Un cadou sau mesaj de la multi ani este un simbol al dragostei si al unei vieti frumoase. Acest lucru este adevarat, indiferent daca este mesajul la multi ani pentru iubita ta sau pentru o persoana speciala din viata ta. Fiecare persoana intoarsa cu bucurie la momentele fericite din viata ei pastrate in amintire si se bucura de ele prin oferirea de la multi ani.

In ziua de astazi, la multi ani nu mai inseamna doar ca ai plans si mai tarziu ai ras, ci si ca ai trimis un mesaj de la multi ani de care persoana careia i se adreseaza sa se bucure.

Iata cum puteti sa-i trimiteti celui mai special om din viata voastra un mesaj de la multi ani care sa-l emotioneze:

I. Mesaje Pentru Iubitul Tău

 1. Eu ma indragostesc de tine inca o data petrecandu-ne impreuna aceasta zi speciala. La multi ani si sa iti aduci aminte ca intotdeauna vei avea un loc special in inima mea.

 2. Sa iti aduci aminte ca intotdeauna vei fi una dintre cele mai importante persoane din viata mea. Bucura-te astazi si bucura-te de tertipurile mele alaturi de tine. La multi ani!

 3. In fiecare an imi aduc aminte cat de norocos sunt ca tu esti parte din viata mea. La multi ani dragostea mea, si sa stii ca vei fi mereu prezent in inima mea.

 4. Cu toti anii pe care i-am petrecut impreuna, ziua ta de nastere este unul dintre preferatele mele. La multi ani, iubirea mea, si sa stii ca mereu vei fi pus pe primul loc in inima mea.

 5. Numai sufletul meu iti poate simti toata dragostea si respectul pe care le am pentru tine. La multi ani si sa pastram legatura asta speciala dintre noi doi.

 6. Sa traiesti o viata plina de fericire, de binecuvantari si de noroc. La multi ani iubirea mea, si sa stii ca vei fi in toate amintirile mele.

II. Mesaje la multi ani ingerasi

 1. Acest la multi ani special iti trimite norisorii mei de ganduri albastre si stele care sa il inspire pe ingerasul tau sa fie fericit in fiecare zi.

 2. Briza frumoasa si soarele stralucitor iti aduc urari de la mine la care sa te gandesti. La multi ani ingerasul meu, si adu-ti aminte sa zambesti in fiecare zi.

 3. La multi ani draga mea, sperand ca zambetul tau sa ramana mereu pe fata pentru ca vei avea grija de tine si vei simti speranta.

 4. Pentru acel ingeras mic care imi lumineaza viata, la multi ani si sa iti aduci aminte ca intotdeauna vei avea un loc special in inima mea.

 5. Doar un simplu gand de la multi ani, invaluit de mangaierea mea si de ganduri de bine. La multi ani draga mea si sa simti dragostea mea alaturi de tine.

 6. La multi ani ingerasul meu, sa simti mereu o caldura speciala alaturi de tine. Bucura-te de frumusetea vietii si bucura-te de tot ce iti ofera.

III. Mesaje care sa-l intrige

 1. As vrea sa-ti spun ceva astazi, de ziua ta de nastere. Dar din pacate, acest lucru nu poate fi exprimat in cuvinte. La multi ani draga mea!

 2. Bucura-te astazi ca esti viu, bucura-te de fericirea ta si bucura-te mereu ca esti mai frumoasa si mai buna decat ieri.

 3. doresc sa primesc momentul de fericire de ziua ta de nastere sa fie mai mare decat a mea. La multi ani, dragostea mea!

 4. Avem una dintre cele mai frumoase legaturi pe care poate le-am impartasit vreodata. La multi ani, iubirea mea, si sa-ti aduci aminte ca tu ai un loc special in inima mea.

 5. Sa stii ca cineva gandeste mereu la tine chiar si cand nu esti langa el. La multi ani, dragostea mea, si sa traiesti o viata plina de fericire si dragoste.

 6. Ai fost si vei fi mereu un ingeras pentru mine, tu te bucuri de fericirea mea si eu te bucur de ziua ta de nastere. La multi ani!

IV. Mesaje de la multi ani romantice

 1. Inca nu pot sa-mi imaginez cum va fi sa fiu departe de tine. La multi ani si sa simti apropierea mea calda si dragostea mea chiar si atunci cand suntem departe unul de celalalt.

 2. Acest mesaj iti aduce fericirea mea si dragostea mea chiar si in cea mai intunecata zi. La multi ani!

 3. Ori de cate ori aud aceasta zi, aduc aminte de tine si de cat de norocos sunt ca tu esti in viata mea. La multi ani, dragostea mea!

 4. Astept cu nerabdare sa ma bucur eu impreuna cu tine de seara ta, cum am facut in fiecare an pana acum. La multi ani, iubirea mea!

 5. La multi ani, dragostea mea, sperand ca tu sa ai in tine dragostea mea si sa ne bucuram impreuna de fericirea pe care o au oamenii indragostiti.

 6. Nu vreau sa-ti uit niciodata zambetul sau mangaierea. La multi ani, dragostea mea, sa pastrezi mereu caldura mea si dragostea mea alaturi de tine.

V. Mesaje la multi ani din partea familiei

 1. Familia ta isi exprima recunostinta fata de tine si se bucura impreuna cu tine de ziua ta de nastere. La multi ani ingerasul nostru!

 2. Familia ta isi exprima toata dragostea si aprecierea pentru tine. Sa iti aduci aminte ca esti inima casei si sa bucuri mereu de fericire in viata ta.

 3. Tu esti lumina vietii noastre. La multi ani ingerasul nostru si sa stii ca tu esti intotdeauna pus pe primul loc in inima noastra.