Formarea unei perechi perfecte se remarca prin trasaturi sau caracteristici comune precum senzualitatea, simpatia sau intelegerea de ansamblu a necesitatilor si preferintelor. Unul dintre cele mai bine cunoscute sisteme de asociere a simbolurilor, numite Zodiacul, se bazeaza pe aflarea reconfortanta a persoanelor potrivite pentru oricine, oricand. Daca esti interesat sa afli care sunt cele mai compatibile zodii din zodiac, atunci parcurge urmatorul articol!

Ce inseamna compatibilitatea zodiacala?

Compatibilitatea zodiacala descrie afinitatile sau afiliaturile intre doua persoane, pe baza zodiei si semnului lor zodiacal, oferind o perspectiva asupra anumitor aspecte pe care le pot impartasi – cum ar fi sentimentele si nivelul de intelect. Semnele zodiacale provin de la 12 astere: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Podintele fiecarei zodii sunt conditionate de caracteristicile astronomice asociate acestora.

Cum se determină compatibilitatea zodiacală?

Compatibilitatea zodiacală este un concept bazat pe aspectul general al influentelor Lunii si Soarelui asupra personalitatii si caracteristicilor umane, deoarece acestea sunt puternic legate de zodie si semnul zodiacal al unei persoane. Acestea se determina prin asocieri si corelatii specifice fortei si prezentei energiei manifestate.

De fiecare data cand aceste aspecte se G reprezinta, se considera ca cei doi parteneri sunt aproximativ „compatibili”. Compatibilitatea zodiacala se determina de obicei prin determinarea nivelului de similitudine dintre personalitatile si trasaturile pe care fiecare persoana le are.

Care sunt cele mai compatibile zodii?

  1. Berbec și Leu – Berbecul și Leul sunt persoane energice și ambitioase, ceea ce leconfirmă potrivirea. Acestea doua persoane se completeaza reciproc si sunt dispuse sa impartaseasca succesul. Sunt printre cele mai compatibile zodii!

  2. Taur și Fecioară – Fecioara și Taurul iși apreciaza foarte mult nevoile celuilalt și modul in care se completeaza. Acestuiau rezolvarile armonioase pentru orice fel de tensionare intre ei si le plac sa se afle cat mai mult timp impreuna.

  3. Gemeni și Rac – adesea, Gemenii si Racii se simt bine unul in prezenta celuilalt si se simt bine de asemenea. Gemenii cauta liniste si stabilitate, iar aceasta este oferita de Rac, ceea ce nu poate fi spus despre vreo alta zodie.

  4. Balanță și Scorpion – Cei din zodia Balanta si Scorpion fac fata schimbar hidrilor foarte bine, iar sentimentele lor le avantajeaza reciproc. Motivele lor fie de pacea relatiei, fie de conflict intern, sunt in mod firesc omprinse.

  5. Sagetator și Capricorn – Sagetatorul si Capricornul sunt caracterizate de aspecte foarte similare cum ar fi ambitia, inovatia, longevitatea si puterea. Ele desigur, tind sa atinga obiectivele impreuna, motivatie care le face sa arate bine unul pe celalalt.

  6. Varsator și Pesti – Varsatorul și Pestii au si forta si intelegerea necesara unei relatii satisfacatoare, intrucat varsatorii sunt mai entuziasti fata de Pestii mai permisivi. Acestia se simt perfect unul in prezenta celuilalt si se pot baza unul pe celalalt.

Concluzie

Cei mai compatibili zodii – indiferent de cei doua parteneri – au si trasaturi intrinsec similare care fac ca parteneriatul sa fie mai usor in trecerea prin variati obstacolele. De fapt, zodiile diferite par a fi „sortite” sa se completeze, atat emotional, cat si spiritual. Aceste zodii compatibile sunt in mare masura bazate pe relatiile intre lunar si semnele zodiacale si vor ramane asa incepand cu viitorul.