Cei nouă planete cunoscute din sistemul nostru solar biografia ceea ce cunoaștem astăzi drept zodiacul. Aceste douăsprezece zodii, fiecare cu propriile lor simboluri, au o influență puternică asupra vieții tuturor ființelor umane. Fiecare semn zodiacal poate fi împărțit în patru categorii, după elementele care îi caracterizează: Foc, Pământ, Apă și Aer. Acest articol vizează elementele de Aer în prezentarea sezoanelor, aducând în discuție semnele Libra, Gemeni și Vărsător.

Cei trei semne de aer
Libra, Gemenii și Vărsătorul fac parte din același grup, și anume cel al elementului aer. Libra are simbolul Balanței, Gemenii sunt binecunoscuți prin Zburătoare, iar Vetonul este identificat cu Săgeata. Arhetipurile si ființele cunoscute pentru acest elemen sunt rapide și efervescente, motivaționale și inteligente. Acestea sunt trăsăturile cele mai uzual descrise alaturi de productivitatea cu care îl vaț prinvia Libra, energia inepuizabilă a Gemenilor si dinamismul si intuiția lui Vărsător.

Cele trei modele cognitive ale semnelor de Aer
Libra este una dintre cele mai neprejudecati persoane din zodiac si folosește un model de învățare adaptativ, responsabil și dezvoltă un ambalaj dual de argumente pe durata oricaror discutii in care ia parte. Pe de altă parte, Gemenii sunt cei mai creativi si curiosi semne si rezonează cu un model cumulativ de învățare, adesea parcurgândi mai multe subiecte de învățare la un moment dat. În cele din urmă, Vărsătorul folosește un model de învățare intuitiv, explorând adesea subiecte noi și neexplorate.

Temperamentul zodiilor de aer
Libra, Gemenii și Vărsătorul se caracterizează prin seturi distincte de trăsături temperamentale. Luând în considerare că Libra alege să respingă violența și consideră ușurința ca fiind cea mai bună cale pentru a progresa, acesti indivizi vor fi deseori favorizați ca prieteni și se vor ruga altora de a le oferi soluții inteligente. Gemenii sunt curajoși și agresivi și le place să-și arate îndemânarea și inteligența prin câștigul rapid al luptelor lor. Vărsătorii sunt cei mai intmatai dintre cei trei semne de aer, folosind o abordare diplomatică pentru a trata subiectele predatele.

Imaginația semnelor de aer
Semnele de aer, în ciuda lor se bogate repere temperamentale, sunt, de asemenea, împodobiți cu imaginație și talent.
Libra seamănă cu un jucător de frumusețe și poartă un soi de multivibrant patchwork de neconvenționalele sale imaginații în jurul lor. Gemenii sunt vinovați de episoade de distracție și unicitate și-și uimesc mereu adepții cu luceștile lor cântice și cântece. În sfârșit, cuprinzătorul și îndrăznețul lor exuberanța permite Vărsătorilor să scoată incubatorul lor calde imaginații pentru a experimenta și a explora noi tărâmuri ale posibilului.

Caracteristici comune ale semnelor de aer
Promovarea echilibrului, stabilitatea și toleranța sunt trăsăturile pe care toate cele trei semne de aer le-au adoptat. Acestea sunt atractii pentru uniune și adaptarea tuturor variabilelor împotriva imprevizibilului. Toate semnele de aer sunt extrem de iubitori și oameni de încredere; de asemenea, cel mai important, prețuieste adevărul și acționează mereu în lumină și onestitate, ceea ce le face a fi niște prieteni onorabili și încredere pt oricine.

Rezumând, următoarele sunt trăsături și proprietăți comune semnelor de aer:

  1. Model de invatare: adaptiv (Libra), cumulativ (Gemeni) sau intuitiv (Vărsător).
  2. Poseda spirit democratic si abordeaza deschis diverse subiecte.
  3. Cauta sa ofere echilibru si stabilitate tuturor situatiilor.
  4. Are o agerime de spirit, o creativitate si imaginatie extraordinara.
  5. Are o puternica jumatate morala si etica si este extrem de constanta.

Cu toate acestea, semnele de Aer poseda modele unice de trăire, care definesc trăsăturile temperamentale, abilitățile și perspectivele asupra vietii. Aceasta înseamnă că, deși acestea au multe trăsături comune, caracterul anumitor semne individuale ar putea depasi orice așteptări.