Cele mai multe femei știu care sunt avantajele unghiilor false. Ele dau forma și culoarea dorită și în general, pot schimba întregul look al unei persoane. Există mii de forma și stiluri diferite de unghii false, iar unul dintre cele mai populare și indraznete stiluri este stiletto unghii. Acestea sunt unghii cu varf ascuțit și îngust, care se potrivesc perfect dacă vrei să arăți cat mai irezistibil.

Iată care sunt cele mai indraznete modele de unghii stiletto:

1: Unghii Stiletto Exagerate

Unghiile stiletto sunt adesea considerate îngrozitor de indraznete, însă ceva ce poate fi și mai indraznet este stilul de unghii stiletto exagerat. Acestea sunt extrem de lungi și frumoase, și poticnesc propriul stil și făcându-ți look-ul să strălucească. Unele exemple de design de unghii stiletto exagerate ar putea include preferințele tale pentru strasuri sau aplicații de bijuterii. Aceste unghii sunt cele mai bune pentru fete care vor să se distingă și să se afirme.

2: Unghii Stiletto Răsucite

Unghiile stiletto răsucite sunt un mod drăguț și indraznet de a-ți face unghiile sau de a face o declarație. Aceste unghii sunt super simple și pot fi făcute într-o varietate de forme, cum ar fi spirală sau spirală cu două vârfuri. Acestea arată minunat cu diferite lacuri de unghii sau chiar cu unghii cu gel.

3: Unghii Stiletto Glitter

Unghiile stiletto glitter sunt unele dintre cele mai drăguțe și mai indraznete modele de unghii stiletto. Aceste unghii arată mai bine pe unghiile cu gel sau chiar le puteti aplica pe unghii false. Glitterul face întotdeauna orice arată mult mai piperat, iar unghiile stiletto glitter sunt un mod minunat de a-ți face look-ul mai atractiv.

4: Unghii Stiletto Albe și Negre

Unghiile albe și negre sunt întotdeauna un look des întâlnit, dar cu unghii stiletto arată mult mai bine. Acestea iau un look clasic și îl fac mult mai modern și mai interesant. Puteți alege să aplicați unghiile albe și negre pe toate unghiile și apoi să adăugați alta sau doua elemente, cum ar fi strasuri sau arta unghiilor.

5: Ombré Unghii Stiletto

Unghiile stiletto ombré sunt, de asemenea, deosebit de frumoase și spectacular de indraznete. Acestea sunt perfecte pentru fetele care caută un look modern și frumos. General vorbind, unghiile ombré au variatii de culori care se alatura treptat una de alta. Puteți alege orice nuanta va doriți, cum ar fi pasteluri sau chiar bolduri.

6: Unghii Stiletto Permanent French

French permanent unghii sunt adesea privit ca fiind unul dintre cele mai sofisticate stiluri de unghii, dar dacă le poți face într-un stil stiletto, atunci sunt chiar indraznete. Acestea sunt o varianta modernă a unghiilor franțuzești tradiționale, și chiar dacă au varfuri albe, încă se poate vedea inedita design stiletto.

O alta optiune extrem de indrazneta și frumoasa pentru unghiile tale de la unghii stiletto este să le tai în forma vârfului de lance. Acestea arată în mod deosebit de minunat cu unghiile albe și clasice. În plus, aceasta este una din alegerile preferate pentru femeile care își doresc să faca o declarație.

7: Unghii Stiletto 3D

Oricine poate ști că unghiile 3D sunt întotdeauna o modalitate excelentă de a face o declarație. Cu toate acestea, dacă veți combina această optiune la unghiile stiletto, atunci el ia modul în sus și mai sus pe scara indraznetei. Aceste unghii 3D îngrozitoare pot avea orice forma sau culoare pe care le alegi și sunt perfecte pentru evenimente deosebite.

8: Unghii Stiletto Chrome

Ultimul model de unghii stiletto extrem de indraznete este chrome-ul. Acestea sunt unghiile perfecte pentru fetele care ar dori să atragă toate privirile pe unde merg. Aceste unghii trebuie sa fie facute bine ca să arate bine, deoarece dacă nu sunt aplicate corect, atunci lucrurile pot arata foarte proaste.

Pentru a obtine un look stiletto perfect, primul pas este sa alegi ce model, design si culoare va place cel mai mulți. Atunci când faci asta, asigură-te că ai găsit un profesionist calificat și experimentat care poate să-ți poarte de unde vrei tu.

Unghiile stiletto sunt, în final, apogeul indrazneței și strălucirii. Acestea adaugă o anumită doză de farmec și stil oricărei mâini feminine, și dacă le vei alege cu grijă, atunci vei fi capabilă să arăți amazing. Așadar, nu ezita sa incerci, cat mai multe dintre aceste modele, care sunt considerate cele mai indraznete, si poate chiar sa le combini!