Chiar dacă o tunsoare bob nu este o noutate pentru lumea fashion, mulți oameni pot încă avea ceva îndoieli cu privire la ceea ce se potrivește gestionarii lor par ondulat. Cu toate acestea, există multe opțiuni uimitoare și interesante de tunsori bob care se potrivesc perfect parului ondulat. Acest articol va oferi informații cu privire la cele mai bune stiluri de tăiere și pieptanare a părului pentru a arăta mereu izbitoare.

Cele mai bune tunsori bob pentru parul ondulat

Atunci când vine vorba de păr ondulat, poate fi destul de dificil să găsești o tunsoare bob care să se potrivească parului tău. Una dintre cele mai la modă și versatil opțiuni din zilele noastre este bobul cu valuri. De asemenea, poți opta pentru bobul cu line de lemn clasic sau lungimea până la nivelul gâtului.

Tunsoarea bob cu valuri

Tunsoarea bob cu valuri se află pe lista obișnuită a cele mai populare stiluri pentru femei cu parul ondulat. Aspectul general oferă o privire de modă și modernă, cu adaosuri de bucle ferme, care le face să se uite bine. Lungimea ar trebui rămâne sub nivelul umerilor și urmează tendințele sezoniere, murmurul în jurul părului scurt.

Părul ondulat Bob cu bobs

Bobsul cu bobs poate fi, de asemenea, o opțiune bună pentru parul ondulat. Acest stil se poate dovedi a fi destul de îndrăzneț, dar pereche perfectă pentru cei care doresc un look energic și modern. Bobul Breton este luminos, fresh și lejer și poate fi ușor de îngrijit.

Bob Classic

În cazul în care Bobul cu valuri și Bretonul nu sunt pentru tine, poți încerca un Bob clasic. Acest stil este una dintre cele mai vechi și favorizate și poate oferi un aer de strălucire și glamour. Balanceaza perfect parul ondulat datorită volumului. În scopuri practice, tunsoarea bob clasic se poate vedea mai elegant și profesionist decât altele.

Shag Bob

Shag Bobul poate fi, cu siguranță, cel mai interesant stil dintre cele menționate de până acum. Acest stil este și la modă în această perioadă. Pregătește-te pentru un look descompus și destul de edgy cu adasionuri de strălucire. Lungimea poate fi ajustată, în funcție de celelalte aspecte în considerare, precum și de ceea ce găsiți mai potrivit pentru părul tău ondulat.

Style Up parting

Stilul de sus se potriveste perfect parului ondulat. Acest stil implica lăsarea unei secțiuni de partaj la partea de sus a capului, într-o formă geometrică cautat. Acesta poate fi, de asemenea, decorata cu diferite accesorii, în funcție de formă și poate fi usor rotunjit sau detaliase cu un drept. Aceasta se poate transforma cu usurinta in tunsoare bob, de asemenea.

Consiliere pentru tunsori și îngrijirea părului ondulat

Pe lângă alegeri di sicilă interesantă pentru tunsorile bob se potrivește parului ondulat, este important să țineți cont de câteva sfaturi pentru îngrijirea și stilizarea sa corespunzătoare.

Tratamente și ingrediente hidratante

Pentru parul ondulat, se recomanda ca, pe langa tunsori bob, sa utilizeze periodic tratamente și produse hidratante, pentru a menține strălucirea și aspectul desirat al parului. Iata câteva ingrediente bune pentru parul ondulat:

  • Ulei de cocos
  • Ulei de argan
  • Ulei de ricin
  • Ulei de măsline

Pasta de par, sau gelul?

Pastele de par, regulile si waxurile sunt o optiune excelentă pentru styling-ul buclelor și onduleurilor. Acestea oferă, de obicei, strălucire și îngrijire datorita formulelor bogate in nutrienti. In cazul in care cele menționate nu pot doctori parul tau, gelurile pot ajuta, adăugand volum și putere buclelor, în timp ce fixează și menține aspectul viu și interesant al părului ondulat.

Un alt mod de a îngriji părul ondulat și obține o privire naturala a firului o face uscat fara uscatorul de par. Acest stil perfect se face prin aplicarea unor produse specifice părului ondulat, în momentul în care părul este umezit.