Mintea noastra se schimbă în fiecare zi, iar tendințele vestimentare se schimbă la fel de repede ca noi. Dacă ești în căutarea unei rochii cu adevărat deosebite și inovatoare pe care să o poți purta cu mândrie în noul an, drepturile tale cele mai nasoale și mai încântătoare sunt acolo!

Atunci când vine vorba de îmbrăcămintea de festival a anului 2020, începutul anului va fi unul plin de creativitate și feminitate. Acest an, noi prezentăm tendințe vestimentare îndrăznețe și inovatoare care se vor potrivi cu preferințele oricui.

Iată cele mai deosebite rochii de pe piaţa în acest an:

  1. Rochii maxi-fuste

Maxi-fustele sunt în voga de peste câțiva ani și arată excelent. Aceste rochii oferă libertate și flexibilitate în materie de modă și sunt încă în trend. Rochia maxi se potrivește cu multor diferite stiluri în funcție de acea ocazie.

Este adesea cea mai bună opțiune pentru o ocazie specială, cum ar fi o nuntă, o cocktail pentru lansarea unui nou produs sau o reuniune cu colegii. Acest lucru este inclusiv în căutarea unui stil modern pentru a face mai mult decât doar fetele moda și ieșiteau în evidență.

  1. Rochiile cu flori

Aproape în fiecare sezon, florile sunt în tendințe în modă. Florile sunt printurile alese de cele mai multe orașe și se pot aplica atât într-o versiune completă, cât și într-o versiune simplă.

Printurile de flori erau în trendul acestui an și sunt adesea folosite la crearea unei look-uri mai vintage și diferite. Rochiile sunt în trend și se pot folosi în combinație cu alte materiale, precum mătasea și dantela, ceea ce le face să fie încă mai deosebite.

  1. Rochii mini

Deși acestea sunt în mod tradițional asociate cu adolescenții și tinerii, acestea sunt un stil elegant și modern. Este important să știm să le combinăm corect cu pantofi și accesorii potrivite pentru a obține un look deosebit.

Acest stil de îmbrăcăminte este ideal pentru a umple golurile între stilurile casual și casual, oferindu-ne libertatea de a experimenta și de a descoperi ultimele tendințe în modă. Acesta este un look perfect pentru petreceri și ieșiri cu prietenii sau pentru evenimente mai formale cum ar fi evenimente școlare.

  1. Rochiile plisate

Dacă sunteți în căutarea unei rochii deosebite pentru petreceri și cluburi noaptea, atunci rochiile plisate sunt cea mai bună opțiune. Aceste rochii sunt adesea asociate cu stiluri vintage și poți obține un look chic cu această rochie.

Rochiile plisate includ diferite culori și stiluri care se vor potrivi cu toate tipurile de forme și dimensiuni. Acest lucru este în special valabil dacă sunteți în căutarea unei rochii de partid care să pună în evidență formele dvs. și să vă ofere și libertatea de a experimenta și de a corespunde stilului dvs.

  1. Rochii drapate

Printurile drapate sunt în trend în acest an. Acestea se potrivesc cu ușurință în sezonul de primăvară și vin în toate dimensiunile, nu numai rochii, ci și pantaloni sau bluzeroți.

Rochiile drapate sunt potrivite pentru toate tipurile de evenimente, dar sunt ideale pentru petrecerile în aer liber, mai ales pentru cele care se desfășoară pe plajă, în parcuri sau în grădinile publice.

De asemenea, acestea sunt destul de adaptabile și se pot potrivi cu diferite tipuri de ținute; veți găsi că se pot potrivi cu orice vă place, de la pantofi sport la sandale formale.

  1. Rochii tulle

Rochiile Tulle au fost întotdeauna una dintre cele mai deosebite și feminine rochii de pe piață. Este, de asemenea, una dintre cele mai populare opțiuni în acest an. Rochie tulle se adaugă în orice ținută și se poate adapta ușor în funcție de ocazia petrecută. Acest lucru este în special adevărat dacă sunteți în căutarea unei rochii la nunta dvs., mai ales pentru un stil modern și feminin.

Rochiile tulle pot fi îmbogățite cu blănuri, lână, piele sau mătase pentru a completa look-ul și pentru a adăuga un plus de eleganță și feminitate.

  1. Rochii midi

Rochiile midi sunt, de asemenea, în trend atât în sezonul petrecerilor cât și în sezonul casual. Acestea pot fi purtate la o mare varietate de evenimente și ocazii, fiind o opțiune ideală pentru cei care preferă să arunce în permanenta o nota de sofisticare și răceală.