Cele mai Geniale Descrieri Poze

O fotografie poate spune mai multe decât cuvintele, și totuși, adăugând câteva cuvinte potrivite poate face ca o imagine să devină și mai puternică. Un titlu bun și o descriere bună poate face o diferență foarte mare în modul în care oamenii reacționează la o fotografie și face mai mult decât să ofere un simplu citat sau titlu simplu. Există un număr de descrieri poze pe care le puteți utiliza pentru a transmite povestea imaginiile tale. Iată mai jos câteva dintre cele mai geniale descrieri poze, ce pot fi folosite pentru a scoate cel mai bun din fotografia ta.

Sănătatea vizualului

Înainte de a scrie descrierea unei fotografii, primul pas este să analizezi cu atenție imaginea. Cu alte cuvinte, încearcă să te asiguri că imaginile tale sunt clare și de înaltă calitate. Încercați să nu încărcați imagini cu o compresie prea mare și să nu aruncați aspectul fotografiei prin obiecte străine în cadru sau obiecte care întrerup strălucirea imaginii. O fotografie clară oferă cititorului cea mai bună șansă de a prinde ceea ce face unica imaginea ta.

Mesajele în imagini

Un titlu bun și o descriere inspirată inițiază discuții, fapt ce poate duce la schimbări în lume sau chiar doar reconectează oamenii. Descrierile de fotografii vor servi unui singur scop, acela de a transmite mesajul tău. Folosește cuvintele în mod strategic și punând accentul pe principala idee a fotografiei tale. Oferă o imagine completă și alege cuvintele cu grijă.

Titlurile și Subtitlurile

Un titlu bun poate fi ceea ce vede cititorul înainte de a citi descrierea. Un titlu cuprinzător poate fi capabil să îți atragă publicul și să le provoace interesul și curiozitatea. Titlurile se pot conecta cu povestea fotografiei și poate fi chiar scurt și direct. În cazul în care fotografia ta este mai complexă poți opta pentru a folosi și un subtitlu, scurt și care să completeze titlul principal. Subtitlurile constituie legătura dintre titlu și descriere și explică mai îndeaproape povestea fotografiei tale.

Extinderea Erocilor Poezia

Dacă încerci să exagerezi o poveste cu ajutorul cuvintelor este important să adaugi cuvinte puternice în descrierea ta. Exercițiul aceasta se poate numi extinderea eroicului poezia. Adaugă câteva cuvinte ce îi vor inspira pe cititori și îi vor ține interesați. Imaginați-vă că sunteți Poe, transformând totul într-o poezie și scrieti deci descrierea ta. Înlocuiți cuvintele monotone cu cuvinte mai puternice și folosiți frazele creative în descriere și subtitluri.

Descrieri Amuzante

Pentru cei care vor să fie ironici sau amuzanți, titlurile și descrierile amuzante pot fi cea mai bună soluție. Acest gen de descrieri necesită o gândire creativă și abilitatea de a scrie într-un limbaj relaxat și casual. Cuvintele metaforice, exagerările și versiunile amuzante sunt cele mai potrivite. Acest gen de descrieri este cel mai bine folosit pentru fotografii non-formale, captând evenimentele familiale și activități de rutină.

Liste De Observații

Dacă fotografia ta vorbește mai multe decât cuvintele, poți să optezi pentru liste de observații. Acestea actualizează cititorii cu informații exacte despre ceea ce văd în imagine. Povestește prin ceea ce operație detaliilor și îți poți folosi tehnica listelor pentru a capta atenția publicului. O descriere bazata pe liste este cea mai bună soluție pentru a evidentia cele mai relevante detalii din fotografie.

Descrierea Provocatoare

Descrierile provocatoare sunt destinate pentru foști și pasionații de poezie și filozofie. Încercați să fieți mai creativi și să aduci întrebări provocatoare cititorilor în descriere. Exercițiul vă poate da energia de a fi mai fioros și vă poate creat mullt mai bune povești. Cuvintele cheie precum mister, eternitate, destin și taine, toate acestea pot fi folosite pentru a aduce profunzime și crescâ de nivelul de interes al cititorului.

Descrieri Intraductibile

Când vă simțiți deprimat și cuvintele o desertă, puteți găsi simpatii în imagini. Descrierile intraductibile este alegerea perfectă pentru această situație. Nu puneți presiune asupra descrierii, pur și simplu lasați imaginile să vorbească în locul vostru. Dacă imaginea nu e luată în colimator ca un produs al unui artist sau nu se vrea să se producă un efect particol la acestea, descrierile