Modelele de mobilier de sufragerie sunt printre cele mai căutate produse în aceste zile. Oferă un mediu confortabil și relaxant și poate adăuga stil și structură la livingul tău. În prezent, pe piață există o varietate de mobilier de sufragerie, de la modele mai traditionale, la modele moderne și minimalistice. 

Dacă ești în căutarea unui set de mobila de sufragerie nou, se poate să nu știi ce să alegi. Să vedem deci, care sunt cele mai noi modele de mobilier de sufragerie și care sunt caracteristicile lor.

În ce stil de design se găsesc mobilierul de sufragerie?

Mobilierul de sufragerie se găsește în principal în următoarele stiluri de design:

 • Stilul tradițional – modele clasice viking, victoriene sau country. Acestea sunt caracterizate de piese mari, curbate, cu multe modele detaliate și culori deschise.

 • Stilul modern – modele ultra-moderne și minimaliste, cu siluete fine, linii drepte și foarte puține elemente decorative.

 • Stilul rustic – piese rezistente și tradiționale, cu linii mai simple și bare curbe.

 • Stilul industrial – modele inspirate de industrie, construite cu elemente metalice și cu finisaje oxidate si ruginite.

Care sunt cele mai populare modele de mobilier de sufragerie?

Cele mai populare modele de mobilier de sufragerie sunt:

 • Canapea cu două locuri – cele mai multe sunt în stil tradițional și modern, în culori albastre, roșii sau maro, adesea cu suporturi dezvoltate laterale, potrivite pentru a așeza o cafetiera sau un laptop.

 • Fotoliu – acestea sunt disponibile în moduri rafinate, din piele sau stofă, dar și în modelele mai simplificate.

 • Sofaua – de obicei, piesele de sufragerie sunt însoțite de o sofaua, acesta fiind, de obicei, cel mai mare mobilier al setului de sufragerie.

 • Masa si scaune – aceste modele, în special în stilul modern, pot fi, de asemenea, foarte îndrăgite.

Totodată, trebuie să fiți atenți la detaliile mici, precum culorile, texturile și finisajele.

Caracteristicile principale ale mobilierului de sufragerie

Pentru a aduce o notă de lux și de stil, cei mai mulți producători oferă acum mai multe caracteristici ale mobilierului de sufragerie, cum ar fi:

 • Catifea – această suprafață de materiale este perfecț pentru mobilierul de sufragerie, rezistent la uzura și înstărit, și oferă un loc confortabil pentru a se relaxa.

 • Piele ecologică – aceasta este o variantă foarte ecologică și ușor de curățat a pielii tradiționale.

 • Tapițerie din fibră de sticlă – este rezistentă la deformări și alte deteriorări intenționate, și poate rezista și la durabilitate.

 • Signatura metalică- aceasta este caracteristica metalică trandafirie sau orice alt fel de metalic, perfectă pentru o masă de sufragerie luxoasă.

 • Iluminatul LED- poate fi un lăudăros adăugat la mobilierul unei case, decorațiile speciale vă permit să adăugați lumina și mai mult la mediu și să adăugați un pic de magie.

Care este costul mediu al mobilierului de sufragerie?

Costul de mobilier de sufragerie variază în funcție de calitate, materiale și stiluri. De obicei, prețurile variază între 500 $ și 5000 $, dar poate ajunge chiar la 10.000 dolari, în funcție de calitate și stil – un set complet de mobilier de sufragerie va costa mai mult decât cumpărarea individuală a elementelor sale.

În orice caz, în general, încercați să găsiți un set de mobilier care se potrivește stilului și necesităților livingului tău, precum și bugetului tău.

Cele mai bune locații de cumpărare a mobilierului de sufragerie

Există multe locații care se fac disponibile pentru cumpărarea mobilierului preferat de sufragerie. Unele dintre cele mai populare sunt:

 • Magazinul de mobila online – aceasta este cea mai bună cale de a cumpăra mobilier de sufragerie, deoarece majoritatea magazinelor online sunt destul de ieftine și oferă, de asemenea, un număr mare de modele care să corespundă nevoii clientului.

 • Showroom-urie – puteți vizita showroom-urile pentru a vedea produsele fizic, astfel încât să vă puteți da seama exact cum arăta și cum se potrivește în living. Se adaugă, de obicei, transportul acestor produse și serviciile de asamblare.

 • Magazin-urile de mobila – acestea sunt unele dintre cele mai populare locuri de cumpărare. Cu toate acestea, magazin-urile sunt adesea mai scumpe decât magazinul online sau showroom-urile.