Intr-o lume in care majoritatea activitatilor se desfasoara online, jocurile sunt, fara indoiala, un mod distractiv pentru a petrece timpul liber, ceea ce face din ele o optiune excelenta pentru prieteni, dar si o oportunitate pentru cei care sunt deschisi sa scape de monotonia zilnica. Intr-o sfera virtuala, exista doua tipuri principale de jocuri: jocurile online cu actiune si jocurile online fara actiune. Fara indoiala, acestea din urma sunt mult mai populare decat primul, iar mai jos, ne-am propus sa prezentam doua dintre cele mai populare jocuri de actiune online ale momentului:

1.Destiny 2

De la prima sa lansare din 2014, Destiny a devenit sinonim cu jocurile de actiune pe care le iubesc gamerii. Din fericire, jocul a primit un remake impresionant in 2017, cu numele de Destiny 2, cerandu-si dreptul sa fie considerat unul dintre cei mai buni jocuri de actiune online din 2021. Caracterizat de efecte vizuale spectaculoase si lume extinsa in care sa te plimbi, jocul pune la dispozitia utilizatorului o lume si o multitudine de provocari care promit sa aduca ore intregi de distractie.

2.Counter-Strike Global Offensive

Unul dintre cele mai populare jocuri de actiune din intreaga lume, „Counter-Strike Global Offensive” sau, in scurt, CS:GO a fost lansat in Negutatorul Steam in 2012. Acest joc a construit reputatia de a fi unul dintre cele mai populare jocuri online, iar el licitieaza in fata altora prin caracteristicile sale unice si principiile inteligente de joc. Aceasta echipa cooperative de shooter ofera mai multe moduri de joc si provocari distractive, care necesita atentie sporita si si abilitati de comunicare pentru ca jucatorul sa castige.

3.Dota

Incadrandu-se in sfera jocurilor MOBA, „Defense Of The Ancients” sau, cu alte cuvinte, DotA a iesit inca din 2003 si, de atunci, a devenit foarte populara printre comunitatea de gaming. Acest joc necesita de la jucatori abilitati de strategie, luandu-se in calcul oponentul si locatia. Castigul acestui joc consta in distrugerea bazelor oponentului, ceea ce necesita abilitti de control si multitasking precum si stapanirea personajelor si obiectelor. DotA ofera jucatorilor si mai multe optiuni de joaca decat oricare alt joc de genul sau si pune la dispozitie mai multe moduri de joc competitive si necompetitive.

4.Planeta sa revolta

Planeta Revolta este un alt joc de actiune online, care transforma distractia in realitatea online. Acest joc a fost lansat in 2015 si promite jucatorilor ore intregi de distractie si adrenalina. Jucatorii sunt pusi in pielea unui luptator spatial ce lupta impotriva invadatorilor extraterestrilor. Joacatorii au la dispozitie mai multe vehicule care sa le ajute in lupta si, desigur, mai multe moduri de joc care sa le puna in situatii de lupta adaptate la nivelul lor de skill.

5.World Of Tanks

Ultimul dintre jocurile de actiune de mai sus este considerat in continuare unul dintre cele mai bune jocuri online din intreaga lume si poate fi jucat atat pe console, cat si pe PC. Acest joc incearca sa reproduca perfect experienta unei batai intre tancuri din Primul Razboi Mondial, oferind jucatorilor construirea de echipe virtuale si oferindu-le posibilitatea de a se lupta cu rivali din intreaga lume pentru a dovedi superioritatea lor. Jocurile au mai multe moduri, cum ar fi: bataia, colectia, captura si asaltul, cu fiecare oferind jucatorilor noi provocari si obiective.

Cele 5 jocuri de actiune online mentionate mai sus sunt doar cateva dintre cele mai populare si mai distractive jocuri ale momentului. Daca va simtiti pregatiti sa luptati si sa invingeti, atunci lupta dintre platforme se intrerupe aici, oferindu-va sansa sa va jucati in mod distractiv unele dintre cele mai incitante jocuri ale momentului. AALEege-ti misiunea, joaca si incearca sa devii eroul virtual al lumii virtuale de jocuri de actiune!