Introducere

Atunci când vorbim despre buna-dispoziție, glumele sunt o necesitate. Realizarea unei glume este o artă și în această zi și vârstă există mai multe forme ale glumelor care pot fi folosite pentru a amuza cu adevărat publicul. De la umorul neautorizat la glumele inteligente și obraznice, diversitatea de glume disponibile este nelimitată. În acest articol, vom discuta despre care sunt cele mai comice glume. Vom lua în considerare varietatea și originalitatea glumelor, precum și amploarea lor de a provoca mai mulți spectatori. Ne vom referi și la forma clasică de glume și la cele de balamuc care pot fi folosite pentru a crea o atmosferă ușuratică și distractivă.

Ce sunt glumele?

Ce sunt glumele? După cum sugerează și definiția, glumele sunt afirmații sau afirmații scurte cu conotații insidioase și ca scopul de a crea râsul sau a provoca confuzia. Ele pot fi înțelese greșit și, prin urmare, sunt adesea nelogice sau amuzante în natura lor. Natura lor amuzantă provine de obicei din cauza faptului că glumele constau cel mai adesea din informații contradictorii sau ambigui care spun ceva ce nu vine din partea celui care vorbește.În simplu, glumele sunt mai degrabă o modalitate de a fi amuzant și de a suscita emoții pozitive prin distragerea atenției de la o problemă și de a genera veselie, precum și relaxare în interiorul grupului.

Tipuri de glume comice

Există mai multe tipuri de glume pe care le pot folosi pentru a crea sentimente de veselie și umor. Acestea variază în funcție de complexitatea și subtilitatea lor. Una dintre cele mai frecvente forme de glume comice este gluma intelectuală. Acest tip particular de glume este cunoscut prin rostirea unor cuvinte sau expresii intellectuale încercând să transforme astfel de cuvinte într-o glumă. O altă formă de glume comice sunt glumele neautorizate. Acestea se bazează pe încălcarea normelor și sunt adesea formulări controversate sau expresii explicite care generează controversă și prezintă, adesea, o anumită închișime sau favoritism în fața unuia sau celorlalți. Acestea sunt, de obicei, glume pline de sarcasm și provocare.

Lista de glume clasice

În plus față de glumele atipice și neautorizate, există și glumele clasice pe care oricine le poate folosi pentru a crea o atmosferă ușuratică. Ele sunt structurate într-un format cu întrebare-răspuns care are ca scop declanșarea râsului plin de obiceiului public după auzirea răspunsului. Unele dintre cele mai cunoscute glume clasice sunt:

  • De ce nu vor puii să meargă la școală? Pentru că nu au săptămâni!

  • Ce se întâmplă când o pasăre își uită cuvintele? Își pierde tuica!

  • De ce un cal maro a fost tuns scurt? Din cauza blanătii scurte!

  • Care este motivul pentru care oamenii își doresc o vacanță? Ca să petreacă mai mult timp cu vântul!

Glume de balamuc și rime

Atunci când ne gândim la glume, glumele de balamuc sunt cea mai obișnuită formă de glume. Acestee sunt glume scurte și amuzante ce se repetă și constau în prezentarea întrebărilor amuzante și nerealiste publicului. Un exemplu bun ar fi “Ce-ar spune un maimuțoi dacă ar cădea într-un recipient cu apă? Nu știu, dar ar putea să-și pună o mască de scafandru!” Acest tip de glume implică adesea schimbul de replici rapid între două persoane care adresează replici amuzante una în fața celeilalte. Există, de asemenea, glume cu rime care implică folosirea câtorva cuvinte sau expresii ritmate pentru a crea sentimentul curios sau neașteptat.

Cum sa faci glume comice

Atunci când vine vorba de clădirea glumelor comice, există cateva trucuri pe care le puteți folosi pentru a vă asigura că glumele dvs. fac ceea ce v-au propus. Unul dintre ele se referă la apariția unui stil misterios în timpul glumei: prezentarea unui fapt neobișnuit și misterios care să provoace întrebări și curiozități. Acest lucru ar trebui să se combine cu asigurarea că răspunsul dat este cât mai surprinzător și neașteptat. Alte trucuri includ falşifierea divertismentului publicului și asigurarea că gluma are câteva elemente hazlii și, prin urmare, a provoca un râs adânc.

De asemenea, este important să luați în considerare natura publicului dvs. când elaborați glumele. Adresați-vă la inteligența și senzația de umor ale audienței pentru a vă asigura că glumele dvs. sunt potrivite și pot fi apreciate corespunzător. Uneori, puteți folosi elemente de noutate intrate în conversație