Netflix si alte servicii de streaming online permit de multa vreme fanilor de seriale coreene sa vizioneze aceste productii. Serialele coreene se caracterizeaza prin povesti complexe, eroi captivanti si firul narativ captivant. Unele dintre cele mai interesante seriale coreene pe care le poti viziona acum se gasesc mai jos.

Serialele coreene au devenit recent foarte populare in intreaga lume. Acestea se caracterizeaza prin povesti captivante, personaje interesante si firul narativ care se dovedeste a fi adesea unul dificil de anticipat. In ultimii ani, o serie de seriale coreene au adaugat o uriasa varietate de optiuni de vizionare fanilor de divertisment oriunde in lume.

Istoricul Serialelor Coreene

De-a lungul istoriei, serialele coreene au adus comunitatii coreene o gama variata de teme, cum ar fi politicile economice, coruptia, conflictele si lumea anonymilor. Since cele mai vechi seriale coreene isi au originea in anii ’50 si ’60, diversitatea si diversitatea temelor au facut ca acestea sa se prezinte cu un succes international.

Marea Cea de Est

Serialele coreene au deasemenea popularizat unele dintre cele mai frumoase locuri din Coreea de Est, mai ales printr-o reprezentare frumoasa. Serialele prezinta peisajele pietelor traditionale, parcurile si restaurantele calde, precum si fluviul Han si podurile pe care acestea le presupun. Cateva exemple de seriale coreene celebre care apara in aceste zone includ “The Producers”, “Descendants of the Sun” si “Misty”.

Lista Cele mai Interesante Seriale Coreene Online

Iata care sunt cele mai bune seriale coreene pe care le poti vedea acum online:

  1. Reply 1988

Acest serial, lansat in 2015, se concentreaza pe viata a cinci familii cu membri diferiti care locuiesc in acelasi cartier. Ei iau parte la momente simpatice, uneori hilaruynsi, legati de sentimentele si experientele lor. Serialul are 20 de episoade, plus un spectacol special ce adauga inca trei episoade.

  1. Hotel del Luna

Acest serial a fost lansat in 2019 si se concentreaza pe cea mai buna prietena a lui Go Se Yeon si Jang Man Wol. In cadrul serialului, ei detin un hotel paranormar careii se afla intre lumea reala si cea efurneer. Serialul include o intriga interesanta si engleza bine cotata.

  1. Crash Landing on You

Acest serial a fost lansat in 2019 si se concentreaza asupra unei romanti iplicite intre o femeie sud-coreana (Yoon Se Ri) si un ofiter nord-corean (Ri Jung Hyuk). Serialul de comedia romantic este plin de momente interesante care pastreza spectatorii lipiti de ecran.

  1. Descendants of the Sun

Acest serial a fost lansat in 2016 si se concentreaza asupra unei povesti de dragoste intre un medic si un ofiter armat. Descendents of the Sun include oplina de aventuri in locuri unice si momente emotionante. Serialul a primit numeroase premii si a primit recenzii pozitive din partea criticilor de film si a fanilor.

  1. When the Camellia Blooms

Acest serial a fost lansat in 2019 si se concentreaza pe povestea dificila dintre Dong Baek (Gong Hyo Jin) si trei barbatii (Kang Ha Neul, Kang Ji Hwan si Kim Ji Suk). Serialul include momentele emotionale ale personajelor si cum acestea infrunta visele si dorintele lor.

  1. Crash Landing on You

Acest serial a fost lansat in 2019 si se concentreaza pe prietenia dintre mama si fiica lui Go Mi Nam ce sunt insotite de un grup de prieteni apropiati in provocarea de a deveni membrii ai unei formatii de vedete. Serialul este plin de momente emotionale si comedii usoare, oferind fanilor o adevarata aventura.

  1. Goblin

Acest serial, lansat in 2016 se concentreaza pe personajul principal care poarta numele “Goblin”. Acesta apare in cautarea unei fete ce poate pune capat veacului sau de singuratate si Bucuria vietii sale. Serialul prezinta momente emotionale, sentimente romantice si mister. Goblin a devenit unul dintre cele mai populare seriale coreene si a primit numeroase premii.

  1. Reply 1994

Acest serial a fost lansat in 2013 si se concentreaza pe lumea si experientele unei generatii anterioare. Serialul include o poveste de dragoste intre personajele principale – Chil Bong si Soon Jae. Reply 1994 a castigat numeroase premii si a fost regastit in numeroase publicatii.

  1. Doctor Stranger

Acest serial, lansat in 2014 se concentreaza pe personajul pricipal Park Hoon, care a fost rapus cum isi petrece viata intre Coreea de Est si Coreea de Vest. Acesta se lupta cu evenimente dramatice care si-au rostuit sotirea si cea mai mare dilema este sa-si gaseasca libertatea. Doctor Stranger are mai multe premii si a fost prezentat in numeroase reviste.

  1. Reply 1997

Acest serial a fost lansat in 2012 si se concentreaza pe familia Song si grupul de prieteni ai acestora. Serialul include momente emotionale, sentimente care se dezvolta si scene comice intre prietenii lor. Reply 1997 a primit numeroase premii si a fost prezentat in publicatii precum USA Today, Los Angeles Times si Washington Post.

Serialele coreene ofera o gama variata de povesti si personaje interesante si, in aceasta lista de cele mai interesante seriale coreene online, cu siguranta va puteti gasi ceva ce va place. Fie ca doriti sa urmariti romantism, drama sau comediile usoare, aceste seriale coreene au optiunea perfecta pentru toti.