Actrita si actorul turc sunt cunoscuti si apreciati la nivel international din ce in ce mai mult. Multe talenturi turce au prins viata pe marile ecrane si i-au ajutat sa devina personaje celebre in intreaga lume.

Timp de mai multi ani, actorii turci au oferit publicului international momente memorabile in film, televiziune si teatru. Oferind un amestec de charisma si naturalete, acestia urmaresc povesti de dragoste, privesc melodrame si citeaza replici amuzate, starnind aceasta simpatie pentru actorii si actritile lor preferate.

Iata lista cu cei mai mari si cei mai faimosi actori si actriti din Turcia:

Kivanç Tatlitug

Unul dintre cei mai faimosi actori si modele de pe televiziunea turca, Kıvanç Tatlitug a devenit celebru in intreaga lume prin rolurile sale. Fiu al unui profesor de arta naturala si una dintre cele mai cool actrite Turkce, Kıvanç Tatlıtug a obtinut o mare popularitate prin telenovelele sale si a obtinut cunostinta publicului din intreaga lume prin proiectele sale de televiziune si modellare.

Özge Gürel

Vedeta turca Özge Gürel este o actrita talentata, cunoscuta pentru rolurile sale apreciate si frumoase in multe dintre productiile ei. Televiziunea i-a dat lui Özge Gürel sansa de a trăi cariera ei de actorie si este adesea văzută în videoclipuri muzicale si reclame.

Beren Saat

Acrita Beren Saat a debutat pe micile ecrane in 2003 si a reusit sa obtina popularitate intr-un timp foarte scurt. Activitatea sa din industria televiziunii Turkce a adus-o in atentia internationala si a remarcat-o drept una dintre cele mai populare persoane din Turcia.

Tolga Sarıtaş

In urma cu mai bine de un deceniu, actorul Tolga Sarıtaş a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute persoane din Turcia, avand un carism extraordinar si un sentiment incurajator in multe dintre proiectele sale. Acest lucru a facut din el un succes international si il ajuta sa isi consolideze prezenta pe televiziune.

Engin Akyürek

Actorul Engin Akyürek este unul dintre cei mai talentati actori si prezentatori de televiziune din Turcia. El se poate lua la intrebari cu o actiunea si o relatie unica si cu o personalitate puternica si a capturat inima publicului in productile sale.

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin este un actor extrem de popular si muzician de succes si este considerat unul dintre cei mai talentati si charismatici actori din Turcia. El a avut roluri memorabile in multe dintre proiectele sale, iar intreaga sa cariera din Turcia si internationala este un model de urmat pentru oricine.

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu este in prezent una dintre cele mai populare si talentate actrite ale momentului, ea fiind bine cunoscuta publicului pentru probitatea sa si pentru abilitatea ei inexplicabila de a se conecta cu publicul. Actrita excelenta a obtinut o mare popularitate prin diverse proiecte, ea fiind considerata ca una dintre cele mai talentate si charismatice din industria de divertisment turc.

Cem Yiğit Üzümoğlu

Cem Yigit Üzümoğlu este unul dintre cei mai faimosi actori din Turcia. El a inceput sa joace in 1997 si a lucrat la nenumarate proiecte, reusind sa faca parte din inimile multor telespectatori. Actorul a facut parte din multe productii de divertisment si film si inca mai imagineaza filme si televiziune pentru publicul international.

Burcu Kıratlı

Burcu Kiratli este una dintre cele mai talentate si mai cunoscute actrite turce. Rolurile sale balansate de actiune, drama si umor au captat intreaga atentie in cazul publicului, ea devenind una dintre actritele alese in randul telespectatorilor.

Can Yaman

Unul dintre cei mai populari actori si prezentatori de televiziune ai tarii, Can Yaman face parte din generatia noua de tineri talentati din Turcia. El a ramas in memorie publicului prin rolurile sale frumoase si energice in televiziune si in patru productii de film, devenind una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia.

Turcia a avut parte de numeroase talente de actori si actrite, oferind lumii momente memorabile de divertisment. Acesti actori si actrite talentati si expresivi continua sa aduca un amestec de umor si drama in lumea divertismentului, starnind un mare interes international si aducand lumii oportunitati noi si entuziasm.