Cu varfuri mari sau maturizate, cu modele sofisticate sau mai usor de realizat, gelul pentru unghii se modifica si se reinventeaza la fiecare inceput de anotimp. Pentru cei care isi doresc sa se diferentieze si sa fie mereu un pas in fata modelelor actuale, aflati ca anul 2021 aduce multa inspiratie si mult entuziasm.

Unghiile gel sunt cele mai frumoase moduri prin care femeile pot sa isi exprime stilul personal, simtul lor artistic si creativitatea. Iata cateva dintre cele mai populare si interesante modele pe care ni le propune industria manichiurii gel in anul 2021:

1. Style-ul Color Block

Style-ul color block a devenit unul dintre cele mai populare modele de unghii gel in 2021. Aceasta tehnica presupune colorarea unghiilor intr-o schita selectata sau chiar crearea unei imagini folosind mai multe culori. Diferitele linii, forme si culori sunt folosite pentru a defini si marca marginile.

2. Style-ul Bio Sculptura

Tehnica Bio Sculptura presupune modelarea unghiilor cu ajutorul unui gel flexibil si lucios, introducand elemente florale, decoruri speciale si motive unice. Acest model de unghii este foarte versatil, putand fi adaptat la inclinatii individuale.

3. Modelele Foil

Foile sunt o tehnica moderna si cu tendinta, potrivita pentru persoanele care doresc sa isi expuna creativitatea si stilul personal. Folosirea unor foi speciale pentru unghii, colorate in diferite culori si combinatii, adauga un look modern si vesel.

4. Stilul Special Cu Acuarela

Acuarela este, de asemenea, una dintre tendintele principale ale anului 2021 pentru manichiura gel. Acest stil se completeaza cu utilizarea foarte interesanta a diferitelor nuante si aplicarea unor sentimente naturale la nivelul unghiilor.

5. Decorurile Florale

Unul dintre elementele care incep sa lase un impact si in industrie este peisajul floral. Modelele care includ flori, ananasi si frunze adauga o look sofisticat si feminin. Aceste detalii speciale pot sa sublinieze, de asemenea, look-ul si aspectul general al unghiilor.

6. Varfuri La Moda

Unghiile cu varfuri taiate in diagonala, supradimensionate, in stil coffin sau blana de iepure sunt la mare cautare si in 2021. Acestea se pot colora folosind diferite nuante de gel si aplicarea fimagini la nivelul unghiilor.

7. Modele Geometrice

Simplitatea geometriei este, cu siguranta, una dintre cele mai apreciate tendinte ale momentului. Cu aceasta tehnica, poti sa construiesti imagini pe unghii datorita formelor si culorilor. Poti sa alegi o forma geometrica simpla sau sa adaugi un design mai complex.

8. Combinate Mixte

Daca vrei sa creezi un design facut pe masura pentru tine, poti incerca design-ul combinat. Acelasi lucru se poate realiza prin amestecarea a doua sau mai multe stiluri si tehnici. Intr-o singura manichiura combina modele bio sculpture, color block sau chiar placeria cu foi.

9. Diamante Artificiale

Un alt look pe care le poti crea pentru unghii in 2021 sunt diamantele artificiale. Aceste detalii pot fi aplicate pe unghii psate culorile dorite sau chiar pot fi decorative separat. Acestea adauga un plus de stralucire si eleganța.

10. Unghii Clar Puse In Evidenta

Unghiile transparente sau total lucioase sunt, de asemenea, in trend pentru anul 2021. Acestea pot fi folosite pe orice tip de forma pentru unghii, creandu-se un look modern si modern. Unghiile usor maturizate prind stralucire si intotdeauna sunt remarcate.

In concluzie, aceste modele de unghii gel pentru 2021 sunt disponibile la orice salon de manichiura autorizat si pot oferi un aspect pe care toata lumea il va admira. Fiecare dintre acestea poate fi adaptata in functie de formele, culorile si stilurile preferate si individuale ale fiecarei femei. Cand este vorba despre unghii gel, anul 2021 aduce o multitudine de optiuni noi si interesante, astfel incat fiecare femeie sa poata sa se exprime.