Turcia dispune de o scena artistica stralucitoare si distinge excelenti actori. In ultimii ani, actorii turci au preluat scena internationala cu rolurile lor magnetice. Exista multi actori turci care au devenit extrem de cunoscuti in numeroase zone ale lumii; si motivul pentru care s-a intamplat acest lucru este calitarea superioara ..

Cine sunt cei mai renumiti actori turci?

Cele mai cunoscute nume din Turcia in domeniul filmului sunt:

• Burak Özçivit
Burak Özçivit s-a nascut la 14 decembrie 1984, in Istanbul. El este un actor turc cunoscut datorita rolurilor sale in filme si seriale precum Kara Sevda, Çarpışma şi Cesur ve Güzel.

• Engin Altan
Engin Altan, nascut in ianuarie 1979, este un profesionist talentat, respectat pentru rolurile sale de televiziune din popularul serial Diriliş: Ertuğrul și The Mountain II.

• Kıvanç Tatlıtuğ
Kıvanç Tatlıtuğ este un actor, model și producator turc. A fost cel mai bine cotat pentruRabia, Gümüş, Kuzey Guney și Adını Feriha Koydum.

• Tuba Büyüküstün
Tuba Büyüküstün este o actrita și producatoare Turca. A câștigat primul ei rol din serialul populat Paramparça. Ea apear in numeroase seriale turcești și pe postul turc Star TV.

Alte nume populare in cinematografia turca

Unii dintre actorii turci cunoscuti sunt:

• Hazal Kaya
Hazal Kaya este o actrita turca recunoscuta pentru rolurile sale din serialele Baby, Fatmagul și Bana Sevmeyi Anlat.

• Beren Saat
Beren Saat a jucat in numeroase seriale turcești, inclusiv Aşk-ı memnu, Yasak Elma, Kurt Seyit ve Şura și Muhteşem Yüzyıl.

• Turgay İnaner
Turgay İnaner face parte din industria cinematografica turceasca inca din 1995. El are cateva roluri notabile in seriale cum ar fi Ezel, Medcezir, Ferki Babacı și Güneşin Kızları.

• Metin Akpınar
Metin Akpınar este un actor și animator turc cunoscut pentru rolurile sale din filme și seriale, inclusiv Fetih 1453, Kardeş Payı și Sultan Melikşah.

Actorii turci sunt recunoscuti in intreaga lume pentru rolurile lor notabile si talentul deosebit. Ei transmit adevaruri dureroase despre activitatile comunitari sau istorice in filme si seriale si contribuie la dezvoltarea cinematografiei. Cel mai remarcabil lucru despre actorii turci este modul in care reusesc sa capteze vibratiile emotionale si sa lucreze cu ele pentru a oferi calitati excelente in performance-urile lor.