Ținuta de astăzi poate fi îmbunătățită cu o coafură plină de stil și creativitate. Coafurile cu par impletit sunt răspunsul ideal pentru cei care caută să îmbine aspectul elegant cu cel practic. Aceste șuvițe moderne sunt ușor de realizat chiar și de către cei care au puțină experiență cu stylingul natural.

Pe lângă detaliile de styling, parul împletit poate adăuga și un element decorativ în timp ce oferă volum podoabelor. De asemenea, parul împletit poate reflecta personalitatea și stilul fiecărui om astfel încât să se încadreze perfect în preferințele sale personale. Tradiția împletiturilor încă se regăsește atât în Europa cât și în America și reprezintă un mod plăcut și practic de a se îmbrăca cu diferite coafuri speciale.

Ce sunt coafurile cu par impletit?

Coafurile cu par impletit sunt o modalitate practică și simplă de a folosi parul pentru a crea forme sau volume personalizate, cum ar fi bucle, breton sau codițe. Cu ajutorul lor, puteți să adăugați volum părului și să creați un look versatil și cool. În general, pentru realizarea acestei coafuri se folosesc fire lungi de par și fire specifice de păr care sunt împletite egal și strâns în jurul scalpului.

Cele mai adorabile coafuri cu par impletit

Există multe feluri de coafuri cu par impletit care pot fi folosite pentru a introduce o notă de eleganta în cocul dvs. și a realiza, diferite look-uri speciale. Iată câteva dintre cele mai adorabile coafuri cu par impletite pe care le puteți încerca:

  1. Cocul lung impletit. Această coafură constă în împletirea tuturor șuvițelor până la aproximativ 2 degete de la vârfuri, astfel încât parul să creeze un coc lung și interesant. Pentru aceasta, este nevoie de o cantitate mai mare de par care poate fi folosită pentru a crea acele bucle strânse în care părul se împletește.

  2. Cocul împletit asimetric. Acest coc asimetric adaugă un element interesant coafurilor simple, fiind foarte versatil și deosebit de ușor de adaptat. Șuvițele de până la 2 degete de la vârfuri se împletesc astfel încât partea de sus, a cocului, sa fie mai scurtă decât partea de jos. Acest lucru creează un dinamism, oferindu-i coafurii textura și volumul șoptite.

  3. Bretonul împletit. Acest look puternic și simplu poate fi realizat în câteva minute pentru adăugarea unui plus de stil și feminitate podoabeleor. Șuvițele se împletesc ușor de la o parte la cealaltă și adăugarea unui accesoriu de par vechi, cum ar fi părțile laterale, va oferi strălucire și un motiv aranjat.

  4. Coada de cal împletită. Această coafură moștenită din deceniile trecute a trecut prin mai multe transformări de-a lungul anilor și rămâne a fi una dintre cele mai populare și versatile opțiuni de styling. Pentru aceasta, împletirea se folosește în unele dintre firele de coadă astfel încât sa descendea în jos la jumătatea înălțimii nivelului superior a cozii pentru un look modern și cool. Pe deasupra, puteți adăuga bonduri, piese de păr sau alte accesorii în funcție de preferințe.

  5. Șuvițele împletite. Desigur că această coafura în stilul boxerilor poate fi adaptată pentru diferite tipuri de păr, astfel încât perfecta pentru părul drept sau buclat. Este o idee ușor de folosit și poate fi folosit pentru a adăuga un plus de stil unei simple adunăturli de păr într-un coc. Pentru aceasta se pot împleti firele lungi și subțiri de par din jurul unui coc sau a unei șurubări, astfel încât parul să mai capete un plus de volum.

Coafurile cu par impletit sunt rapide, ușor de realizat și oferă un plus de stil și versatilitate oricărui look. Indiferent dacă vă place un coc lung, un breton interesant sau o coadă de cal creativă, parul împletit vine întotdeauna la îndemână să vă ofere coafura perfectă și stilul împletiturilor vechi. Puteți experimenta cu diferitele metode și accesorii pentru a crea coafuri rapide și unice de care vă puteți bucura. Împletiturile sunt mai versatil decât v-ar putea imagina și vă permit flexibilitatea de a vă adăuga propriile stiluri unice parului. Luați în considerare aceste coafuri și nu ezitați să le încercați. Fantastic!