care schimb in mod constat, puteti experimenta cu atât de multe opțiuni si modele si obtine o îngrijire si un design desavârsit al unghiilor. Acestea sunt toate unele dintre cele mai noi tendinte ale anului 2022 în materie de unghii cu gel de care ar trebui sa fiti conștienți si care vor servi ca un suport regular nativ pentru coming season.