Când vine vorba de tunsori pentru par lung, este definitoriu modul în care dorești să arăți și să te simți. Poți opta pentru o textură mai puțin cadrand cascadat și provocator sau poți avea câteva cârlionți romantici care să se prelingă pe umeri. În această postare vom vedea la ce tunsori par lung poți apela, în ultimul sezon!

Caracteristicile unei tunsori par lung

În general, un par lung rămâne între umeri sau se prelinge pe întreaga lungime. Pentru a alege o tunsoare potrivită este important să ții cont de aspectul general al feței tale și lungimea fiecărei părți. De asemenea, ar trebui să-ți recunoști porțiunea de bucle. Uneori, parul lung poate fi mai dificil de îndreptat și aranjat, prin urmare tehnicianul tău tău trebuie să știe cum să se descurce în cazul acesta.

Lista de top tunsori par lung

Putem începe cu enumerarea celor mai căutate tunsori pentru parul lung oferite de saloanele profesionale:

  1. Coada de cal – Aceasta tinta clasica nu permite doar sa iti stilizezi parul, ci poate fi folosita si ca un element al coafurii pentru ocazii speciale.

  2. Stilul drept -Efectuează tunsori scurte și suple pentru a descuraja excesul de creștere drept în jos și pentru a evita formarea andurilor.

  3. Sloane din spate -Această variantă a stilului drept cu o lungime deasupra umerilor atrage atenția asupra liniilor rosturilor. Coafeza pe care o alegeti trebuie sa se asigure ca va fi distractiv, fără risipi hârtie pe față.

  4. Lobul deschis – Lobul deschis variază în funcție de lungimea coafurii, precum și de cât de adânc este rădăcina.

  5. Bobul ondulat – Acest stil ondulat inovator este o alegere bună pentru oricine își dorește o tunsoare adaptabilă și versatilă.

  6. Drop Stilul Scădere Cascada – Patrunderea adâncă se poate realiza extrem de versatil cu ajutorul unei scăderi de tip cascadă. Această tehnica pentru bucle se poate folosi pentru a adăuga o unduire catifelată și o formă minunată.

Tunsori dentare și unghiul șobolanului

Tortsul șobolan își lasă coapsele din spate să atarne în jos, mai jos decât parul lateral, iar în față acesta se îndreaptă sau se despică în cârlionți. Tunsorile dentare sunt, de asemenea, potrivite pe parul lung, iar dimensiunea neregulară a firelor adaugă volum și mov. Această tunsoare se potriveste de minune cu buclele mai dese sau mai puțin dese. Ea poate fi, de asemenea, tăiat unghiular în față și înapoi pentru a se potrivi formei feței.

Cum sa faci sa-ti reziste parul lung mult timp?

Pentru a avea un par lung care sa arate excelent și sa reziste mult timp este esențial sa respecti o tehnica riguroasa de ingrijire. În primul rând, trebuie să folosești produse speciale pentru îngrijirea părului. Spălarea părului este, de asemenea, foarte importantă, mai ales atunci când vine vorba de parul lung. Pieptănarea frecventă a părului cu peigne de lemn, va ajuta parul sa poata face fata cu mai multa usurinta procesului de vopsire si uscare. Evita un uscatul cu feonul incins pentru ca poate provoca deteriorarea parului lung. Ia in calcul folosirea unui balsam pentru a asigura un par neted și lipsit de incretituri. În cele din urmă, alege o masca de par de hidratare profunda o data sau de doua ori pe saptamana pentru a restabili sănătatea parului tau.

Alegerea celei mai potrivite tunsori pentru parul tau poate fi dificilă. Important este să iei în considerare forma feței și tipul de păr. Nu uita că luarea în considerare a câtorva idei și alegerea stilului preferat poate face diferența în a obține rezultatele pe care le aștepți, în special atunci când vorbim despre tunsori par lung. Datorită diverselor metode de tăiere și stil și calități de tunsori, parul tău poate fi cu un aspect modern și actual, dar și elegant și romantic. Aceste tunsori au un potențial unic în a se transforma rapid și a transforma orice aspect curent.