Copiii sunt adesea subiectul multor experiente, si taierea parului este unul dintre ele. In plus, parul copiilor poate tinde sa se dezvolte pe parcursul anilor. Daca cautati cele mai cool tunsori pentru baieti, acest articol este exact ceea ce aveti nevoie. Cu sfaturi si imagini, acest ghid vă va ajuta să luati cea mai buna decizie legata de parul copiilor dumneavoastra.

Cum sa alegeti o tunsoare potrivita copilului dumneavoastra?

Alegerea unei tunsori potrivita copilului dumneavoastra poate fi provocare. Exista o multime de stiluri diferite pe care sa le poti considera, asa ca alegerea uneia adecvate poate parea uimitoare.

Atunci cand va ganditi la o tunsoare potrivita copiilor, exista mai multi factori importanti pe care sa-i luati in considerare:

• Varsta. In functie de varsta copilului, e posibil sa existe anumite tunsori sau stiluri care arata mai bine decat altele;

• Forma fetei. De asemenea, trebuie sa luati in considerare forma fetei copiilor dumneavoastra si ce stiluri s-ar potrivi acesteia;

• Parul. Lungimea, grosimea parului este una din principalele caracteristici care trebuie luate in considerare cand se alege o tunsoare.

Cele mai cool tunsori copii baieti

Exista o gama larga de stiluri, pentru a se potrivi tuturor formelor fetei si lungimilor parului. Cele mai cool tunsori pentru baieti sunt numeroase si include:

  1. Tunsori scurte

Tunsorile scurte sunt la moda si binevenite in randul copiilor. Acestea sunt usor de intretinut, astfel incat parul sa nu arate niciodata prea dezordonat. Tunsorile scurte (chrysantemumul, stilul Fade sau tesutul curbat) pot veni la pachet cu pompei, par sifonat ori stiluri mai putin tehnice.

  1. Tunsori semi-scurte

Tunsorile semi-scurte pot oferi unele variatii si stiluri frumoase. Acestea incluseaza variatii, franjuri, varfuri blocate, cresterea parului in varful capului, sau taierea parului in stiluri mai usor de intretinut. Acets stil ofera copiilor dumneavoastra si mai multa flexibilitate si versatilitate, astfel incat parul sa poata fi intretinut si aranjat cu usurinta.

  1. Tunsorile lungi

Tunsorile lungi sunt perfecte pentru copiii cu parul mai lung. Aceste tunsori pot fi lansate in spate si usor ondulate, sau stranse in scurete. Parul din crestetul capului poate fi tinut mai departe de ochii copilului, sau se poate lasa sa cada pe fata.

Cum sa intretii parul copiilor?

Indiferent de stilul aleasa, este important sa se intretina parul copiilor dumneavoastra. Acesta trebuie pieptanat de mai multe ori pe zi, pentru a se indeparta orice impuritati si para rea sau excesiv de matasos. Este de asemenea recomandat sa il clatiti in mod regulat si sa-i dati un usor masaj cu diverse produse speciale pentru copii.

De asemenea, utilizati produse adecvate pentru parul copiilor si cumparati produse speciale pentru copii, in special daca o parte din par are o culoare mai deschisa. Si nu uitati de perii -ele sunt absolut esentiale pentru un par sanatos si aranjat pentru copiii dumneavoastra.

Ceea ce trebuie sa stiti despre tunsorile la copii

Evitati sa va schimbati prea des tunsoarea copiilor. Exista o limita optima pentru schimbarea tunsorilor, care variaza in functie de varsta si tipul parului. Exista, de asemenea, anumite produse si stiluri care s-ar putea sa dauneze parului copiilor dumneavoastra, asa ca este recomandat sa discutati cu un stilist inainte de a lansa copilul pe drumul sau de grooming.

De asemenea, este important sa stiti ca nu e recomandat sa tunsoriti prea des parul copiilor. Daca acesta este deja prea scurt, este posibil sa fie nevoie sa asteptati pana se va reface si sa poata fi tuns in mod eficient.

La sfarsitul zilei, alegeti ce crezi ca arata cel mai bine. Orice stil ar alogeati copiilor dumneavoastra, asigurati-va ca acestia simt ca sunt confortabili si mandri de noua lor tunsoare.

Alegerea unei tunsori potrivita copiilor dumneavoastra poate fi o experienta placuta, cand sunteti bine informtr. Luati in considerare forma fetei copiilor dumneavoastra, parul si varsta, atunci cand alegeti tunsoarea perfecta. O tunsoare potrivita, precum si intretinerea corespunzatoare, va zambi copiilor mult timp pentru a veni.